senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Saeros said: deadwoll said: Daha 25'lik çıtırım ben yaş sıkıntısı yok. senin yaşında insanlar evlenip çoluk çocuk sahibi oluyo, işe giriyo maaş alıyo ev geçindiriyo. aah ah baban da böyle tembel değildi ki kime çektin sen bilmem. dayın olacak o öküze mi çektin yoksa? sctin agzima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 çaktırma sakın askerlik şubesine takibi yok onun gidip sorarsan alıp götürebilirler fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whatchasay Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 yanlış bilmiyosam gbt'de çıkmıyo artık techil durumun. Jandarmaya denk gelmedikçe bi sıkıntı çıkmaz kaçağa düşsen de. Heycanlı durum ama tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 hahha direkt işler güçler'deki muabbet. taksi şoförü: artık bakaya gbt'de çıkmıyor abi polis: salih bey bakaya görünüyorsunuz, sizi merkeze kadar alalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Lan bu 29 yas muhabbeti degisti mi? Eskiden 29 u doldurana kadar uni de okuyanlar muafti, simdi 29 yasina kadar bilmemne yaziyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Abi o kadar link attık düzgünce okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 29 = Dead End, Game Over! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Benim bir arkadaşa bu sebepten (master yapmasına rağmen bildirip tecilini uzatmaması sebebiyle) askerliğini tamamladıktan sonra 550 lira ceza geldi :S. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 25 yaşındaysan öğrenci belgeni al git tecil ettir, kapıya polis gelmeden git konu komşu bişey sanmasın. Yalnız öğrenci belgesi alırken askerlik için olanından alman lazım biliyorsundur herhalde o kadar yıllık öğrenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 29 olayında bir değişiklik olmadı. 29da lisans bitmediyse askere alınabilirsin. Eskidende öyleydi zaten. Hoş yasa böyle ama 32 yaşında lisans bitirenler mevcut etrafımda. Hani o biraz şubedeki memurun insiyatifinde. Yeni kanundaki değişiklik kısaca şu; 29 a kadar lisans okuyabilirsin. İstediğin kadar sınıfta kalabilirsin, öğrenciliğin düşmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 fixmen said: 29 = Dead End, Game Over! doktora yapıyosan 34e kadar yolu var diye biliyorum ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Tamam dogrusunu ogrendim, 29 a kadar lafi yanlis anlasiliyor. 29 yasi dolana kadar demek istenmis yani 30 a kadar. Misal 84 ocak dogumlu birisi 2014 ocak a kadar askerlikten muaf oluyor ,unide okudugu surece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Marmara Tımarhanesini aradım az önce, adamlar diyor ki askeriyeye git, biz bilmiyoruz. Yarın belgelerimi alıp gidicem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Başlığı görünce aklıma şu sözler geldi and if it expires...PRAY HELP FROM ABOVE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar