SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 inshroud hikaye süper anlatmış ahahaha. Da harbiden korkunç yav, umarım başıma gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bana da doktor doğuştan olur dedi genelde bu kıl dönmesi. Ama benımkısı olmayabilir.Kaykılarak oturma olayını aralıksız 3 senedir yapıyorum. o da kıl dönmesi sebeplerinden biri. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Şırıngayla iltihap alınmasını ilk kez duyuyorum.Antibiyotikle kurutuluyor diye biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 2 kez kıl dönmesi ameliyatı oldum, teki açık teki kapalı. her türlü sorunuzu cevaplayabileceğime inanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Ben hala bir kılın nasıl 135cm uzayabildiğine takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 kıl uzamıyor. sacların veya diger kılların dusuyor. ordan giriyor sonra iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Ne biliyim 135cm kıl dolanmış da dolanmış diyo orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Viktor said: kil donmesi zaten yakinda MMOcu hastaligi diye yeniden tanimlanirsa sasirmiycam wow u en sapik gibi oynadigim donem cikmisti bendede Aynen. O donem 100 kilo falandim zaten, ustune ustluk gunde 8 saat wow falan oynuyordum yani, kesinlikle o sebeple olmustu. Isin komigi kendiliginden iyilesti, ameliyat falan olmadim, zaman icerisinde zayiflamamin, ve o bolgeyi tras edip temiz tutmanin, hareket etmenin havalandirmanin, belki de iltihapin akip gitmesinin faydasi olmus olabilir, nazar degmesin nuksederse kafami keserim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 O bölge dediğiniz yer kuyruk sokumu kemiği mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Bende daha biraz daha asagisinda cikti ehm, ayirinca gozukuyordu diyeyim kiloluydum o zamanlar bayagi sjdfbsjdf. Bu arada o eksisozlukteki yaziyi okudum, SIGIR gibiymis adam hakkaten ahahahaha, bagirdim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Black_Lupin said: Kıl döner et döner tavuk döner sen dönersin ben dönerim mevlana döner dünya döner zaman döner daha sayyiimmi ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- " [/b]1 " " Day " | Return Of Theselia. | -------------------------------------------------------------- Gücünü asla gösterme ! Mortis said: bülent ersoy döner .. etc..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Bu espri ve cevabı kaçıranlara gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Çatalda çıkanı pis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 arkadaşlar herkes atıp tutmuş kıl dönmesinin bir SEBEBİ yok sizin yaptıklarınızla alakasız. kilolu insanlarda daha çok var doğru, ama çok çok zayıf insanlarda da mevcut. oturmakla alakası yok. ilk kıl dönmesi geçirdiğimde lise 3 başıydı. o yaz it gibi çalışmıştım, oturmayı geçtim uyumamıştım bile. bilgisayar yüzü hiç görmemiştim. ikincisinde wow oynuodum BC yeni çıkıyordu hehe tesadüf yani. yapıcak bişi yok, tamamen kılın kendi seçtiği yönle ilgili. dönerse döner. herkes de olabilir. araştırdım belgelerle geldim ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ben de bugün doktora gittim, bildiğim kadarıyla alanında epey iyi biri. ona da sordum, bu hastalık doğuştan gelir tarzı bir şey söyledi, oturmanla şunla alakası yok dedi, bunlar sadece süreci biraz daha hızlandırır dedi, hijyene dikkat etmeyen birinde 15 yaşında olurken, daha dikkatli birinde 20 yaşında gene bu hastalık oluşur dedi. bunun haricinde benim ameliyat sanırım 2 hafta sonra olacak, heüz yeni olduğundan çok ağır bir durumun yok dedi, 10 gün içinde eski halime dönecekmişim ve en çok sevindiğim nokta genel anestezi ile ameliyat olmak olacak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Ameliyat olanların çatalı yok oluyormuş diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 HolyRaider said: arkadaşlar herkes atıp tutmuş kıl dönmesinin bir SEBEBİ yok sizin yaptıklarınızla alakasız. kilolu insanlarda daha çok var doğru, ama çok çok zayıf insanlarda da mevcut. oturmakla alakası yok. ilk kıl dönmesi geçirdiğimde lise 3 başıydı. o yaz it gibi çalışmıştım, oturmayı geçtim uyumamıştım bile. bilgisayar yüzü hiç görmemiştim. ikincisinde wow oynuodum BC yeni çıkıyordu hehe tesadüf yani. yapıcak bişi yok, tamamen kılın kendi seçtiği yönle ilgili. dönerse döner. herkes de olabilir. araştırdım belgelerle geldim ulan değil abi evet atıp tuttuk ama öğrendik biz bunu sdf genelde şurdan burdan kopup dökülen kılların bel, popo gibi derisi nispeten ince olan bölgelere düşüp orda deriyi delip içeri girmesi ile ilgili bir olaymış bu hayvan gibi ameliyatların olduğu kıl dönmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 eski yöntemlerde oluyodu o. çatalsız bir yaşam...kötü. hele tesisatçıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bİr sebebi de manda gibi oturmaktan gözenekten içiri zamanla giren ter pislik vb şeylerin içeride iltihap oluşturması. Yani manda gibi PC bapında sürekli oturursanız veya çook uzun yol yapan biri iseniz dönebilir kılınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yanlış kıl bağdattan döner abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Birde sakalda oluyor şu krem işe yarıyormu ona acep. http://www.bakimstore.com/bitkisel-urunler/kil-donmesi/felil-yuzeysel-kil-donmesi-kremi.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 sakal için düzgün traş lazım ya. teknik sağlam olucak yüz müsait ise dönmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 gerdan varsa biraz dönmeye müsait oluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 reyou said: abi kesin okuyun bastan sonra, muthis anlatmis adam :D eksi sozluk. abi muhteşem ya hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Kıl döndüyse yandın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 reyou said: abi bu kil donmesini baslamadan bitirmek icin napmak gerekiyo? paso traslicazmi kaseyi? Kıl dönmesinin sebepleri arasında bölgenin hijyen azlığı..vs var. Az bir yüzdede de sebebebi bilinmeyebiliyor. Kıl dönmesi olmamak için terlerken gün boyu fazla oturmamaya ve bölgeyi temiz tutmaya gayret edin. Özellikle gün boyu oturulan mesleklerde sık olur pilonidal sinüs. Traşlamak da azaltmıştır görülen vaka sayısını ve olan insanlarda tekrarlama riski yüksektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar