Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis toplanmaz


SenariouS

Öne çıkan mesajlar

said:
"Özellikle PKK'nın oluşturduğu bir gündemin peşine takılarak TBMM'yi toplantıya çağırmanın ne kadar çok yanlış olduğu"


Şimdiye kadar yeterli kararlar verilip eylemlerde bulunulmadığı için toplanmak isteniyor olmasın? Adamlar ülkeyi bölmek istiyor, her hafta bir sürü şehit veriliyor, bölgede daha önceden olmayan ciddi sıkıntılar var, eylemlerin boyutu ve sayısı artmış durumda. Böyle bir halde bu gündemi ciddiye almak, önemsemek ve sorunu çözmek için adım atmak 'ne kadar çok yanlış' olabilir?

said:
"TBMM, CHP'nin çağrısı üzerine toplanacaktır ancak Ak Parti grubu orada olmayacaktır. Hükümet işinin başındadır ve terörle mücadele etmektedir."


Bu şekilde 'işinin başında' olması ve 'terörle mücadele' etmesinin yetersiz ya da yanlış olduğu ortada. Orada olmayarak 'bizim daha önemli işlerimiz var' mesajı mı verileceği düşünülüyor?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP'nin TBMM'nin toplanmasına yönelik çalışmalarını eleştirirken, ''Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplamayız'' ifadesini kullandı.


tabi canım nasılsa bir sürü var, haa baktın stoklar tükeniyo o zaman toplarız belki
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 gün sonra yeni bi laf söylenir, bu yerine o konuşulmaya başlanır.

Bu ülkede bir şeylerin ucu parası ve gücü olan birilerine (içerden veya dışardan) dokunmadıkça hiç bir şey değişmez.

'Kimse kalkıp sokakta eylem yapmaz, baş kaldırmaz' vs. demiyorum. Bunu yapan olur, ama bazıları alkışlar, bazıları 'aferin' der, bazıları 'napıo bunnar' der. O sırada da devlet bunların kafalarına vurup susturur o veya bu şekilde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bunu yapmak istemiyorum ama böyle bir durum var adamın künyesinde:

"Hüseyin Çelik, ( d. 5 Mart 1959 Gürpınar, Van)
59. Hükümet'te Milli Eğitim Bakanı, TBMM 22. ve 23. Dönem AKP Van, 24. Dönem Gaziantep milletvekillerindendir. Öncesinde 58. Hükümet'te Kültür Bakanlığı yapmış, 21. Dönem'de Doğru Yol Partisi'nden Van milletvekili seçilmiştir."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi PKK muhtemelen Türkiyenin Suriye stratejisini etkilemek için provakatif ekstrem eylemler yapıyor (ya da belki Suriye öç amaçlı bunları destekliyor denebilir ama Suriyenin Türkiyenin saldırı ihtimalini arttıracak bir eylemi desteklmesi mantıklı gelmiyor bana) ve herif bunu birkaç mehmet öldü diye baside indirgeyebiliyor yahu.

Çok enteresan gerçekten politikadan ve siyasetten sokaktaki vatandaş ortalamasından bile az bir bilgi ve beceriye sahip heriflerin geldiği pozisyona bak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

AKpnin yarattığı şu sahte "eğitimli aydın" geçinen kesim çok tehlikeli. Sorsan bu lafı da tonla nedenle haklı çıkarırlar, antimilitarizmden girerler halkların kardeşliğinden çıkarlar. Garip bir şekilde bu adamlar AKPye de oy vermiyor ama kendi seçmenlerinden daha fazla yararları dokunuyor AKPye.

Yaptıkları saçmasapan ipe sapa gelmez "entelektüel" konuşmalar ile seçmenlerinin AKPye olan inançlarını pekiştirmek mi dersin, ülkenin kültürel gelişimini yavaşlatmak mı dersin. Allah belalarını versin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...