Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 meh girip bakayım şimdi madem. bi de race farkediyor mu beraber oynayabilmek için, yoksa seçiyim mi herhangi birini?
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 farketmio istediğini seç bu arada axedice'ın laflarına dikkat etme adam oynamio bile
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 tom said: logini geçti karekter yarattı, en son kapkara bir ekran geldi, mouse hareket ediince en altta skip to end yazıyor, ne oldugu hakkında bilgi varmıdır ? Oyuna gir cık tekrardan, windows firewallı kapat, veya izin ver oyuna ,bunlar işe yaramazsa. Ati kart kullaniyorsan catalistten ekran kartı ayarlarını default yap. Bende ancak o şekilde düzeldi.
arkimod Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 bi girebilsem oyuna gelecemde abi loginde takılıp kaldım,fire wall cart curt deyyor
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Dışarıdayım notebook ile oynamak zorundayım aksama kadar pixel pixel hareket ediyorum :) Nick : Vandal Warchieftain birisi PM atarsa sevinirim. muhabbet edebilirim aksama kadar ;)
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 arkimod said: bi girebilsem oyuna gelecemde abi loginde takılıp kaldım,fire wall cart curt deyyor kapat hacu windows un güvenlik duvarlarini antivirus varsa devre dısı bırak yoksa girmiyo.
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Valla bende de diyor da firewall dan degil login serverdan cunku 10 kere de 1 kere baglaniyor sonra karakter ekraninda ayni sey oluyor
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Abi bu ne biçim server herkes rp yapıyor hiç event, quest, pvp yapamıyoruz, spvp den önce salute çekmeden dalmıyor kimse
arkimod Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 e yaptım onları çoktan halbuse yoğunluktan olmasın?
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ilk hafta transfer beleş diye bişey okumuştum. Yol yakınken gunnar's holda gelin. :)
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 birkaç dakka takılıyo öle sonra geçiyo en azından bende öle oldu
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 gunnar's hold da low bu arada fyi
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 axedice said: Daha kesin bişey yok ortada, çok ciddi kavgalar dönüyor bu server işi yüzünden. 3-4 güne gült dağılır, hangi server "lar" da oynanacağı belli olur. bence de zaten orhan abilerin olmadığı bir oluşum nasıl ve ne kadar süre varlığını sürdürebilir bilmiyorum erhan abi "son tartışmalardan sonra orhan yemin etti gelmeyeceğine" diyodu en son bilmiyorum belki fikrini değiştirmiştir ama açıkçası öyle bişey olması çok zor diye düşünüyorum zaten türk loncalarının genel problemi bu biz bi araya gelince hemen patlıyoruz barutla ateş gibiyiz bom....
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Saeros said: axedice said: Daha kesin bişey yok ortada, çok ciddi kavgalar dönüyor bu server işi yüzünden. 3-4 güne gült dağılır, hangi server "lar" da oynanacağı belli olur. bence de zaten orhan abilerin olmadığı bir oluşum nasıl ve ne kadar süre varlığını sürdürebilir bilmiyorum erhan abi "son tartışmalardan sonra orhan yemin etti gelmeyeceğine" diyodu en son bilmiyorum belki fikrini değiştirmiştir ama açıkçası öyle bişey olması çok zor diye düşünüyorum zaten türk loncalarının genel problemi bu biz bi araya gelince hemen patlıyoruz barutla ateş gibiyiz bom.... 10 senedir gerek amatör gerek profesyonel seviyede oyun oynarım, ilk defa bu kadar kaliteli türk guildi görüyorum. arkadaşlık ortamı başka bir yerde göremeyeceğiniz türden. insanlar birbirine saygılı. loot kavgası asla olmuyor. orhan abi türk oyun camiasında bilinen bir simadır. açıkçası gelmemesine bende çok üzüldüm. sanırım eşiyle arasında problemler var.
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 girmiyo abi gult'e, join diyorum tik yok...
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Karakteri yarattım ama siyah ekranda kaldı hikayeden sonra simdide girilmiyor loginde problem var gene.
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 o hikayenin sonunda bi bug var sanırım. Party ve guild invite larıda bir şekilde lagda veya bugda. Ara sıra invite ederek alabildik bir arkadaşı.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ilk hafta free transfer var, dusunuluo mu simdi baska servera gecis filan?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 hayır abi niye geçelim başka servera
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 sayfalara aglamis millet rp server diye de o yuzden sordum
Öne çıkan mesajlar