mardox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 http://i329.photobucket.com/albums/l389/neiru2012/Forums/dafuq-did-i-just-read-meme.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 abi tüm ekmek arası köfte + rus salatası >* yazı da gülsuyu kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Öküz gibi bişeyim ama hiç tüm ekmek yemedim. Yiyenlerle de toshack geçtim(john benjamin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 adamin yazi stili buymus ironi yapiyormus da neyin ironisi onu cozemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Yok ironi filan çünkü. Neymiş adam hep böyle yazıyormuş. Eğer ironi böyle yapılıyorsa zaten gazeteciliği filan bıraksın arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 dünyanın en düz adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 o puntoyla yazılan hiçbirşeyi okumam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Adam insana ve insanlığa dair bi sikten anlamıyor belli ki. Bir de öyle bir basitleştirmiş ki yarın öbür gün bir insanoğlu harbi harbi uçsa, bu herif çıkıp uçak kadar hızlı değilsin ne gerek var diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 güreşte kimin eli kimin cebinde belli değil ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 yazı çok uzun okumadım. ama anladığım kadarıyla "başarısız olduğun konuda kendini eleştirmek yerine suçu o konuya at ve zaten kötü birseymis gibi sun" yazısı olmuş. eurovision ve avrupa birliği konusunda yaziyorlardi bu tip haberleri şimdi de olimpiyatlara... Masakari said: Benim anlamadığım uzun sayılabilecek bir köşe yazısını nasıl sonuna kadar okuduğum. Bir şekilde adam kendini okutuyor arkadaş. Aslında olompüyatlar genc gızların cıbıl cıbıl dolaşmaları için düzenlenmiş şer yuvalarıdır batının ahlaksızlığıdır. oh michelle. videosu da vardı bunum duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Fly said: adamin yazi stili buymus ironi yapiyormus da neyin ironisi onu cozemedim ben yazi stili bu olabilir de, bu ironi degil. MINIBUS HEPSINDEN HIZLI GIDIYO NIYE KOSUYOLAR KI diye ironi mi olur bunun yazi stili beyinsizlik. adam beyinsizligi amac edinmis. yaziya da cok basarili bir sekilde dokuyo. yakinda futbol, basketbol, at yarisi, hatta satrancla ilgili de yazilarini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Bu adam matematik dersinde fonksiyonlar bizim hayatta ne işimize yarayacak ki diye düşünürken orda takılıp kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 tam onu diyecektim. "bunlar gerçek hayatta ne işimize yarayacak" kafası direkt. pragmatik desen değil, ironi yapıyo desen değil; saçmalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 paticikteki insanların hiç olmazsa ironiyi anlayacak kadar zeki olabileceğini düşünmüştüm. yok burası da aynıymış demek ki. ooof of. neyse. neyin ironisi diyor bi de adam ya. olm bu gazete zaman. okuyanlar şakirt yobaz kafasında. olimpiyatlarda yarışanlara mal diyen tipler, çıblak çıblak yarışıyor diyen tipler. adam onlarla resmen alay etmiş. kendi okur kitlesiyle, islamcı kafasıyla alay etmiş. spor dallarıyla ilgili neden ironi yapsın hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ironi yapmak ile ütü yapmak arasındaki ince çizgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 abov ben uyuyorum bu mesajın üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 dasaaa nittin sen ölee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ahmedinejad said: paticikteki insanların hiç olmazsa ironiyi anlayacak kadar zeki olabileceğini düşünmüştüm. yok burası da aynıymış demek ki. ooof of. neyse. neyin ironisi diyor bi de adam ya. olm bu gazete zaman. okuyanlar şakirt yobaz kafasında. olimpiyatlarda yarışanlara mal diyen tipler, çıblak çıblak yarışıyor diyen tipler. adam onlarla resmen alay etmiş. kendi okur kitlesiyle, islamcı kafasıyla alay etmiş. spor dallarıyla ilgili neden ironi yapsın hey allam. eminim oyledir pasam baglanacak bir yer olur genelde ironide, goster haa evet diyecegim kendi muritleri savunuyor lol ne okur kitlesine alayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ahmedinejad said: paticikteki insanların hiç olmazsa ironiyi anlayacak kadar zeki olabileceğini düşünmüştüm. yok burası da aynıymış demek ki. ooof of. neyse. neyin