behran Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 arkadaş olarak ekliyelim. trade mrade yaparız. Nick: Djaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 ben de başladım wipe olmicağını görünce nick aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 level 5'im gelirlerim çok düşük ya 35k falan yazıyor. Bir ara 100k'ya çıktığını gördüm ama naptım da çıktı bilmiyorum zaten 10-15 dakika sonra geri inci. nasıl yükseltcez income'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Resident'ların tüm ihtiyacını karşıladığında, yani üretimi herkese yetecek kadar yaptığında ve diğer ihtiyaçlarına(church, marketplace gibi) ulaşımı tamamen sağladığında income direkt artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 daha çok ev yapıyosun daha çok vergi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 id: ZeroStroke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Beta key bulamadım ya la buldum buldum tamam mmorpg'de 170 küsür kalmış bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 3 gündür herb verecek ada arıyorum. Neyse. Bu arada hala bir end-gaming olmayacağını savunuyorum. Hatta Beta da oynadıktan sonra aynı harita tekrar oynanmaz. Imperiallaeri çıkarıp bitireceğiz, tek bölüm Anno oynamak gibi. Hadi katedral de yaptın diyelim. Sonra? Edit: Wipe'da olmayacakmış. Hadi bakalım nasıl olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Pluton said: Beta key bulamadım ya la buldum buldum tamam mmorpg'de 170 küsür kalmış bilginize https://www.facebook.com/AnnoOnlineEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 bu yıldızlar ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Valla beta key bulamadim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 yolladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Bir beta key'e yok demem hatta teşekkür ederim. Edik : Buldum bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 bu ZzZz uyku moduna alınca para harcamıo dimi bina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 abi benim ev yapacak yerim kalmadı, 2040 vassal var 100 merchant var. evleri upgrade edemiyorum nasıl 250 yapıcam bu merchantı? zerre yer kalmadı adada dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Joker said: bu ZzZz uyku moduna alınca para harcamıo dimi bina? Harcıyor. Ama normalde harcadığının yarısını. Aynı şekilde Warehouse doluysa fln ve bir binada iş, mal alınamadığı için durmuşsa gene normalde harcadığının yarısını harcıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 harbourmaster'ın kapsama alanı dışındaki üretim binaları noluyo bir farkı oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 distrubition house yapman lazım alanın dısındaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 2400 vassala 100 merchant varsa bi şey esik ondan upgvrade edemiyosun nerdeyse 1 e 1 e kadar sorunsuz upgrade oluyo cunku vassala merchant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Apis said: Joker said: bu ZzZz uyku moduna alınca para harcamıo dimi bina? Harcıyor. Ama normalde harcadığının yarısını. Aynı şekilde Warehouse doluysa fln ve bir binada iş, mal alınamadığı için durmuşsa gene normalde harcadığının yarısını harcıyor. o zaman ZzZz ne işe yarıyor? birde 1 altın harcayan bina nasıl yarıya iniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Xenocide said: abi benim ev yapacak yerim kalmadı, 2040 vassal var 100 merchant var. evleri upgrade edemiyorum nasıl 250 yapıcam bu merchantı? zerre yer kalmadı adada dsf ulan aynı anda hem bunu hem darkfall mu oynuyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 gerçi dandik oyunmuş ok, kapsamlı mmo sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 browser oyunu lan. darkfallda crafte bırakınca buna bakıyorum alt tab'la asd ama güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 BonePART said: distrubition house yapman lazım alanın dısındaysa harbi mi la? ben harbourmasterın alanının içine de baya bi distribution house koymuştum daha fazla cart olsun diye. sileyim mi onları şimdi bi faydaları yok mu? BonePART said: 2400 vassala 100 merchant varsa bi şey esik ondan upgvrade edemiyosun nerdeyse 1 e 1 e kadar sorunsuz upgrade oluyo cunku vassala merchant eksik olan şey şu abi, tüm vassallar linen cloth istiyor ama adaya hemp farm kuramıyorum çünkü toprak uygun değil diyor. ha belki linen'in yanında gözden kaçmış başka istekler de olabilir, 4-5 tane fire station'a sınırı olmayan ev buldum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar