BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Aynen Hollandayı mantıklı almak için bir yol yok. Diplo vassal olmuyolar. Burgundyden alıyım desen AE den ayakta duramıyosun. Burgundyden ayırıyım düz vassal yapıyım dedim. 35 Average diyo o da Ottoman felan sanırsam. Avusturyaya kadar 50 üzeri yedim. NEtherlands baslamadan mantıklı bir yolu yok sanırsam. NEtherlands baslarsanda friesland gibi ilk 5 senede 4 provinceyi unlawful territory yemeden alma sansın yok. (bilmeyen varsa unlawful territory yemeden eğer yeni savas acarsan ut yemiyosun. frieslans baslayıp sırayla hollandaya kadar bütün toprakları bi savası bitirmeden baslatıp gidebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Çıldırıcam arkadaş resmen world conquest yapmak için ortalama padişah adm 4 olması gereliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Abi Polonya aldım kodumun Teutonici daha oyun başında gidip hungaryle ally oluyo ben anlamadım başka ülke olsam silksen ally olmazlar sonra ilerledim işte 1700 küsürler rusya falan kuruldu baya toprak aldım adamlar gitti avusturya-hungary-ottoman ittifakı kurdu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Osmanlı ile ittifak yap :) Ben Osmanlı ile polonya ittifaki yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Polonya ile Litvanya PU'sunu kaybetmezsen yenilmez oluyosun ki zaten Teuton kimle ally olursa olsun. Hungary dediğin zaten Osmanlı azına vurucak diye götü tutuşuyo. En kötü Avusturya ile Alliance at eger rival değilsen olmadı ikinci iyi çözüm İsveç. 3 Yıldız %125 disciplinli generali ile gelse yetiyo zaten. Damn Swedish Steel. Rivalların ve enemy'lerin kim buarada önemli olan o. bohemia rivalsan Avusyturya ally olur genelde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Ya bu son dlc ve patchlerde death stack olayı ne alemde. Brandenburgum prusya yada almanya henüz olamadım. Yıl 1600ler fransa ispanya russia ally karşı koalisyonda avusturya polonya litvanya ve ufak almanlar var. Sürekli 200k stackle geziyolar hiç bişey yapamıyorum oyun mahvoldu. Bu arada 1.3le fln oynuyorum save yüzünden update yapmadım. Şu olayı çözmüşlerdir inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 200k stackle gezmeye manpowermı dayanır yahu, biraz dolandıe etrafta rusyanın bile manpowerı dayanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 özledim oyunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 bruneiyle basladim bende biraz ez mode gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Gırnata emirliği ile yeniden Endülüs'ü kurdum. Çok mutluyum :P Bu arada BBB başarımını açan var mı aranızda beyler? İrlanda, İskoçya üzerinden İskandinavya ve Rusya'ya sarmaya çalıştım yemiyor. Paso koalisyon kuruyorlar. 1452'DE HRE oldum bu şekilde de olmuyor 1500 olmadan 100 toprak harbi zormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 1452 de HRE? 1444 de oyun başlamıyo mu lan zaten 8 senede nasıl kurdun HRE'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 ciddi ciddi gırnata imiş lan granadanın adı eauhuheauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Ulan abarttınız ya yeni dlc duyurmuşlar cossacks yeni çıktı pes. Mare Nostrum İptal edilen Magda Mundi nin özelliklerini bir bir çaldılar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 BonePART said: 1452 de HRE? 1444 de oyun başlamıyo mu lan zaten 8 senede nasıl kurdun HRE'yi Ya HRE derken imparator seçildim sonra Fransa'yı üye yaptım :D kurmadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 batuhan said: Ulan abarttınız ya yeni dlc duyurmuşlar cossacks yeni çıktı pes. Mare Nostrum İptal edilen Magda Mundi nin özelliklerini bir bir çaldılar resmen. ne varmış yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 çok şey var -artık manpower gibi sailors var. Gemi yapmak ve onarmak sailor isteyecek. manpower