ironisi diyor bi de adam ya. olm bu gazete zaman. okuyanlar şakirt yobaz kafasında. olimpiyatlarda yarışanlara mal diyen tipler, çıblak çıblak yarışıyor diyen tipler. adam onlarla resmen alay etmiş. kendi okur kitlesiyle, islamcı kafasıyla alay etmiş. spor dallarıyla ilgili neden ironi yapsın hey allam. dream on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 zaytung haberini gerçek zanneden banu avar gibisiniz. paticiğe olan inancım bitti resmen şu topikte. bu adam yandaş gazeteler içinde çamlıcaya cami mevzusunda korkmadan adam gibi ses çıkarabilen yegane adamlardan. ta fi tarihinden beri böyle yazıyor bu adam tarzı bu. mevzuları tersinden anlatmayı seviyor. yılmaz özdil yapınca bravo bu amca yapınca oooooo said: ya uzun atlama? kaldırım kenarındaki su birikintisine basmamak için bir metre kadar sıçrayabilmiş olmak kâfidir. "6 metre atlayacağım" diye kendimizi helâk etmekte mânâ yoktur. 6 metrelik veya daha uzun aralıkları geçmek için normal insanlar köprüyü icat etmişlerdir. atma branşlarına gelelim: disk atmada şampiyon olmak ne işe yarar ki? haydi gülleyi, çekici anladık ama kamyondan karpuz indirmek için o kadar çalışıp sıkı antrenman yapmaya hâcet yok efendiler; her karpuz mevsiminde bazı kardeşlerimiz hiç atletizme bulaşmadan o işi mükemmelen yapıyorlar zaten! jimnastik, eklemlere iyi gelen bir uğraştır ve bu ihtiyacı basit kültür-fizik hareketleriyle karşılayabiliriz. sırf bunun için atlamak, zıplamak, havada perendeler atıp şempanzeler gibi iplere asılmak, kulplu beygir üzerinde fırıl fırıl dönmek ayıptır, komiktir, ciddiyete mugayirdir evvelâ. siz hiç yolda belde jimnastik hareketleri yapan birilerine rastlıyor musunuz? şunların ciddi olabileceğini düşünüyorsunuz ya hiç bişi demiyorum ya. çok acayip cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ahmedinejad said: paticikteki insanların hiç olmazsa ironiyi anlayacak kadar zeki olabileceğini düşünmüştüm. yok burası da aynıymış demek ki. ooof of. neyse. neyin ironisi diyor bi de adam ya. olm bu gazete zaman. okuyanlar şakirt yobaz kafasında. olimpiyatlarda yarışanlara mal diyen tipler, çıblak çıblak yarışıyor diyen tipler. adam onlarla resmen alay etmiş. kendi okur kitlesiyle, islamcı kafasıyla alay etmiş. spor dallarıyla ilgili neden ironi yapsın hey allam. bu biraz daha ironiye benzemis. ama abarti olmus. zaman gazetesindeki yazarin kendi okur kitlesiyle alay etmesi falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 sünni alevi mevzusunda aleviliği savunan adam said: İşte yargı kararı: Cemevi ibadethane değil; ne öyleyse, folklor derneği mi, saz kursu mu, kıraathane mi, okul mu, ne? Peki Alevîlik? Biz Sünnîlere sorarsanız İslâm içi bir tarikat veya mezheptir; öyledir de Aleviliğin ne olduğunu Sünnilerin tarif etmesinde bir haksızlık yok mu sizce? Lâteşbih, Müslümanlığı Vatikan'ın tarif etmesine rıza göstermek gibi bir şey. Kezâ, Alevî Çalıştayı, şimdiye kadar yapılan en kapsamlı çalışmaydı ama öğrendik ki sonuç bildirgesi güzelce çerçevelendikten sonra hayata geçirilsin diye bir şey yapılmamış. Gecenin en güzel cümlesi, işadamı Adnan Polat'ın kısa konuşmasında geçti, dedi ki: "Büyüklerimiz bize ilahi ahlâkla ahlâklanmak gerektiğini öğrettiler." İtikad ve inançlar arasındaki zâhiri mesafeleri kuş kanadıyla kat'eden bir cümleydi, unutmadım, mânidar buldum. Fıkrayla bitirelim: Adama "Lâz mısın?" demişler, "Lâzım fakat tedavi olayrum" diye cevap vermiş. Türkiye'de Sünnî olmanın, ancak yüksek şuur sarfı, empati ve vicdanla tedavi edilebilir bir kısım ârızaları olduğunu kabul etsek, galiba çok iyi olacak. akpnin muhalifi çıksa da kurtulsak şunlardan diyen adamın şu yazıyı ciddi yazdığını düşünmek cidden büyük bir sorun ya. hadi tamam tanımıyorsunuzdur adamı falan tamam da şu yazıyı okuyup ciddi zannedebilmek, işte şakirt kafası, mala bak, falan diyebilmek cidden çok acınası. http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=1319405 yok yani anlatmaya çalışmak bile yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 zaytungun daha realist kaldigi bir ulkede crt kafasi yasayan insanlarin bunu gercekten kastetmeyecegine inanmak ? ok. aga of diyorum ki ironiyi baglayamamis yirmi yillik yazar olmasi da bunu degistirmiyor anlastik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar