Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Tanıtım: Vay Ak Server: Desolation

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Desolation'a gelsem beni de alır mısınız kanatlarınızın altına? Tek tabanca, amele gibi takılmaktan sıkıldım. Körlemesine başka bir guilde girip kimi yerlerimi kaptırmak da istemiyorum
Mesaj tarihi:
Pvp'ye adam gibi ödüllendirme sistemi gelmeden ben artık hiç eğlenmiyorum. 1 hafta kassan o kadar badge anca topluyosun ama craftlardan daha kötü itemlar. Ne bileyim bi rank olsun bi title olsun bi ladder olsun bişey olsun en azından gültsüz girince de bir teşvik etsinler. Ekmek'le 2 kişi katliam yaptık geçen gün öyle katliamla kaldık yani, bir şanımız yürümedi bu adamlar 2 kişi 15 kişi kestiler sıradan diye.
Mesaj tarihi:
heart of the mists'ten çıkmayalı günler oldu, ne kadar param olduğunu hatırlamıyorum bile. ama fakirdim sanırım =( bu crafting olayı için kendi yağında kavrulmak lazım ya yoksa trade de paran eriyor direk.
Mesaj tarihi:
Level60 filan oldum ama craftinge elimi sürmedim daha, malzemeler bankada birikiyo. Bir ara el atmam lazım.

Crafted itemlar soulboundmı, yoksa bir karakterle yaptığım itemları diğerlerine yollayabilirmiyim? (basit olanların satılabildiğini biliyorum da end game itemları için soruyorum)

Eğer classlara göre ayırmam gerekliyse guardian için hangilerini alıyim? end game gear için crafting gerekiyormuş sanırım, en önemlileri hangileri?
Mesaj tarihi:
Crafterına gereken craft materyaller harici her şeyi sat yau =) Örneğin ben artificier/tailor olarak cooking için gerekli her şeyi toplayıp satıyorum. Bugünkü kârım 1 saatte 2g =)(o da toplamayla vs. Yoksa tp'ye koyuldu mu direk satılıyo hepsi)
Mesaj tarihi:
Bişeye de harcamıyorum yav yani elimdeki itemlar genelde 10 lvl dusuk olmadan değiştirmiyorum. Aldıgımda max 1S oluyor. Ama biraz portal olayını çok kullanıyorum galiba.
  • Yeni Oluştur...