provincedaki military development ile ilgiliydi bu sailors da production ile artacak sanırım ve denizcilikle ilgili 2 binanın da fonksiyonunu biraz değiştirmişler. ck2deki raid olayına benzer şeyler de geliyor. gemiyle sahil bölgesine gidip bloke edecek ve altın ile sailor kazanma gibi şeyler olacak. -territory state meselesi gelmiş. Eskiden de colonial province vardı çok uzaklarda ama artık örneğin fransa ile oynuyorsunuz fransa bölgesi state olacak diğer bölgeler territory olacak ve oralarda autonomy %50 altına inmeyecek. Buraları state yapmak mümkün ama state sayısı limitli admin techten 7, kingdom olmaktan +1 empiredan +2 gibi bir şeyler. Admin idea da +1 veriyormuş. Territory bölgesinde core cost -%50 olacak. Ancak territory den state e geçirince ek admin point isteyecek. Her state'in ekstra bir maintenance ı olacakmış. -corruption var artık pek çok olumsuz etkisi olacak. Pek çok şeyden etkileniyor. Corruptionla mücadele için aylık para harcama slider ı olacakmış. Teknolojide dengesiz gitmek bile corruption a sebep olacak. Mercantalism de. -afrikada kongo mutapa arasına yeni ülkeler geliyor -yeni espionage sistemi geliyor. Önce bir ülkede spynetwork kurup sonra casusluk sabotaj gibi şeyler yapılacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Mantıklı değişiklikler ama artık oyun şişti, bu ve ck2 yamalı bohçaya döndü. Bu dlc'lerin tek amacı karlılık, yeni oyunlara bakacağız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Eski Dlcleri oyuna dahil etsinler artık. Espinoge'i değiştirmeleri iyi olacak çok kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 eldar said: Mantıklı değişiklikler ama artık oyun şişti, bu ve ck2 yamalı bohçaya döndü. Bu dlc'lerin tek amacı karlılık, yeni oyunlara bakacağız artık. Geçenlerde redditte biri sormuştu eu4 ve ck2 için daha dlc çıkaracak mısınız diye. Sattığı sürece dlc çıkarmaya devam edeceğiz diye yanıt vermişlerdi asdasdsa Benim en çok merak ettiğim eu5 çıkardıklarında yine res publica filan gibi cumhuriyetle oynamak istiyorsan bunu al şununla oynayacaksan bunu al gibi eu4de yaptıkları dlcleri tekrar mı yapacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 paradox şu anda hoi 4 ü yapıyo ve bir uzay strateji oynu yapıyo en iyi halde eu4 ve ck3 ün 5 senesi var dlclere devam edecekler bu dönemde ki hep diyorum her dlc deyiyo verilen paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 sıkıntıo zaten. eu4 cıktığında eu3 daha fazla feturea sahipti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Aynı mantık olacak. Zaten benim tahminim Paradox çoktan belirlemiştir. Eu4 yapsak nasıl DLC yapcaz diye. DLC yapıyo diye kızamadığım tek şirket bu herifler anasını satıyım. Her DLC 100 saat oyun ekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Şu afrikaya dokunmasınlar mümkünse. Afrika dünyanın en son sömürgeleştirilen bölgesi 1800lerin sonlarına doğru paylaşıldı. Onun dışında güney afrika hariç deniz kıyısında sınırlı bölgelerde sömürge - kolonicilik yapıldı ama oyunda 1600-1700lerde afrikada native kalmıyo malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 eldar said: Mantıklı değişiklikler ama artık oyun şişti, bu ve ck2 yamalı bohçaya döndü. Bu dlc'lerin tek amacı karlılık, yeni oyunlara bakacağız artık. aynen ya her yeni DLCde bütün oyun patch gelene kadar onun feature'ları üzerinden dönüyor, iki aya yeni DLC geliyor oyun yine değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 şu işlere (DLC) "cebimizden paramızı çalıyor kapitalistler" diye yaklaşmak yerine, "sevdiğim müzik gurubu yeni albüm yapmış ama içinde 4 tane güzel şarkı var." gibi yaklaşmak lazım diye düşünüyorum. diğer taraftan neredeyse bir konser ve sinema parasına geliyorlar, hatta bazı oyunlar bile o fiyata alına biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar