Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Burak'ı savunan yok ki burada. Bence Beşiktaş maçındaki penaltı kararı da %100 yanlış değil. Burada okuduğum kadarıyla gelip "Burak şöyle emek hırsızı, burak böyle karaktersiz" diyen rakip takım taraflarlarına gidin başka yerde ağlayın denmiş. Burak'ı kimse savunmuyor yoksa. Siz neden çok gocundunuz bu hareketlerden anlamadık biz. Oh wait, ligde lidermişiz.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

applev0dka said:

her ne kadar yapandan igrensem de ''profesyonelce zaman geçirmek'' diyorlar ona..
e ona da profesyonelce faul almak desek emek hırsızlıgı demekten vaz mı geciceksiniz?

profesyonelce faul almak seneler önce aurelio'nun yaptığı şeydi. rakibi kendi isteği dışında faul yaptırıyodu. ama müdahale olmamasına rağmen yere atmıyodu kendini. o hakemi aldakmak oluyo. profesyonelce faul almak değil.
Sosyal ağlarda paylaş

diger turlude insanları aldatıyosun olmayan acını varmıs gibi gosterip rakibin oynamasını onluyorsun.

Ben savunmuyorum bu arada burak'ın atlamasını falan. ama baydınız emek hırsızı da hırsızı. hakem yakalasın versin sarıları atsın sahadan napıyım yani. yıllarca arif vardı takımda bize koymaz nostalji olur en fazla.

hadi besiktaslıları anladım da fenerlileri ben de cozemiyorum biri demis sike yapan takımın agzında emek hırsızı lafı da cok hos duruyo diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş bi bitmediniz. Biz burak kendini atmıyor demedik ki? Bir tane Burak atmıyor yazan mesaj mı var? Biz diyoruz ki Burak'ın üstüne fazla gidiyorsunuz. Bütün futbolcular yapıyor bu tarz hareketleri 3-5 tane var karakterli adam. Gökhan Gönül attı adama kırmızı kart göstertti döndü hakemi uyardı aferin istemeden atmış kendisini adam gibi adammış dedik,ama bu tarz olaylar senede 1 kere falan oluyor onlar da fairplay ödülü alıyor zaten.

Adam çıkmış orda, şerefsiz,yok kanına işlemiş,hırsız gibi saçma sapan hakaretler ediyor kimse de bişey demiyor ilginç. Burdaki Galatasaray'lıların tepkisi buna zaten, yoksa atar atmaz sorun değil,atmasa daha iyi tabi de attı diye de adamı asmanın anlamı yok. Sanki herkes centilmenlik timsali de bi tek Burak kendini yere atıyor. Al koyduk işte çok duruşlu Beşiktaş'lıları adam direk diyor bizden yaptıysa o da ayıp. Konu açtın mı Veli için? Sayfalarca emek hırsızı,şerefsiz yazdın mı? Ya da İsmail için?

Adam transfer oldu önce dediniz ki büyük takımda oynayamaz silinir gider tüm takımın onun üzerine oynaması lazım vs. adam çıktı takır takır attı golleri, sonra kıvırdınız yok avrupada atamaz dediniz adam şl gruplarında en çok gol atan oyuncu,hem de Galatasaray ile atıyor bu golleri arkasında Real Madrid'le Barcelona ile değil. Yetmedi kafa vuramıyor kazma dediniz ona da cevap verdi geriye bi tek bu kaldı işte elinizde yok emek hırsızı yok bilmemne, neyse ki buna yapabileceği bişey yok adamın konuşur gidersiniz böyle 2-3 sene.
Sosyal ağlarda paylaş

arguman cok iyi bu arada, her futbolcu yapıyormus, her futbolcu yapar evet ama bu kadar cok yapan varmıdır acaba.

arifi gececek adam, bu arada neye alındınız hırsız lafının onu anlamadım, hırsıza hırsız denir lol:)

gerci unal aysal en buyuk hırsız olduktan sonra buragın emek hırsızlıgı sorun olmuyor GS taraftarına belli oldu hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

arguman cok iyi bu arada, her futbolcu yapıyormus, her futbolcu yapar evet ama bu kadar cok yapan varmıdır acaba.

arifi gececek adam, bu arada neye alındınız hırsız lafının onu anlamadım, hırsıza hırsız denir lol:)

gerci unal aysal en buyuk hırsız olduktan sonra buragın emek hırsızlıgı sorun olmuyor GS taraftarına belli oldu hehe.

Hah işte şu latfan sonra "şike yapan da bizdik di mi? gerçek hırsız ortada" diye cevap verilir. Bir tarafta devletin bilinçsiz koyduğu ihale kuralları sayesinde hiçbir yasa çiğnemeden avantaj yakalamış adama hırsız diyen Zegna, bir tarafta da takımlara para dağıtıp şike yapan Zegnanın takımının başkanı, yöneticisi :)

Ama diyince de fizban gibi bilinçli fenerliler haklı olarak kendi üstlerine alınıp tepki veriyor.

Bu arada inatla Burak'ı savunmak lafı geçiyor da, adamı savunan GS'li yok ortada hala.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...