Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Qui'nin Doğum Günü Şeysi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Hadi bakalım önceden başlayalımda doğumgününe dolsun

İşaretimle birlikte pörtlemeye başlayın patiler!

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

Mesaj tarihi:
:tebrikz:
not : kafam icq ya gitti : ) dün mesaj gelmişti ona dalmışım : )[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 02 Kasım 2004 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hepi pörtdey tu yu[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
guzel insan quiye tum sevgilerimle:

You are the greatest b@b in the world

Really...[signature][hline]muzik zevkine gore insanlari gruplayamassiniz. ama insanlar kendi muzik zevklerini kişiliklerine gore gruplarlar.
Mesaj tarihi:
Qui ne zaman doktor çıkıyoruz hayırlısıyla :)

Doğum günün kutlu olsun![signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
haydi daha halay çekicez yahu amma yavaşsınız toplaşın hele[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
heyoooo iyiki doğdun doktorum psikoloğum, bodruma kafa dinlemeye giden nacizane insan(bodrumda gece dışarı çıkmaktansa hamakta uyurum -qui) beni zorla tekrar eve online'a başlatıp benimle ilgilenmeyip bırakmama sebep olmuş insan(hemen karalamada yaparım :))
iyiki doğdun![signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was...
  • Admin
Mesaj tarihi:
mutlu yıllar doktor bey
asıl dogum günü mesun olup hastanede hemşirelerin sana yapacagı dogum gunu kutlaması olacaktır :P[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Emre Aşık Nobre nin popoya el atar...
Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Mesaj tarihi:
eh geç kalmışız farkında olmadan.. ;)

uğrunda çalıştığın sağlığın seni bırakmadığı nice yıllar diliyorum sana..

:tebrikz:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
  • Yeni Oluştur...