Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/5153865691#1 şöyle bi fikrim geldi yazıverdim forumlara siz ne düşünüyosunuz merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 aion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 aion derken aion da mı böyle bişey var yoksa trailer a mı dedin abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ozii_x said: Beğenmeyen iyisini yapsın. Yapsın da izleyelim. tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 http://us.battle.net/wow/en/media/artwork/wow-mop?keywords=&view#/wowx4-artwork-18 http://us.battle.net/wow/en/media/artwork/wow-mop?keywords=&view#/wowx4-artwork-14 vay be adamlar cinematicin kahramanlarının conceptini daha 2011 in ekiminde bitirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Anelor said: http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/5153865691#1 şöyle bi fikrim geldi yazıverdim forumlara siz ne düşünüyosunuz merak ettim. Epey kötü bir fikir umarım alınmazsın ama önerin insanlara eziyet gibi 10 sn git sonra dur sonra tekrar git gibi şeyler pek sevilmez, eziyet olur tamamen. Bana göre en uygun olan şey mountlara hp vermek ve dmg ile beraber hp sıfırlanınca kişinin dismount olmasını sağlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 nessa'nın fikri bana mantıklı geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 güzelmiş fakat panda çıkıp jackie chanlik yapmaya başlamasaydı daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Norak said: çindeki hunan bölgesini aynen almışlar sfd http://4.bp.blogspot.com/-6gs0vHy5u84/T8sV_YYsVGI/AAAAAAAABg4/F7O2MUorJ1g/s1600/20090529193921113.jpg abi zaten oyun, kapadoya peri bacaları, grand canyon, vietnam, karayipler, great plains orası burası. heryer bi yerden alınmıs zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Nessaftw said: Anelor said: http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/5153865691#1 şöyle bi fikrim geldi yazıverdim forumlara siz ne düşünüyosunuz merak ettim. Epey kötü bir fikir umarım alınmazsın ama önerin insanlara eziyet gibi 10 sn git sonra dur sonra tekrar git gibi şeyler pek sevilmez, eziyet olur tamamen. Bana göre en uygun olan şey mountlara hp vermek ve dmg ile beraber hp sıfırlanınca kişinin dismount olmasını sağlamak. abi bence şunu gözden kaçırıyorsunuz böyle bişey gelince mounta hp olsun dismount eden item olsun herkez rangeine girmemek için mapin en tepesinden uçacak. e gene bişey değişmiyecek. bence ayrıca mekanlar ve atmosferi daha iyi yaşamak için uçmak değilde yer üzerinde hareket etmek daha güzel oluyor o yüzden oyuncuyu tam yerde koşturmasanda yerde gitmek zorunda bırakırsan en azından o stamina recovery için sanki daha güzel olur gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bana sorsan flying mount hic olmamalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bencede mesela büyük şehirlerdeki atmosferi falan direk öldürüyor bu. sokaklar falan bomboş herkez havada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Adamlar deli kalitede iş yapıyorlar. WC3 te de o ara geçişler falan çok muazzamdı. Ama yani bu ne gaz allahım allahım :D şuanda oyuna girdikten sonra ne yapıyorsanız, MoP 25. günden sonra da aynı şeyi yapacaksınız. Her expension öncesi talentlere bakar fapfaplardık ta yani şu dakikadan sonra olmaz öyle değişiklikler. Gazlanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 blizzard terazine tıkladım ama keşke sadece cinematicle bitse olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Nessaftw said: Marv said: Why do we fight to protect hold and family ? The reserve balance and bring harmony ! For my kind the true question is '' What is worth fighting for ? '' ıslandım. (tu) Yanlış yazmışsın hacı. Why do we fight ? To protect home and family. To preserve balance and bring harmony. 3 yıl hazırlık okudum, İŞTE BU SEBEPTEN ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Mists of Pandariayla wow a dönmüş olcam,bakalım kaç ay oynatcak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 çok tatlı ve gaz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Diablo 3 yüzünden blizzard yanarak ölsün istediğim için MoP u almasam mı acaba? Bi taraftan da çekiyor wow oynamak yenilikleri görmek falan. RMAH koymazlarsa alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 rmah olmasa başka bişey bulunur, np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Çinpokumana ve pandalara karşı değilim, hatta pandalar bence süper fikir. Pay2win yapmasınlar bana yeter. Diablo3ü foseptiğe dönüştüren pay2win sistemiydi keza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 axedice said: Diablo 3 yüzünden blizzard yanarak ölsün istediğim için MoP u almasam mı acaba? Bi taraftan da çekiyor wow oynamak yenilikleri görmek falan. RMAH koymazlarsa alabilirim. sen gel sen gel mubarek adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 gw2 patlamazsa alıcam ya haterlığın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 axedice said: Diablo 3 yüzünden blizzard yanarak ölsün istediğim için MoP u almasam mı acaba? Bi taraftan da çekiyor wow oynamak yenilikleri görmek falan. aynı çelişkideyim allah kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=BCr7y4SLhck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Tam gaz olmus gelde alma simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar