mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 http://i.radikal.com.tr/480x325/2012/08/20/fft64_mf1083307.Jpeg radikal said: Ereğli Orman Bölge Müdürlüğü’nde memur olarak çalışırken emekliye ayrılan Şengül, evinin arkasında yamaçta olan bahçesinin etrafını, yüzlerce bira kutusunu üst üste koyup toprakla sağlamlaştırarak yaptığı duvarla çevirdi. Ahırın çatı arasındaki duvarlarını yine bira şişelerinden yapan Şengül, bahçeye şişelerden mini bir süs havuzu da inşa etti. ‘Çevreyi düşündüm’ Ramazan ayı dışında her gün içtiğini söyleyen Şengül, “Kimseye zararım olmuyor. Daha önceleri içtiğim içkilerin şişelerini çöpe atıyordum. Bu da çevre kirliliğine yol açıyordu. Bazen de satıyordum. Ama 2 yıldır evimde biriktirip bu şekilde duvar olarak değerlendirmeye başladım. Görenlerin de ilgisini çekiyor. Güzel oluyor. Böylece çevreyi de kirletmemiş oluyorum” diye konuşuyor. bide extra sanırım hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 yakında kaybederiz elemanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 artik daha bi hirsla iciyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 o duvar bitecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Helal olsun abime. Ama o sekerli kotu birayla cok yasamaz. Tuborg'a gecmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 adamsın şengül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 neden o kadar bira? neden.. o wait. çünkü adam gibi içkiler zaten pahallı ve adamdan deli gibi vergisi ile birlikte kat be kat pahallı bir ücret istiyoruz. o da amele gibi bira içiyor işte. en azından hobi olarak duvar örmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Bira hamallıktır. ~Pastor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 çöp toplayan adamalr oraya kamyon kaldırır lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 saglam icmis amcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 viski içseydi yapamazdı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 dasaaa said: neden o kadar bira? neden.. o wait. çünkü adam gibi içkiler zaten pahallı ve adamdan deli gibi vergisi ile birlikte kat be kat pahallı bir ücret istiyoruz. o da amele gibi bira içiyor işte. en azından hobi olarak duvar örmüş. false! bira en yüksek lan vergide. %68 mi ne ötv uygulanıyo, almanya'da 30 cente bira içiyosun abi, en kral bira 70-80 cent. bu fiyatlarla biraya ucuz diyenin alnınıgarışlarım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 ahaha iimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 bira en güzel ickilerden birisi ya bence.amelelik diyenler amele gibi sarhos olmaya ugrasanlar bence gidin kolonya icin:D sahilde,maç izlerken vs buz gibi bira mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 calimero said: dasaaa said: neden o kadar bira? neden.. o wait. çünkü adam gibi içkiler zaten pahallı ve adamdan deli gibi vergisi ile birlikte kat be kat pahallı bir ücret istiyoruz. o da amele gibi bira içiyor işte. en azından hobi olarak duvar örmüş. false! bira en yüksek lan vergide. %68 mi ne ötv uygulanıyo, almanya'da 30 cente bira içiyosun abi, en kral bira 70-80 cent. bu fiyatlarla biraya ucuz diyenin alnınıgarışlarım!!! ml başına fiyatlarını ve alkol oranlarını bir yazar mısın canım benim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 fiyatla alakası yok köy diyor yani köylü oldugu için o kadar bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Amelelik denmesinin sebebi , sarhoş etmesi değil . Sürekli işetmesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 dayı guzel icmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 dasaaa said: calimero said: dasaaa said: neden o kadar bira? neden.. o wait. çünkü adam gibi içkiler zaten pahallı ve adamdan deli gibi vergisi ile birlikte kat be kat pahallı bir ücret istiyoruz. o da amele gibi bira içiyor işte. en azından hobi olarak duvar örmüş. false! bira en yüksek lan vergide. %68 mi ne ötv uygulanıyo, almanya'da 30 cente bira içiyosun abi, en kral bira 70-80 cent. bu fiyatlarla biraya ucuz diyenin alnınıgarışlarım!!! ml başına fiyatlarını ve alkol oranlarını bir yazar mısın canım benim? ayrıca birada %5 alkol var, 8 şişe birada bir 50'lik rakı içmiş gibi oluyorsun. 50'lik rakı internette çıkan ilk sitede 32 tl. 8 şişe bira 30 tl civarı. hayır neden böyle saçma bi muabbete soktun sen bizi ben onu da anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 bira en iyi alkollu icecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 ben sokarım. hulk smash! dasaaa sokar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Yanlız adamın yaptığı çevreye katkı falan değil sdf. Toplayıp geridönüşüme iletse tamam da, bira kutusuyla duvar yapmanın nesi çevre dostu abi? 2 seneye çürür zaten o duvar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 calimero said: ayrıca birada %5 alkol var, 8 şişe birada bir 50'lik rakı içmiş gibi oluyorsun. 50'lik rakı internette çıkan ilk sitede 32 tl. 8 şişe bira 30 tl civarı. hayır neden böyle saçma bi muabbete soktun sen bizi ben onu da anlamadım... Abi adam 50'lik rakıyı bi gecede bitirebilir. Ama midesi çöp kutusu değilse her akşam 8 tane bira içemez. Her akşam 5 bira içse 1 günlük rakı parasına 2 gün alkol almış gibi olacak hemen hemen. Maddi yönü var işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 her akşam 50lik rakıyı deviriyosa sıkıntı var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 off yazdım yazdım sildim. bira ucuz dediler ya. meendis kafası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar