fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bizimkiler o kadar amatorler ki, yaptiklarinda direk anlasiliyor. sizinki her mac 2-3 kez yaptigi icin artik sadece cok komikleri gif olma degeri tasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 semihin itirazlari cok iyi ama simdi aghhahdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 semihe şu hareketinden sonra bırak emek hırsızı bence fair play ödülü verilmesi lazım fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 fizban said: yahu rewendor yuh be, daha 3 sayfa once durup dururken emre diyen sensin, simdi emreyi ortaya atan sensin diyorsun. sen dedin ki, once kendi bahceni temizlemek lazim. ben de diyorum ki, kendi bahcen pisken, baskasinin bahcesinin pisligi hakkinda konusmak klasik galatasarayli ikiyuzlulugu oluyor. sasirtmiyorsunuz genelde. e tamam, kendi bahçenizi temizleyin diyerek ne dediğimi belirtmek üzere emreyi de içeren pek çok örnek verdim. Sizin gün aşırı gaza gelip durup dururken Burak ne kötü adam diye coşmanız gibi durup dururken Emre ne çirkef diye atlamıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 kisisel olarak sen atlamiyorsun da galatasaraylilarin yarisi atliyor cok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 abi anlamadıgım birşey var gs taraftarinin buragi savunmasi konusunda, bu adam gs'ye geldi diye böyle olmadiki.. yani trabzonda oynarken de böyle yerden kalkmiyordu,olmayan pozisyonlarda 80 takla atıyordu. hani şerefsizlik adamın kanına işlemiş bir kere, sizin takımla ilgili bişey degil neden bu kadar savundunz anlamadım,cunku cidden futbol zevkini öldürüyor insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 siz niye saldırıyosunuz ki bu kadar trabzondayken fblilerin bu kadar tepkisini cekmiyordu adamın kafasına sise atiyolar fizban diyor kafasını tutuyo bisey olmadı orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 hani 3 sayfa geriye gidip yazdigimi bastan okumak mumkun olmasa, sozlu soylesem neyse de, yuh arkadas, nasi manipulasyon bu. ayrica fenerbahcelilerin yine tepkisini cekiyordu, ceza sahasi disindan ceza sahasinin icine atlayip penalti kirmizi kart almislikalrina cok laf ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ingame sonucta. less qq moar pewpew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 moar of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Baros irkciliktan ceza aldi, siyah irk cok kolay ve kötü kokar,ter bezlerinden gelen bi farkti galiba. Baros'un o yaptigi hareket de irkci bi hareket yapti cezasini da aldi. Emre hakkinda konusmaya gerek yok bence. Meireles tükürmedi diye baya bi heycanlanmis insanlar, puta derken pu kismina vurgu yapinca salyalar saçarak tükürmemis oluyor anlasilan, size göre tükürmemis olabilir ama bence tükürmek o. Cezayi kaldiran Engin Tuzcuoglu da zaten agizdan hakemin yüzüne giden sivilar var ama tükürme olarak degerlendirmedik diye acikladi. Burak konusuna gelinca, nerdeyse bütün futbolcular firsatini buldugunda atiyor kendini, bu kadar kiskançlik niye anlamak mümkün degil. Isin kötü yani iyice hakaretler falan baslamis, burda isteyen istedigine hakaret edebiliyor mu? Anelka konusuna gelirsek, adamin attigi gol temizdi ama adam(!)ligiyla tanidigimiz önemli bir futbol adami o olayin üzerine teknik direktörlükten istifa etmisti... Edit: neyse hos olmamis bu kisim. Sike saibe iste fener iste. Diyip gideyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 abi seviye? neyse boşverin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Seviye level i 1500 adamin. Napsin ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 haha üstteki post çok iyi. edit: mr.levie'ninkini söylüyordum, fizboz girmiş araya. çirkef fenerli fizboz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cM_9HSI3pFA#t=156s Şurda İsmail'in penaltı sevincine bakınca zaten konu kapanıyor aslında kendi içerisinde. Şimdi denicek ki ne var 1 kere yapmış, o yüz ifadesi diyor ki 1000000 kere fırsatım olsa 1000000 kere yaparım. Adam o kadar mutlu olmuş ki havadan penaltı aldığına =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Her takımda var böyle karaktersizler. Bir tanesinin üstüne ihaleyi yıkmak saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 adam üşenmemiş tüm penaltilari izlemiş 10 sene önceki göruntuyu bulmus, gelmiş hala burak yılmazi savunuyorlar sonra oturup mantıklı mantıklı futbol konusmamızı bekliyorlar.. söyle özetliyim, böyle görüntüler beşiktaş taraftarının hosuna gitmez, inönü'de haksız yere kırmızı kart gören trabzonsporlu ferhati cıkarken alkışlayan,eyyamcı hakem diye bagıran bir taraftardan bahsediyoruz, burak her takla attıgında less qq ceken bir topluluktan degil, yeterince acıklayici olmuştur sanırım.. 141. lig takımıyla oynanan hazırlık macinda kendni yere atıp sevinmekte ayri bir olay onu da tartısırız istersen. ismail'in 1 pozisyonu ile buragın her mactaki 3-4 pozisyonu kıyaslamakta ayri bir başari örnegi, calısmalarin gözlerimi yaşarttı,başarılarının devamını diliyorum küçük aynştayn.. sevgilerle edit: oynadiği 100 macta 1 kere böyle penalti alan futbolcu karaktersiz ise burak yılmaz nasıl bir levele ulaşti merak ediyorum dogrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Yok canım başka bir forumda koymuşlar videoyu aynen getirip buraya koydum. Oturup son 10 yılın videolarını izlesem Beşiktaş'lı Fenerli oyuncuların kendilerini yere atmalarından 12 sezon 40'ar dakikadan 1. sınıf aksiyon dizisi çekerim. Ki orda söylediğim noktayı kaçırmışsın, adam penaltıyı aldıktan sonraki yüz ifadesine bak tekrar,anlarsın ne demek istediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 senden dizi isteyen yok da, bu sezon kendini yere atan 2 tane beşiktaşlı koy bana yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ismailin suratındaki ifade olmadı hiç burakta nasil pislik bir adammıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Şu 1. http://www.youtube.com/watch?v=lQ0wxm03ps8 İstiyosan illa 2. yi de arayıp bulayım. İkinciyi de koyarsam 1 sene girmemeyi kabul ediyor musun Galatasaray konusuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bunun 1 oldguna eminmsn ? bu penaltiysa eger gercekten futbol konsmcaksn ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 penalti degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 saygılar, tekrar görüşmek üzere, sıradaki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar