Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Qui'nin Doğum Günü Şeysi

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

Hadi bakalım önceden başlayalımda doğumgününe dolsun

İşaretimle birlikte pörtlemeye başlayın patiler!

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

Sosyal ağlarda paylaş

:tebrikz:
not : kafam icq ya gitti : ) dün mesaj gelmişti ona dalmışım : )[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 02 Kasım 2004 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

heyoooo iyiki doğdun doktorum psikoloğum, bodruma kafa dinlemeye giden nacizane insan(bodrumda gece dışarı çıkmaktansa hamakta uyurum -qui) beni zorla tekrar eve online'a başlatıp benimle ilgilenmeyip bırakmama sebep olmuş insan(hemen karalamada yaparım :))
iyiki doğdun![signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
mutlu yıllar doktor bey
asıl dogum günü mesun olup hastanede hemşirelerin sana yapacagı dogum gunu kutlaması olacaktır :P[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Emre Aşık Nobre nin popoya el atar...
Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Sosyal ağlarda paylaş

eh geç kalmışız farkında olmadan.. ;)

uğrunda çalıştığın sağlığın seni bırakmadığı nice yıllar diliyorum sana..

:tebrikz:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...