Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild Tanıtım: Vay Ak Server: Desolation

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mortis said:

haha spark sen uo oynamamış adamsın olm

neyse dün gözlerimiz seni aradı Catacombsa girelim dedik, ilk dungeonımızı yapalım dedik 2-3 saat instance problemi ile boğuştuk , bi türlü aynı instanceda toplanamadık , en son Gangren küfürleri basiodu, sonra 4 kişi girelim dedik yetemedik çıktık.

sonra yattım.

dünkü işten sonra heyecanlı eve gelip GW2 oynama maceram buydu :/

Gerçekten yepyeni bir Mortis Online vakası.
Mesaj tarihi:
Lagden sinirlenip klavyenizi kırarsınız inşallah çağırdık gelin SR ye diye dinletemedik. Gandarada kaçtım resmen sürekli bi overflow q da bekleme tabiki kalabalık yerler güzel lafım yok ama world bosslara bile yeri geliyor gidemiyorsunuz uçup gideyim desen overflowa atıyor normal gideyim desen boss yalan oluyor. Başarılar ve kolay gelsin şimdiden.

May the force be with you...
Mesaj tarihi:
Yok ya çok başarısız seçim, lag yüzünden bu gült dağılır. Bence beleş transfer için yol yakınken kaçın kurtarın kendinizi burdan. Baya lagdan oynanmıyor şu anda. Ama kuzenim SRde gayet rahat oynuyormuş.
Mesaj tarihi:
Darejedi ye inandım,Biraz once Seafarer Rest e transfer ettim charı lagdan kıpırdanmiyor.Hani lag yoktu be,kandırdınız beni.
Ben gidiyorum geri Gandara ya aslan gibin atlaşıp zıplaşıyordum.
Mesaj tarihi:
Başından beri Rest'te oynuyorum, hiç lag problemi olmadı ama 2 saat önce falan bi lag spike başladı kaptırdır gidiyor. Gene Login Wars'un ayak sesleri olabilir :)
  • Yeni Oluştur...