Gangren Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Dungeon farmlamak mı? Orr eventleri mi? Kaçın lan kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 niye olm pvp mi yapıyosunuz wvw mi yapıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ben onlinesam wvw'den çıkmıyorum. 20 online varken de kimse girmiyodu wvw'ye o yüzden bi sıkıntım yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 pvp yapmak için bile 5. yi bulamıyoduk eskiden. adam vardı da noluyodu hakkaten... çok pis bi guilt bu. yönetim istifa. !!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Abi arada girin de bari biriken influenceları falan harcayın birikti 12k nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Greenlake'den AH'ye koşana kadar biz adam ORB'u aldı kendi kalesine götürdü, adamlar olayı çözmüş .... asdsa oha orb geri geldi, herifi de ban'lamışlar galiba chat ekranı doğruysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Banlandı o adam evet. Önce bizim serverdaydı (SR), adamın abuse kullandığını görünce bizim serverdan tepki geldi ve serverdan kovduk, sonra adam bize pislik olsun diye yanlış hatırlamıyorsam Kodash'a geçti aynı hikayeyi orada başlatı. Geçen hafta bu yüzden saçma sapan puanlar topladılar. Son bir kaç gündür iki tarafta da yok sanırım o adam ya da adamlar olması gerektiği gibi eziyoruz Desolation ve Kodash'ı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 WvWvW çok eğlenceli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 aente said: Son bir kaç gündür iki tarafta da yok sanırım o adam ya da adamlar nası yok dün tüm gün boyu 1 orb hacklendiği için mapte gözükmedi alamadık kodash'tan ondan önceki gün de orblu altar'ı indirdiler bizim keepte hackle. orbu alabildik ama mapte koyucak altar olmadığı için seafarer'a gitti orb. zaten ilk günlerde hile hurda ile aldığınız puanlarla olmasa 1. biz olurduk np :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 uzun zaman sonra bi gireyim dedim. dünyanın patchi çıktı karşıma... kaldımı hala oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 . (pardon guild konusuymuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 meanwhile in desolation owning tier1 wvw. aww yeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ben de bu serverdayım. invite atabilcek birisi var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 RUIN geldi Deso'ya, fark ediyor sanırım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 RUIN'den önce IRON'ın commenderları sayesinde millet silkinip kendine geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Abi gandara tam sopar almanlar bu hafta, gecen hafta fransızlar, bildiğin racial yiyioruz her hafta sex kimse girmio gandarada 3w ye artık herkez halloween eventlari dün madkingin pesinden kosturuordu butun server sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Phoenixlin said: RUIN'den önce IRON'ın commenderları sayesinde millet silkinip kendine geldi =) aynen ben de iron'dayım uzun süredir ve herkesin saldığı 2 3 hafta önce, bizim commanderlar gidip lion's arch'dan çıkmayan tüm pve guildlerinin liderleriyle konuşup wvw'ye gelmelerini istediler. 80 90 kişi olan iron şimdi 300 küsür. ne kadar pug varsa aldık organize ettik falan. RUIN bunların üstüne bonus oldu. Eternal BG onların mıntıkası hiç çıkmıyolar ordan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 oha desolation kordine olmaya başlamış core tayfa kalıcna galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 halen oynayan var mı guilde eklesin beni (bu arada, steam interface'iyle oynuyorum, oyundayken mesaj atabilirsiniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar