harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 hamit konusunda tek hatalı fatih terimdir hamitin ederi bugün 1 milyon euro'dan bir cent fazla etmez, eğer ki bu paraya imza atmış olsaydı kimse hamite bu kadar yüklenmezdi ara transferde takıma en az 2 tane direk oynayabilecek stoper lazım, semih ile birlikte 3 adam dönüşümlü toparlar geriyi orta sahada en az 1 tane 10 numara adam lazım, ileriyi iyi besleyecek, selçuk ile top çevirebilecek, geriden top çıkartabilecek ayrıca iğne deliğinden top geçirebilecek, kaleyi gördüğü yerden şut atabilecek, hızlı ve bileklerine hakim bir golcü de olur ise CL'de final hayal olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ben hamitin solda yada ortada daha verimli olcağını düşünüyorum.solda oynarsa hem sağına çekip şut çekebilir hemde riera ya yardım edebilir. ortada oynarsada sırf kaleye vursun yeter :P ayriyette hamit son haftalarda baya bi toparladı gibi 2. yarıda dahada toparlayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Hamit Kasım ortasına doğru ancak toparlar demiştim, 15 gün rötar yaptı. 2. yarıda devre arasını da iyi geçirip sağlam gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 harrykewell said: hamit konusunda tek hatalı fatih terimdir hamitin ederi bugün 1 milyon euro'dan bir cent fazla etmez, eğer ki bu paraya imza atmış olsaydı kimse hamite bu kadar yüklenmezdi ara transferde takıma en az 2 tane direk oynayabilecek stoper lazım, semih ile birlikte 3 adam dönüşümlü toparlar geriyi orta sahada en az 1 tane 10 numara adam lazım, ileriyi iyi besleyecek, selçuk ile top çevirebilecek, geriden top çıkartabilecek ayrıca iğne deliğinden top geçirebilecek, kaleyi gördüğü yerden şut atabilecek, hızlı ve bileklerine hakim bir golcü de olur ise CL'de final hayal olmaz hamit'in ederi hep 1milyondan fazla hele ki türkiye de o yetolar milyonlar alırken, türk statüsünde oynayacak sağ kanat / bek / orta saha az bulunur. devre arasında toparlanacaktır çok büyük ihtimalle. benim halen gökhan zan'a güvenim var yahu o kadar berbat değildi yani. ve urfalı da devre arasından sonra takımla çalışmalara başlayabilir hale gelecek sanırım? yanlışmı hatırlıyorum? orta sahada 10 numaramız vardı ama miamilerde instagram resimleri çekmekten, antreman dengesini 2 paralık etti salak. halen daha kendine gelemedi bu seneyi bildiğin kayıp geçti melo. o dediğin türden golcü kim var bilmiyorum drogba'nın 2-3 sene önceki halini falan almamız lazım sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 evet drogba tam isabet olurdu, keşke alabilseydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 formasını alabilirsiniz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Serdar Aziz ve Ömer Toprak'ın ismi geçiyor, Toprak için 5M euro falan diyorlar yapılabilecek en iyi transfer olur. Semih-Ömer ikilisi 10 sene götürür bu takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Toprak için en az 10 milyon gözden çıkarılması gerek, Leverkusen genç ilk 11 adamını bu kadar formda ve iyi giderken 5 milyon gibi komik bir rakama satmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Valla bana kalsa 10 da verilir o adam için, yıllık olarak orda aldığı ücrete razıysa da bizimkiler vermez o parayı sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Serdar Taşçı vardı bide Alman milli, onun TR vatandaşlığı varmı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=i3QgbkQe9rA http://3.bp.blogspot.com/-H8L55egQ-0Y/UDzugY3TtSI/AAAAAAAAH1g/5R5sHkeNVgY/s1600/%C3%BCnal-aysal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 1.57 deki çok deli kurtarış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Lan. said: Bülent Timurlenk @timblnt Son 6-7 yılda Galatasaray'ın bütçesi yettiği halde bitiremediği transferler:Samir Handanoviç, Fernando Belluschi, Radamel Falcao,Erik Lamela Blogda yazacakmış nasıl kaçtıgını. FU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 falcaoyu görünce gözyaşı damlattım bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Serdar Aziz de Ömer Toprak da çok güzel olur. Onur'u alacaksak Muslera gidici gibi, valla Onur'u da çok sevsem de ben Muslera'yı yabancı kontenjanına rağmen tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Red said: falcaoyu görünce gözyaşı damlattım bi tane Falcao River'dayken zaten Avrupa'daki bütün kulüplerin listesindeydi. Eminim Beşiktaş'ın bile vardır asdfsdaasdf Sorun işte paradan ziyade oyuncuyu ikna etmekte bitiyor. Yoksa o dönem Porto'ya 5 milyon euroya gitti adam, onu Türkiye'de bile çok rahat verirlerdi. Gerçi bizde Altınsay'ın bir Ibrahimovic hikayesi var ki oy ki oy, Kısaca olay şu Scala'nin yabancı forvet isteğine Altınsay üç isim koyuyor. Hooijdonk, Nouma ve Zlatan. Zlatan o dönemler 19-20 yaşlarında, Arsenal'de denenmiş ama beğenilmeyip geri yollanmış. Altınsay, hocam böyle böyle çocuk var diyor. O zaman ŞL'de oynayacak Beşiktaş tecrübeli golcü lazım deniyor, üstüne üstlükte Arsenal'in beğenmediği adam BJK'de mi parlayacak lafları da dönünce eleniyor. Diğer iki isimden de yaşça genç ve ucuz olan Nouma alınıyor. Zlatan o sezon sonunda Ajax'a transfer oluyor ve hikayesi başlıyor. Nouma'da efsane oluyor, hatta belki bu olay daha iyi oluyor. Zlatan bu ülkeye gelse eminim şuan ki adamın çeyreği olamazdı. Kendisi bir kere demişti Ajax'ta gördüğü futbol disiplininin onu şuan ki adam haline getirdiğini, ama ne bilim işte off çektiren bir hikaye. Serin hikaye :D Beşiktaş ve Zlatan'in bir ara geçiyor olması bile hoş duygulara itiyor asdfsda edit: Ha birde geriye dönersek, bütün takımların listesindeyken çıkıpta onu Porto'nun alabiliyor olması 5 milyon gibi bir paraya cidden garip. Hep bahsediliyordu Porto'nun geniş ağından ve Güney Afrika'da misyoner faaliyetler gibi yürüttüğü organizasyonlardan ama ne bilim, çok kolay kapıyorlar bu tip adamları oralardan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 trabzon da ronaldinho'yu deneyip geri göndermemiş miydi başkası mıydı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 antep - kaka o. yani tabata'dan kötü aslında kaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Antep - Kaka bir de Trabzon - Shevchenko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 he şevki şevki tamam. ronaldinho olayı şuymuş http://aktuel.mynet.com/galeri/spor/diger-sporlar/turkiyeye-gelip-sonra-yildiz-olan-futbolcular-ronaldinho/7769/199697/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Eboue Melo ile tartışmış, gidebilir süpriz şekilde diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 inanmayın böyle şeylere. hemen takım da bulmuşlar psg diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Valla performansında ciddi düşüş var Eboue'nin bu sene, komşularıyla falan ciddi sorunlar yaşadığını duymuştum ben zaten daha önce. Hamit'i sağ beke çekebiliriz bence, şöyle yardır yardır gidicek bi sağ açık alabilirsek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 twitter'dan buraya taşıyıp ben duymuştum diye eyyam yapmayın şimdi :) Ayrıca Hamit sağ bek oynayabilen bir adam değil. Defalarca o pozisyonda denendi, başaramadığı özellikle kritik milli maçlarda sıkça görüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar