Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

lan yöneticileriniz falan içerde yattı hala gelmiş burda karakterden falan söz ediyorsunuz.

tamam anladık burak emek hırsızı kendini yere atıyor da topiği piç etmeyin artık, transfer haberi var diye geliyorz her seferinde hala burak'ı tartışıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

applev0dka said:

yok onlar camia olarak böyle futbolculara alışık olduklarindan hani bu işler bizde böyle demek istemişler diye düşündüm

screwy said:

Ben savunmuyorum bu arada burak'ın atlamasını falan. ama baydınız emek hırsızı da hırsızı. hakem yakalasın versin sarıları atsın sahadan napıyım yani. yıllarca arif vardı takımda bize koymaz nostalji olur en fazla

ben susayim arkadas anlatsin...
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

valla en son Terim "ya transfer olmasa da çok sıkıntı değil" dedi. bişiler patladı heralde.

arkadaşlar çalışıyor olursa olur olmazsa can sağlığı dedi ama yalan tabi sdfs.maksat coolluk.transfer hertürlü gelicektir
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

arguman cok iyi bu arada, her futbolcu yapıyormus, her futbolcu yapar evet ama bu kadar cok yapan varmıdır acaba.

arifi gececek adam, bu arada neye alındınız hırsız lafının onu anlamadım, hırsıza hırsız denir lol:)

gerci unal aysal en buyuk hırsız olduktan sonra buragın emek hırsızlıgı sorun olmuyor GS taraftarına belli oldu hehe.

Abi gözyaşı kanalların kurudu yemin ediyorum.

Tasdikli şikeci takımın taraftarısın, hala ünal aysal falan diyosun. Lan başkanınız aziz ile yancı başkanınız demirören sayesinde zor kurtardınız paçayı, hala da başkasına laf.

İğneyi bi batır bakalım kendine önce.
Sosyal ağlarda paylaş

Storedan bi hoodie almıştım 1 ayda fln geldi. Adres hatalıymış geri dönmüş fln, bi daha yolladırlar vs uzadı.

Ama kalite imba. Acayip sıcak tutuyor. Alınır yani ürünler, o yüzden çok gidiyo zaten. Tabi sportif başarı vs de etkili.

Aha şunu almıştım;

http://cdnimage.gsstore.org/images/Urun/k19080-1.JPG

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=19080
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...