Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkekler evlilikten neden korkar?

Patice

Öne çıkan mesajlar

Kadınlar niye bu kadar meraklı peki? Açıkliyim. Bizzat tanıdığım insanlar var ki normalde erkek arkadaş olarak kabul etmedikleri erkekleri, "adam ciddiymiş, evlenmek istiyomuş" diyince kabul eden. Buradaki mantığı biri açıklasın bana.
Hayır bu söylediğim kişiler gayet iş gücü olan, hem kendi hem ailesinin maddi durumu iyi olan insanlar yani "hayatım kurtulsun" düşüncesi de değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Çünkü birine ataçlanmaya meraklı değiliz. Evliliğe genelde "kocam çalışsın ben alış veriş yapayımcı" kafanın profilinde kızların meraklı olduğunu görebiliriz. "Ailem bana bakmayacak kadar büyüdüm, artık bir koca bulayım o baksın" düşüncesinde olmayan kızlar normalde evlilik diye diretmiyorlar zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Çünkü birine ataçlanmaya meraklı değiliz. Evliliğe genelde "kocam çalışsın ben alış veriş yapayımcı" kafanın profilinde kızların meraklı olduğunu görebiliriz. "Ailem bana bakmayacak kadar büyüdüm, artık bir koca bulayım o baksın" düşüncesinde olmayan kızlar normalde evlilik diye diretmiyorlar zaten.

gerçekten niye kızlar bu kadar sucks. bende evlilik düşünmüyorum. belki 35-40 yaşlarında çocuk tribine girersem bi ihtimal. yada zengin bir taş bulursam ki bunun ihtimalide çok düşük olduğu için bu iş yaş kızlar.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Kadınlar niye bu kadar meraklı peki? Açıkliyim. Bizzat tanıdığım insanlar var ki normalde erkek arkadaş olarak kabul etmedikleri erkekleri, "adam ciddiymiş, evlenmek istiyomuş" diyince kabul eden. Buradaki mantığı biri açıklasın bana.
Hayır bu söylediğim kişiler gayet iş gücü olan, hem kendi hem ailesinin maddi durumu iyi olan insanlar yani "hayatım kurtulsun" düşüncesi de değil.

kendisi ve(ya) karsindaki bir yere baglanmis oluyor
bu da kiskirtici bir unsur

fifty shades of gray bosuna satmadi bu kadar
Sosyal ağlarda paylaş

Patice said:

Tüm yük kadının sırtındayken: bebeği doğurmak, onları büyütmek, evin temizliği, yemek yap, alttan al, idare et vs.

Neden erkekler kendini hazır hissetmez?

Neden korkarlar?

Evlilik öcü mü? Kaka mı?

Çok mu masraflı bir hadise? Bu mu sorun?

Nedir yani?

Sen neden sürekli evlenmek istiyosun?
İşte onun tam tersi sebeplerden dolayı...
KEndine karşı dürüst ol bunun cevabını verirken ama, oldu mu?
Sosyal ağlarda paylaş

erkekler doğanın kendilerine bahşettiği milyonlarca sperm üretme, sonsuz üreme gücünü tek bir kadına bağladıkları için evlenirken geriliyolar, bir nevi doğal hklarının ellerinden alınması durumu yaşıyolar bilinçaltında. özetle aslen doğalarına ters.
sonra geçiyo ama, rasyonel beyin baskın geliyo filan.
özetle büyütülücek bişe diil.
saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...