Zep Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 lan yöneticileriniz falan içerde yattı hala gelmiş burda karakterden falan söz ediyorsunuz. tamam anladık burak emek hırsızı kendini yere atıyor da topiği piç etmeyin artık, transfer haberi var diye geliyorz her seferinde hala burak'ı tartışıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 he lan hala ses seda yok gelmiyormu lan bi oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 valla en son Terim "ya transfer olmasa da çok sıkıntı değil" dedi. bişiler patladı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 transfer gelmezse şampiyonluktanda oluruz şl de turdanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 applev0dka said: yok onlar camia olarak böyle futbolculara alışık olduklarindan hani bu işler bizde böyle demek istemişler diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Wishmaster said: applev0dka said: yok onlar camia olarak böyle futbolculara alışık olduklarindan hani bu işler bizde böyle demek istemişler diye düşündüm screwy said: Ben savunmuyorum bu arada burak'ın atlamasını falan. ama baydınız emek hırsızı da hırsızı. hakem yakalasın versin sarıları atsın sahadan napıyım yani. yıllarca arif vardı takımda bize koymaz nostalji olur en fazla ben susayim arkadas anlatsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Tribun Dergi @tribundergi Schalke'de Ibrahim Afellay 2 ay sahalardan uzak kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Rewendor said: valla en son Terim "ya transfer olmasa da çok sıkıntı değil" dedi. bişiler patladı heralde. arkadaşlar çalışıyor olursa olur olmazsa can sağlığı dedi ama yalan tabi sdfs.maksat coolluk.transfer hertürlü gelicektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Zegna said: arguman cok iyi bu arada, her futbolcu yapıyormus, her futbolcu yapar evet ama bu kadar cok yapan varmıdır acaba. arifi gececek adam, bu arada neye alındınız hırsız lafının onu anlamadım, hırsıza hırsız denir lol:) gerci unal aysal en buyuk hırsız olduktan sonra buragın emek hırsızlıgı sorun olmuyor GS taraftarına belli oldu hehe. Abi gözyaşı kanalların kurudu yemin ediyorum. Tasdikli şikeci takımın taraftarısın, hala ünal aysal falan diyosun. Lan başkanınız aziz ile yancı başkanınız demirören sayesinde zor kurtardınız paçayı, hala da başkasına laf. İğneyi bi batır bakalım kendine önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Bu Ünal Aysal hırsız geyiği ne ya ahah? Ciddi soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 enerji isinde devlete soktugundan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 abi devlete sokmak herkesin amacı deil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Hayır Aziz Yıldırım da servetini sırtında halı taşıyarak yaptı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Hatta halıları da kendi dokudu, kör oldu halı dokurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 aquila said: enerji isinde devlete soktugundan heralde. kapitalizmi kuralina gore oynamis iste adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Diğer taraftan Aziz Başgan şantiyelerde kürek sallayarak geldi bu günlere =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 store iyi iş yapıyor herhalde ya medium ve small bedenler yok lan sömürmüş açlar herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Storedan bi hoodie almıştım 1 ayda fln geldi. Adres hatalıymış geri dönmüş fln, bi daha yolladırlar vs uzadı. Ama kalite imba. Acayip sıcak tutuyor. Alınır yani ürünler, o yüzden çok gidiyo zaten. Tabi sportif başarı vs de etkili. Aha şunu almıştım; http://cdnimage.gsstore.org/images/Urun/k19080-1.JPG http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=19080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 sdfds bende bunu alıcaktım ztn.bayadır beğeniyordum kırmızı forma + bu bi de magnetler gelmiş çerezlik dolaba koyarım fakat beden yok hiç diğer hoodielerde bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 güzel ama pahalıymış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bu var http://www.ultraslan.com/Oku.asp?okuID=2712 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 aralarında 10 kat falan bi güzellik farkı var ya hausd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 oldboyzlar gelmiş hoşgelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ultraslan ne abi bedava verseler giymem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar