Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Tanıtım: Vay Ak Server: Desolation

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tom said:

logini geçti karekter yarattı, en son kapkara bir ekran geldi, mouse hareket ediince en altta skip to end yazıyor, ne oldugu hakkında bilgi varmıdır ?

Oyuna gir cık tekrardan, windows firewallı kapat, veya izin ver oyuna ,bunlar işe yaramazsa.

Ati kart kullaniyorsan catalistten ekran kartı ayarlarını default yap.

Bende ancak o şekilde düzeldi.
Mesaj tarihi:
Dışarıdayım notebook ile oynamak zorundayım aksama kadar pixel pixel hareket ediyorum :)

Nick : Vandal Warchieftain

birisi PM atarsa sevinirim. muhabbet edebilirim aksama kadar ;)
Mesaj tarihi:
arkimod said:

bi girebilsem oyuna gelecemde abi loginde takılıp kaldım,fire wall cart curt deyyor

kapat hacu windows un güvenlik duvarlarini antivirus varsa devre dısı bırak yoksa girmiyo.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Daha kesin bişey yok ortada, çok ciddi kavgalar dönüyor bu server işi yüzünden. 3-4 güne gült dağılır, hangi server "lar" da oynanacağı belli olur.

bence de
zaten orhan abilerin olmadığı bir oluşum nasıl ve ne kadar süre varlığını sürdürebilir bilmiyorum
erhan abi "son tartışmalardan sonra orhan yemin etti gelmeyeceğine" diyodu en son bilmiyorum belki fikrini değiştirmiştir ama açıkçası öyle bişey olması çok zor diye düşünüyorum
zaten türk loncalarının genel problemi bu biz bi araya gelince hemen patlıyoruz barutla ateş gibiyiz bom....
Mesaj tarihi:
Saeros said:

axedice said:

Daha kesin bişey yok ortada, çok ciddi kavgalar dönüyor bu server işi yüzünden. 3-4 güne gült dağılır, hangi server "lar" da oynanacağı belli olur.

bence de
zaten orhan abilerin olmadığı bir oluşum nasıl ve ne kadar süre varlığını sürdürebilir bilmiyorum
erhan abi "son tartışmalardan sonra orhan yemin etti gelmeyeceğine" diyodu en son bilmiyorum belki fikrini değiştirmiştir ama açıkçası öyle bişey olması çok zor diye düşünüyorum
zaten türk loncalarının genel problemi bu biz bi araya gelince hemen patlıyoruz barutla ateş gibiyiz bom....

10 senedir gerek amatör gerek profesyonel seviyede oyun oynarım, ilk defa bu kadar kaliteli türk guildi görüyorum.

arkadaşlık ortamı başka bir yerde göremeyeceğiniz türden. insanlar birbirine saygılı. loot kavgası asla olmuyor.

orhan abi türk oyun camiasında bilinen bir simadır. açıkçası gelmemesine bende çok üzüldüm. sanırım eşiyle arasında problemler var.
  • Yeni Oluştur...