paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 GERGE said: paradoksalkedi said: Ya durumun salaklığı kaldığım ders yok. Verdim yani hepsini. De mal gibi ne bileyim ben 1.78 geleceğini? Ulan D+ aldığın zaman geçtin diyorsun da ortalamada niye bırakıyorsun? Geçme notunu C yap biz de rahatlayıp ona göre kasalım o zaman? Derslerden geç ama ortalamada ovvv. Yonetmelikde yaziyor, 2,00 ustu ogreniciler D ile gecebilir, 2,00 alti ortalamayi 2,00 yapmalidir once diyor. Bu uygulamanin nedeni derslerinde hep C, B alan ogrenciler bir dersde C tutturamaz da D alirsa gecirelim, basarili ogrenci bu zaten denmesi. D gecer not degil, zaten ortalamayi 2,00'in altina dusurur kendisi. Yani cogunluk D ve C aldiysan basarili bir ogrenci sayilmiyorsun. Mantikli da yani. D ile gecme basarili ogrenciler icin taninmis bir hak, kolaylik. D'nin katsayasi 1,00, D+'nin katsayisi 1,30, C- 1,70. Sen bu arada sinamali bile degilsin, 1,80'in altina dusmussun, basarisizsin. Hepsini verdiysen de hep D ile filan verdim diyorsun. Eger okula baslamadan once yonetmeligi okusaydin zaten D ile gecmek icin ortalamanin iyi olmasi gerektigini gorurdun. Istersen ofkelen dediklerime ama durum bu. PS. Dun ogrenci islerimdeydim, bahar doneminden tek dersi kalmis bir kizi 49 ile birakmis hocasi, vermem not diyor. Agliyordu orada bir yil daha para verecegim, mezun olamayacagim diye. O hakli bak. Ortalamasi da 3'mus zaten. 20-30 alsaydim bari diyordu en son. nice try hocam. keşke uzun uzun yazmak yerine not vereydiniz 3-5 :( neyse aldım onu zaten başka hocadan. ama sağolun yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 paradoksalkedi said: Ya durumun salaklığı kaldığım ders yok. Verdim yani hepsini. De mal gibi ne bileyim ben 1.78 geleceğini? Ulan D+ aldığın zaman geçtin diyorsun da ortalamada niye bırakıyorsun? Geçme notunu C yap biz de rahatlayıp ona göre kasalım o zaman? Derslerden geç ama ortalamada ovvv. starsa bosuna koymuolar ama o gpa calculator i =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Hocalarla arayi iyi tutacaksin haci yoksa 92.5 dan 93 bile yapmayanlar var. Bolum ne bi de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 bilkentte irregular olmak nasil birsey bilen var mi? yarim donem dondurup 1 sene sonra bolume girmeye deger mi? bolumum ctis bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 irregular olmanın herhangi bir artısı ya da eksisi yok bence. ha ben regulardım o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Bolume gore degisir, bazi bolumler ders acmadiklarindan regular yaparlar zorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 paradoksalkedi said: 3 hocayla konuştum. biri aynı şeyleri yaşamış benle anne baba ayrı baba ödüyor ama çok sorunlu falan filan. lan karı o kadar feels yaptı benle. mail atmış şimdi yapamam diye. böyle okulun ben. 0.02 lan. ayıp olm. bilkent'in güzelliği bu. kural kuraldır. uygulanmayacaksa neden koyuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 bizim bolumde irregular olmak varmis herkes cok kotuluyor bolum dersini alman gereken donem alamayabiliyormussun donem uzayabiliyormus falan diye cok yorum duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Bazı dersleri veren fix hocalar var. O hoca eğer dersini 2 dönem açmak istemezse, elin mahkum açtığı dönemi beklemek zorundasın. Ama bu yüzden okulu uzatan duymadım hiç (dersten kalmadığın müddetçe tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 olumlu olumsuz noktaları nelerdir irregular olmanın? detaylı bilgi alabileceğim bir link yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 burslu değilsen bi farkı olacağını sanmam, belki kendi döneminle pek takılamazsın vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 yarı bursluyum. arkadaş ortamını ve dersleri olumsuz etkiliyorsa yarım dönem daha dondurabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 kardeş alabildiğin her dersi irregular al. geçerli döneminde açılmayan her ders altın değerindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 evet bursluları yakalayıp kanını içiyoruz dondur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 PARASIYLA DEĞİL Mİ AK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 yok la pahalı değil, amerikan futbolcularımız bursluları direk yiyorlar. çünkü çok zenginiz hıhıhıhıhığ. kaçan olursa üzerlerine tofaş, şahin fırlatıyorlar. beyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 helikopter burslunun üzerine inmiş diye bi söylenti var ama tam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Phoenixlin said: Bazı dersleri veren fix hocalar var. O hoca eğer dersini 2 dönem açmak istemezse, elin mahkum açtığı dönemi beklemek zorundasın. Ama bu yüzden okulu uzatan duymadım hiç (dersten kalmadığın müddetçe tabi) güzel kardeşim, esnaf mı bu hoca? iki dönem nere açmıyor dersi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Laraken said: amerikan futbolcularımız bursluları direk yiyorlar. AHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 irregular olmak iyi mi kötü mü? bana pek iyi gibi gelmiyor çünkü içinde et yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar