Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

yahu rewendor yuh be, daha 3 sayfa once durup dururken emre diyen sensin, simdi emreyi ortaya atan sensin diyorsun.

sen dedin ki, once kendi bahceni temizlemek lazim. ben de diyorum ki, kendi bahcen pisken, baskasinin bahcesinin pisligi hakkinda konusmak klasik galatasarayli ikiyuzlulugu oluyor. sasirtmiyorsunuz genelde.

e tamam, kendi bahçenizi temizleyin diyerek ne dediğimi belirtmek üzere emreyi de içeren pek çok örnek verdim. Sizin gün aşırı gaza gelip durup dururken Burak ne kötü adam diye coşmanız gibi durup dururken Emre ne çirkef diye atlamıyorum yani.
Sosyal ağlarda paylaş

abi anlamadıgım birşey var gs taraftarinin buragi savunmasi konusunda, bu adam gs'ye geldi diye böyle olmadiki..

yani trabzonda oynarken de böyle yerden kalkmiyordu,olmayan pozisyonlarda 80 takla atıyordu.

hani şerefsizlik adamın kanına işlemiş bir kere, sizin takımla ilgili bişey degil neden bu kadar savundunz anlamadım,cunku cidden futbol zevkini öldürüyor insanın
Sosyal ağlarda paylaş

hani 3 sayfa geriye gidip yazdigimi bastan okumak mumkun olmasa, sozlu soylesem neyse de, yuh arkadas, nasi manipulasyon bu. ayrica fenerbahcelilerin yine tepkisini cekiyordu, ceza sahasi disindan ceza sahasinin icine atlayip penalti kirmizi kart almislikalrina cok laf ettik.
Sosyal ağlarda paylaş

Baros irkciliktan ceza aldi, siyah irk cok kolay ve kötü kokar,ter bezlerinden gelen bi farkti galiba. Baros'un o yaptigi hareket de irkci bi hareket yapti cezasini da aldi.

Emre hakkinda konusmaya gerek yok bence.

Meireles tükürmedi diye baya bi heycanlanmis insanlar, puta derken pu kismina vurgu yapinca salyalar saçarak tükürmemis oluyor anlasilan, size göre tükürmemis olabilir ama bence tükürmek o. Cezayi kaldiran Engin Tuzcuoglu da zaten agizdan hakemin yüzüne giden sivilar var ama tükürme olarak degerlendirmedik diye acikladi.

Burak konusuna gelinca, nerdeyse bütün futbolcular firsatini buldugunda atiyor kendini, bu kadar kiskançlik niye anlamak mümkün degil. Isin kötü yani iyice hakaretler falan baslamis, burda isteyen istedigine hakaret edebiliyor mu?

Anelka konusuna gelirsek, adamin attigi gol temizdi ama adam(!)ligiyla tanidigimiz önemli bir futbol adami o olayin üzerine teknik direktörlükten istifa etmisti...

Edit: neyse hos olmamis bu kisim. Sike saibe iste fener iste. Diyip gideyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cM_9HSI3pFA#t=156s

Şurda İsmail'in penaltı sevincine bakınca zaten konu kapanıyor aslında kendi içerisinde. Şimdi denicek ki ne var 1 kere yapmış, o yüz ifadesi diyor ki 1000000 kere fırsatım olsa 1000000 kere yaparım. Adam o kadar mutlu olmuş ki havadan penaltı aldığına =))
Sosyal ağlarda paylaş

adam üşenmemiş tüm penaltilari izlemiş 10 sene önceki göruntuyu bulmus, gelmiş hala burak yılmazi savunuyorlar sonra oturup mantıklı mantıklı futbol konusmamızı bekliyorlar..

söyle özetliyim, böyle görüntüler beşiktaş taraftarının hosuna gitmez, inönü'de haksız yere kırmızı kart gören trabzonsporlu ferhati cıkarken alkışlayan,eyyamcı hakem diye bagıran bir taraftardan bahsediyoruz,

burak her takla attıgında less qq ceken bir topluluktan degil, yeterince acıklayici olmuştur sanırım..

141. lig takımıyla oynanan hazırlık macinda kendni yere atıp sevinmekte ayri bir olay onu da tartısırız istersen.

ismail'in 1 pozisyonu ile buragın her mactaki 3-4 pozisyonu kıyaslamakta ayri bir başari örnegi,

calısmalarin gözlerimi yaşarttı,başarılarının devamını diliyorum küçük aynştayn..

sevgilerle

edit: oynadiği 100 macta 1 kere böyle penalti alan futbolcu karaktersiz ise burak yılmaz nasıl bir levele ulaşti merak ediyorum dogrusu
Sosyal ağlarda paylaş

Yok canım başka bir forumda koymuşlar videoyu aynen getirip buraya koydum. Oturup son 10 yılın videolarını izlesem Beşiktaş'lı Fenerli oyuncuların kendilerini yere atmalarından 12 sezon 40'ar dakikadan 1. sınıf aksiyon dizisi çekerim.

Ki orda söylediğim noktayı kaçırmışsın, adam penaltıyı aldıktan sonraki yüz ifadesine bak tekrar,anlarsın ne demek istediğimi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...