Romario Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Kesin Orc Rogue (ben neden bilemiyorum hala :P )[signature][hline]Prissa The Noob Cleric Dogan rr5 Bard Toopac rr8 Nightshade Of Mordred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Valla tercihen NE Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 cuce savasci olurm klasik :)[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 trade skill'leriyle birlikte 4 karakter hedesi yarattım. hatta isimleri de kafamda ama yazmıyorum çalınma riskine karşı eheh. human warrior, blacksmith, miner night elf rogue, skinner, leatherworker gnome mage, herbalist, alchemist dwarf priest, engineer, tailor warrior ana karakterim olcak. diğer karakteri ise hangi trade skill'i en çok rağbet görüyorsa ona göre seçcem. hangi karakteri 2. oynayacağıma önceden karar verme derdinden de kurtuluyorum böylece. daha bi heycan oldu. hepsinin birbirinden zevkli olacağından eminim.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 wow cıktımı ya baya bi suredir uzagım oyun dunyasından... eger girebilrisem (ki muhtemel) kesin bi dwarf warriorum olacak ve adı da Herbon olacak... bunun dısında varsa paladin olabilir insan... valla skilleri bilemeyecem kasamadım 30 sayfa okumayı direk 2.sayfadan gectim buraya:)([signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 henüz çıkmadı[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Yanlız mirage engineer tailor olamazsın. Olursun da engineering için gerekli malzemeleri miningle çıkartıyorsun, kimsenin de seninle kazdıklarını paylaşacağını sanmıyorum :) Ben mining olan charımla hiç bi ore u satmadım bs geliştirebilmek için.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 toplamda sadece 2 skill alınabiliyosa bence mining ve engineering akıl karı eğlence yönü farklı tabi :)) geçen fishingden çıkması mutemel itemlere baktım http://www.thottbot.com/index.cgi?t=Fishing bi sürü güzel eşya var çok süper yani ama mining en iyi cüce engineering en iyi gnome yapıyo sanırım sentezi yok mu bunun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: axedice, 11 Eylül 2004 07:53 tarihinde demiş ki: Yanlız mirage engineer tailor olamazsın. Olursun da engineering için gerekli malzemeleri miningle çıkartıyorsun, kimsenin de seninle kazdıklarını paylaşacağını sanmıyorum :) Ben mining olan charımla hiç bi ore u satmadım bs geliştirebilmek için. biliyorum. ana karakterim miner blacksmith warrior olcak zaten. büyük ihtimalle de bu engineer karaktere başladığımda öbürünün mining'i yüksek olcak. iki karakter arası item değiştokuşu yapılıyordur elbet bir şekilde. iki karaktere de mining öğretmeye gerek yoktur diye düşündüm. umarım eksik düşündüğüm bir şey yoktur. tailor yan skill gerektirmediği için de engineering ile aynı anda almak istedim.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Nightmare Human - Mage veya Nighmare Night Elf - Mage[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: biliyorum. ana karakterim miner blacksmith warrior olcak zaten. büyük ihtimalle de bu engineer karaktere başladığımda öbürünün mining'i yüksek olcak. iki karakter arası item değiştokuşu yapılıyordur elbet bir şekilde. iki karaktere de mining öğretmeye gerek yoktur diye düşündüm. umarım eksik düşündüğüm bir şey yoktur. tailor yan skill gerektirmediği için de engineering ile aynı anda almak istedim. blizzard yetkilileri sanırım maille item göndermenin mümkün olduğunu sölemişlerdi bence kolpadır :D ama banka sayesinde itemlerini diğer karakterine veriosun sanırım çünkü banka hesabı accounta göre açılıyo playera göre değil sanırım çok salladım :D ama böle şeyler vardır galiba :D ueheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 night elf mage diye bir şey yok ne yazik ki. ırk olarak büyü düşmanı bu arkadaşlar. büyü kullanmıyorlar o yüzden.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 11 Eylül 2004 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 mage alliance da sadece human ve gnomelar olabiliyo sen en iyi warlock ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 mail sistemi ile kendi karakterine verilemez bi item büyük ihtimal ile, online olması falan gerekecektir, sadece uzakta olan birine oncca yol koşmadan item ulaştırmak için kullanılacaktır bence. mail boxlar innlerin önünde bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ahahah ewt ya video da görmüştüm you have no mail yazıyodu ueahuehae neyse saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: ucunbiri, 11 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: mage alliance da sadece human ve gnomelar olabiliyo sen en iyi warlock ol :) dwarf'lar da mage olabiliyor malesef. iğrenç ya. dwarf mage mi olurmuş peh..[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 uhauheuahe aklım Bruenor Battlehammer geldi "büyünü benden uzak tut salak elf o aptal kedini de" uehueha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 dwarflar da mage olabilir evet herkes hersey olabilir dunyanin kurallarina bagli sonucta :) DL ya da FR ya da ME de oole diye dier dunyalarda oole olacak degil sonucta hehe Moon Raven the Night Elf Huntress olucam eger projemi gerceklestirebilirsem Huntress Matriarch olurum en sonunda :P görlpavır olacak hehe[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Mirage, 11 Eylül 2004 12:24 tarihinde demiş ki: night elf mage diye bir şey yok ne yazik ki. ırk olarak büyü düşmanı bu arkadaşlar. büyü kullanmıyorlar o yüzden. NElerde büyü classı olarak priest ve druid var. Priest hatta şu anda pvpde rouge ile kapışıyo en iyi class olmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Human Pala rullz hemde war horse falanda kullanıyo diğerleri ndn kullanamıyo anlamadım[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Raven Morthol ailesinden[Avaturk] Osi Eudan [Raven Sardok] Archer Mage ------ Save me from the nothing i've become [Bu mesaj _Lancelot_ tarafından 12 Eylül 2004 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 eheheh kullanıyolar mrk etme hatta orclar kurta raptora falan biniyo goblin mythrill dragona lvl 40 ı geçen warlocklar nightmare e biniyo hunterlar kaplanlara biniyo hatta warhorse biraz ezik kalıyo kusura bakma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Warhorse normal attan farklı, zırhı falan var sadece görünüş tabi :) ama sadece paladine özel. de ben oyunda paladini ezik buldum :) grupta pek bi işe yaramıo, manası bitio hemencecik, anca bi res ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 nightelf/Rogue.. Irkdaslarını katletme gıbı bır secenegın yok dımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 auhzuha abi sen cani falan olcaksan undead ol ne değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ya ıyıde kıralık katıl olayına gırcektım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar