Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıl Dönmesi !! :(

Mortis

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:

kil donmesi zaten yakinda MMOcu hastaligi diye yeniden tanimlanirsa sasirmiycam

wow u en sapik gibi oynadigim donem cikmisti bendede

Aynen. O donem 100 kilo falandim zaten, ustune ustluk gunde 8 saat wow falan oynuyordum yani, kesinlikle o sebeple olmustu.

Isin komigi kendiliginden iyilesti, ameliyat falan olmadim, zaman icerisinde zayiflamamin, ve o bolgeyi tras edip temiz tutmanin, hareket etmenin havalandirmanin, belki de iltihapin akip gitmesinin faydasi olmus olabilir, nazar degmesin nuksederse kafami keserim valla.
Sosyal ağlarda paylaş

Black_Lupin said:

Kıl döner et döner tavuk döner sen dönersin ben dönerim mevlana döner dünya döner zaman döner daha sayyiimmi ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
" [/b]1 " " Day " | Return Of Theselia. |
Gücünü asla gösterme !

Mortis said:

bülent ersoy döner .. etc..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!

Bu espri ve cevabı kaçıranlara gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar
herkes atıp tutmuş

kıl dönmesinin bir SEBEBİ yok
sizin yaptıklarınızla alakasız. kilolu insanlarda daha çok var doğru, ama çok çok zayıf insanlarda da mevcut. oturmakla alakası yok. ilk kıl dönmesi geçirdiğimde lise 3 başıydı. o yaz it gibi çalışmıştım, oturmayı geçtim uyumamıştım bile. bilgisayar yüzü hiç görmemiştim. ikincisinde wow oynuodum BC yeni çıkıyordu hehe
tesadüf yani. yapıcak bişi yok, tamamen kılın kendi seçtiği yönle ilgili. dönerse döner. herkes de olabilir.

araştırdım belgelerle geldim ulan
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bugün doktora gittim, bildiğim kadarıyla alanında epey iyi biri. ona da sordum, bu hastalık doğuştan gelir tarzı bir şey söyledi, oturmanla şunla alakası yok dedi, bunlar sadece süreci biraz daha hızlandırır dedi, hijyene dikkat etmeyen birinde 15 yaşında olurken, daha dikkatli birinde 20 yaşında gene bu hastalık oluşur dedi.

bunun haricinde benim ameliyat sanırım 2 hafta sonra olacak, heüz yeni olduğundan çok ağır bir durumun yok dedi, 10 gün içinde eski halime dönecekmişim ve en çok sevindiğim nokta genel anestezi ile ameliyat olmak olacak. :)
Sosyal ağlarda paylaş

HolyRaider said:

arkadaşlar
herkes atıp tutmuş

kıl dönmesinin bir SEBEBİ yok
sizin yaptıklarınızla alakasız. kilolu insanlarda daha çok var doğru, ama çok çok zayıf insanlarda da mevcut. oturmakla alakası yok. ilk kıl dönmesi geçirdiğimde lise 3 başıydı. o yaz it gibi çalışmıştım, oturmayı geçtim uyumamıştım bile. bilgisayar yüzü hiç görmemiştim. ikincisinde wow oynuodum BC yeni çıkıyordu hehe
tesadüf yani. yapıcak bişi yok, tamamen kılın kendi seçtiği yönle ilgili. dönerse döner. herkes de olabilir.

araştırdım belgelerle geldim ulan

değil abi evet atıp tuttuk ama öğrendik biz bunu sdf genelde şurdan burdan kopup dökülen kılların bel, popo gibi derisi nispeten ince olan bölgelere düşüp orda deriyi delip içeri girmesi ile ilgili bir olaymış bu hayvan gibi ameliyatların olduğu kıl dönmeleri
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

abi bu kil donmesini baslamadan bitirmek icin napmak gerekiyo?

paso traslicazmi kaseyi?

Kıl dönmesinin sebepleri arasında bölgenin hijyen azlığı..vs var. Az bir yüzdede de sebebebi bilinmeyebiliyor.

Kıl dönmesi olmamak için terlerken gün boyu fazla oturmamaya ve bölgeyi temiz tutmaya gayret edin. Özellikle gün boyu oturulan mesleklerde sık olur pilonidal sinüs. Traşlamak da azaltmıştır görülen vaka sayısını ve olan insanlarda tekrarlama riski yüksektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...