PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mortis said: haha spark sen uo oynamamış adamsın olm neyse dün gözlerimiz seni aradı Catacombsa girelim dedik, ilk dungeonımızı yapalım dedik 2-3 saat instance problemi ile boğuştuk , bi türlü aynı instanceda toplanamadık , en son Gangren küfürleri basiodu, sonra 4 kişi girelim dedik yetemedik çıktık. sonra yattım. dünkü işten sonra heyecanlı eve gelip GW2 oynama maceram buydu :/ Gerçekten yepyeni bir Mortis Online vakası.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Wayne said: Tank yoktu yaa tank yok oyunda aga
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Lagden sinirlenip klavyenizi kırarsınız inşallah çağırdık gelin SR ye diye dinletemedik. Gandarada kaçtım resmen sürekli bi overflow q da bekleme tabiki kalabalık yerler güzel lafım yok ama world bosslara bile yeri geliyor gidemiyorsunuz uçup gideyim desen overflowa atıyor normal gideyim desen boss yalan oluyor. Başarılar ve kolay gelsin şimdiden. May the force be with you...
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Yok ya çok başarısız seçim, lag yüzünden bu gült dağılır. Bence beleş transfer için yol yakınken kaçın kurtarın kendinizi burdan. Baya lagdan oynanmıyor şu anda. Ama kuzenim SRde gayet rahat oynuyormuş.
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 yahu elbet pop azalıyo ilk günlerin gazı bunlar, sabredin biraz elbet düzelir lag vs
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 lagdan tanyeviç. kaçıyım ben maç da başlıyo. gece akarım millet yatınca.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 wvw ye giremiyoruz server seçimi yapan arkadaşlara burdan sevgiler
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 diğer serverlarda da lag var sakin. Genel yani problem
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 WvW'de inanılmaz bi lag var. 3tür WvW'ye zor bela giriyorum ve 2 adım atıp oyundan düşüyorum.
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 suan biseylerle ugrasıyolar belli ki. ondan sallantıda mailler de ulasmıyo mesela. biriyle alısveris yapıcam yolladıgı maili 1 saattir bekliyorum
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bu arada sizin guild bozuk ben 10 tane falan guilde girdim cıktım ilk kez you are not in a guild problemi yasıyorum duahsu
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Bende huzur bozan tipler gibi olmak istemem ama SR de gayet oynaniyor oyun WvWvW girisi 15dk kadar bekletiyor ama lag fln yok yani.
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bende de şuanda not guild zımbırtısı var güzelim pati muhabbetinden eksik kalacağım edit: omg lag
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Darejedi ye inandım,Biraz once Seafarer Rest e transfer ettim charı lagdan kıpırdanmiyor.Hani lag yoktu be,kandırdınız beni. Ben gidiyorum geri Gandara ya aslan gibin atlaşıp zıplaşıyordum.
Caladorn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 lag başlangıç bölgelerinde overflow durumdayken var, overflow'dan normale geçince lag gidiyor.
ses Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Başından beri Rest'te oynuyorum, hiç lag problemi olmadı ama 2 saat önce falan bi lag spike başladı kaptırdır gidiyor. Gene Login Wars'un ayak sesleri olabilir :)
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Guild düzelmişti bu sabah, şimdi yine You're not in a guild diyip duruyor. 30 sn lag spikelar overflowdan gibi, o geçer zaten. Neyse hayırlısı
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 gençler geldim ben bi invite atarsanız guilde çünkü ilk girdiimde tek başımaydım guildde leave ettim
Öne çıkan mesajlar