Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Tanıtım: Vay Ak Server: Desolation

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gleoddyn said:

dungeonlar yapmaya değer mi?

bos zamanın varsa eglencelik bi kere yapılır. Farm yapılmaz bosa zaman kaybı.

Hatta ilk yapıs bile zaman kaybı girmiyo dungeona calısmıyo buglanıyo arada falan. Fightlar bosa uzatılmıs cogunlukla. bir fight dısında level40 ve 50 dungeonlarında begendigim fight olmadı bile. WoW falan gibi oyunlarda HC oynadıysan ya direk cok koay ya da direk imkansız cunku indikator yok bisey yok random a diyip dodgelarsan falan calısıyo. level 50 son bossunu yapan varsa bilir ne demek istedigimi mal bi encounter mesela yani.
Mesaj tarihi:
evet boss fightları çok tek düze anlamiosun bile ne yaptığını yerde kırmızı şey çıkıo onu dodgeliosun arada hayvan gibi damage yiip yaitosun birisi gelip kaldırıo vs

ama onun dışında trapler puzzlelar vs zevkli
Mesaj tarihi:
puzzle demisken bence herkes bi wvw dungeondaki jumping puzzle ı yapmalı. hatta desolationda falan yapmak isteyen varsa ben yolu gosteririm bugun cok eglendik baya ugrastık ama sonunda 2 balista attı bana bankaya koydum bakalım =)

15 falan da badge of honor atıyo hani gunluk boh ım az geliyo diyen varsa iyi bi artı olabilir.
Mesaj tarihi:
abi bir saat belirleyin.mesela saat 17:00 herkes o an aynı anda tuşa basıp wvw sırasına girsin.en geç 1-1,5 saat sonra herkes wvw de olur.50 kişilik guildde 5-6 kişinin wvw ye katılması garip.

bu arada desolation'ın wvw'deki rakipleri artık gandara ve FOW değil.yeni rakipler bir fransız ve bir alman serverı
Mesaj tarihi:
high pop high pop dediniz, bak noldu şimdi?

bi de deno'nun AC ss'lerine karşılık bu da bizden gelsin.

karı kocalı bosstaki kayaları alıp asıl bossta kullanırsak ne olur dedik;
http://i.imgur.com/YrJ3p.jpg

%60'ını falan resistledi ama bikaç tanesini de yedi. EXPLOITEXPLOIT OMGZ BANBAN
Mesaj tarihi:
ya şu resimleri çözemedim ben
lvl30 bossuna lvl80 adamlarla falan mı giriyorsunuz şimdi ?

lvl80 adam gelip size rfk yaptırıyor sizde resmini mi koyuyorsunuz ?
Mesaj tarihi:
Kaede said:

ya şu resimleri çözemedim ben
lvl30 bossuna lvl80 adamlarla falan mı giriyorsunuz şimdi ?

lvl80 adam gelip size rfk yaptırıyor sizde resmini mi koyuyorsunuz ?
level scaling var level 80 de girince level 30 oluyosun sadece biraz daha kuvvetli itemlardan gelen statlar sayesinde.
Mesaj tarihi:
5 tane 80 girse buraya bodoslama oynasa bitiremez. Scale olunca normal 30'dan çok farkın olmuyor o da trait'lerden ve ekipmanın biraz daha iyi oluyor normal 30'dan bu kadar.

Ben iki kere girdim ilkinde son boss'a gelemedik, karı koca tokatladı bizi, ikincisinde yukardaki resim işte kesebildik.

Yalnız karı koca en zoru ikisi sürekli ayrı tutmak birisine boulder spam'lemek gerekiyor.
  • Yeni Oluştur...