Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow'da Kim, Ne Karakteri Oynatacak?

StRencher

Öne çıkan mesajlar

trade skill'leriyle birlikte 4 karakter hedesi yarattım. hatta isimleri de kafamda ama yazmıyorum çalınma riskine karşı eheh.

human warrior, blacksmith, miner
night elf rogue, skinner, leatherworker
gnome mage, herbalist, alchemist
dwarf priest, engineer, tailor

warrior ana karakterim olcak. diğer karakteri ise hangi trade skill'i en çok rağbet görüyorsa ona göre seçcem. hangi karakteri 2. oynayacağıma önceden karar verme derdinden de kurtuluyorum böylece. daha bi heycan oldu. hepsinin birbirinden zevkli olacağından eminim.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

wow cıktımı ya baya bi suredir uzagım oyun dunyasından... eger girebilrisem (ki muhtemel) kesin bi
dwarf warriorum olacak ve adı da Herbon olacak...

bunun dısında varsa paladin olabilir insan... valla skilleri bilemeyecem kasamadım 30 sayfa okumayı direk 2.sayfadan gectim buraya:)([signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız mirage engineer tailor olamazsın. Olursun da engineering için gerekli malzemeleri miningle çıkartıyorsun, kimsenin de seninle kazdıklarını paylaşacağını sanmıyorum :) Ben mining olan charımla hiç bi ore u satmadım bs geliştirebilmek için.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

toplamda sadece 2 skill alınabiliyosa bence mining ve engineering akıl karı eğlence yönü farklı tabi :)) geçen fishingden çıkması mutemel itemlere baktım http://www.thottbot.com/index.cgi?t=Fishing bi sürü güzel eşya var çok süper yani ama mining en iyi cüce engineering en iyi gnome yapıyo sanırım sentezi yok mu bunun :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 11 Eylül 2004 07:53 tarihinde demiş ki:
Yanlız mirage engineer tailor olamazsın. Olursun da engineering için gerekli malzemeleri miningle çıkartıyorsun, kimsenin de seninle kazdıklarını paylaşacağını sanmıyorum :) Ben mining olan charımla hiç bi ore u satmadım bs geliştirebilmek için.

biliyorum. ana karakterim miner blacksmith warrior olcak zaten. büyük ihtimalle de bu engineer karaktere başladığımda öbürünün mining'i yüksek olcak. iki karakter arası item değiştokuşu yapılıyordur elbet bir şekilde. iki karaktere de mining öğretmeye gerek yoktur diye düşündüm. umarım eksik düşündüğüm bir şey yoktur. tailor yan skill gerektirmediği için de engineering ile aynı anda almak istedim.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Nightmare
Human - Mage

veya

Nighmare
Night Elf - Mage[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın...

xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki:
heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee

Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
bana araba çarpmıştı
böyle fırfır dönüp düşmüştüm.
kolam da düşmüştü
kalkıp kolam nerde lan demiştim.
sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti
sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye
dövdüler bunu ayaküstü.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
biliyorum. ana karakterim miner blacksmith warrior olcak zaten. büyük ihtimalle de bu engineer karaktere başladığımda öbürünün mining'i yüksek olcak. iki karakter arası item değiştokuşu yapılıyordur elbet bir şekilde. iki karaktere de mining öğretmeye gerek yoktur diye düşündüm. umarım eksik düşündüğüm bir şey yoktur. tailor yan skill gerektirmediği için de engineering ile aynı anda almak istedim.

blizzard yetkilileri sanırım maille item göndermenin mümkün olduğunu sölemişlerdi bence kolpadır :D ama banka sayesinde itemlerini diğer karakterine veriosun sanırım çünkü banka hesabı accounta göre açılıyo playera göre değil sanırım çok salladım :D ama böle şeyler vardır galiba :D ueheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

night elf mage diye bir şey yok ne yazik ki. ırk olarak büyü düşmanı bu arkadaşlar. büyü kullanmıyorlar o yüzden.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 11 Eylül 2004 12:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ucunbiri, 11 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
mage alliance da sadece human ve gnomelar olabiliyo sen en iyi warlock ol :)

dwarf'lar da mage olabiliyor malesef. iğrenç ya. dwarf mage mi olurmuş peh..[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

dwarflar da mage olabilir evet
herkes hersey olabilir
dunyanin kurallarina bagli sonucta :)
DL ya da FR ya da ME de oole diye dier dunyalarda oole olacak degil sonucta hehe

Moon Raven the Night Elf Huntress olucam
eger projemi gerceklestirebilirsem Huntress Matriarch olurum en sonunda :P

görlpavır olacak hehe[signature][hline]too much, too young
Sosyal ağlarda paylaş

Human Pala rullz hemde war horse falanda kullanıyo diğerleri ndn kullanamıyo anlamadım[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot]
Raven Morthol ailesinden[Avaturk]
Osi Eudan [Raven Sardok] Archer Mage
------
Save me from the nothing i've become

[Bu mesaj _Lancelot_ tarafından 12 Eylül 2004 12:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...