BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 üst üste gelmiştir bende aragona vura vura kurdu bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Bugün ilk defa castile oynadımda spaini kurmak için aragonla nasıl union olucam yada ele geçirip mi kurmam lazım.Güzel gidiyodu bi anda kral sağ olsun zürriyetsiz heir bırakmadan öldü ülke 2 ye bölündü bi anda isyancılar falan derken gg wp oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Az yukarda söylendi belirli bir tarihe kadar(1500 sanırım) iki ülkenin hükümdarları karşı cinsten olursa, yani biri kadın diğeri erkek, %90 ihtimalle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 başladığın hanedandan olması gerekiyor yalnız iki tarafında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Zaten bir event var ama isabella mı ne geliyo yani cok sacma bir şey olmazsa karşı cins oluyo iki taraftan birinde eğer noble rebelse felan kaybetmezsen oluyor ytani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 evet bazen aragonda da çıkıyor kadın heir.bide artık event eklemişler,belli bi yaşa geldiğinde kralın eğer heiri yoksa kızını heir yapma eventi geliyor(sadece castile için değil genel).union için birebir.tabi eğerki bu olursa castilian civil wara hazır olmanız lazım.lideriniz kadınsa tetikliyor çünkü bu eventi. bu rahat bi 30+20+20+20 k adamla kapışmanız anlamına geliyor.onun için köşede parayı hazır tutup event patlama noktasındayken mercenary abanıp ofansif infantrylere geçip teker teker indirmeniz lazım bunlar birleşmeden.bi 10 sene hem ekonomik hem manpower olarak zayıflatıyor yinede sizi bu hertürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Ben İng ile yeni oyuna başladım. Protestan ve parlamento olayını denememiştim. Yani 2 güncelleme ile gelen içeriği bir anda deniyorum. Benim yeni oyunda da Kastil ile Aragon birleşmedi. Kastil'de çıkan ihtilal sonucu hanedan değişti. Bu arada ilginçtir oyunun başında Aragon ile Osmanlı dost idi. Ek olarak oyunum süper gidiyor. 1 taşla 30 achievement açacağım sanırım. İki iç savaş mevzusundan kıl payı ile döndüm. Tam iç isyan çıkacaktı ki çocuk doğdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 İngilterenin tek problemi şu. Kuzey Amerikayı neredeyse tamamen sen colonize ediyosun. Ama ne yazık ki kolonizasyon oyunun en sıkıcı tarafı bu oyunda. Colonie diyip bırakıyosun o öle kendi kendine oluyo. Açık söylemek gerekirse para dışında da öyle inanılmaz bi yararı yok onla uraşacağım zamanda harcıcağım parayla Avrupanın yarısını ele geçiriyosun. 2 tanede komple idea tree dalmak gerekiyor ki biri dip biri admin yani zaten normalde 2 şer ağaç aldığın treeler. Ha diğer opsiyon fransanın azına vurmak avusturya ve castille ortak olup ama yane meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh demek istiyorum biraz. ben ilk 1821 runımı ingiletere ile yaptım (blob olunca oyun baya sıkıcı olduğundan hep bırakıyodum) ama yane colonial nationlarda manasız bir yoruculuk unsuru var. Sürekli diplomat tut rebel olmasın bilmemne. Herifin ordusunu 15 k benim 250 k ordum var hala rebel nereye rebelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 bide coloni oluşuyorda, cok yavaş ilerliyor irlanda oyunumda canadaya bide newyorkun oraya 2 tane coloni oluşturdum, yani 5er tane province ben elimle yaptım bıraktım sonra nolucak diye 200 yıl geçti 2 tane apaçi kabilesini annexlemiş 2-3 adım daha coloni atmış bu kadar. yani eski sistem dahamı iyiydi diyorum sık sık, asker gemi basıyoduk en azından o zamanlar. artık gidesim varsada biyerlere capetown, ordan hindistan - spc islands, kuruyorum 4-5 tana trade company oluk oluk para akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 mevcut kolonileşme sistemi bayık ve gerçekçi de değil, ama bu saatten sonra adam olmaz. Bir dahaki oyuna artık, bir nüfus mekaniği gelmeden kolonileşme düzgün olmaz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Colonial Ülkeler çok vasat problem o. Ana karada hiç bir işe yaramıyorlar. Sürekli bir tehditler. Colonial nation kurcama o upkeepe temple kuruyosun problem orda. Dahada saçması subsizidize etmediğin sürece coloni atmıyolar kesinlikle. Kazandığından 2 kat fazla para bayılmasn lazım. Birde şey çok sıkıcı 3 4 mesela haiti adası kapatıyosun küt diye ortasına portekiz yerleşiyo. Catholi,csen felan kanun felan olduğundan AI yapmıyoda öbürtürlü saçmalık. en güzeli dediğin gibi mis gibi gidicern hindistana baharat adalarına felan para oluk oluk orda. Hem koloni beklemekte yok. 30 luk bir grup askerla bütün hindistanı 50 senede alıyosun. Colonial nasyonda yok. Bi noddan 30 gold felan topluyosun direk collectle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Ben bir türlü spain kuramıyorum diplomasi ruhuma ters aragon da hem portekizle hem fransa ile ally. Aragon ve portekizi dövüyorum sonra big blue blob gelip üstümden geçiyor. Yanıma ingiltere ve avusturyayı aldım onlarla da durduramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Sende Fransa ile aranı iyi tut. Çökemesin üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Ingiltere çöp allay öünkü. İsveç dışında kimseye yararı yok. İsveçte tam o anda war of rose yoksa ancak işte royal navy gelip danimarkanın üstünden geçiyo yoksa kara gücü diye bir şey bekleme. Avusturya ile fransanın kafa kafaya gitmesi lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 dün arkadaşla multi oynuyoduk.ben ingiltere o osmanlı.daha oyunun başında war of roses oldu düzgün kral geldi.şansıma daha ilk kralda avusturya ile pu kuruldu.sonrada portekizle.fransayada pu missionı çıktı onuda puya soktum. iki tane ayrı koalisyon yedim banamısın demedi sdfs.daha 1500ün başındayız bide öyle bi para akıyoki 45 kişilik force limit full mercenary olarak tutabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Klasik bir soru olacak ama. Buna hangi DLC'leri almak lazım? Sanırım Art of War must, gerisi işe yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Remus said: Klasik bir soru olacak ama. Buna hangi DLC'leri almak lazım? Sanırım Art of War must, gerisi işe yarar mı? + Common sense %100 + Wealth of nations Pes publica Conquest of paradise Amerikan dream Müslim advisor portraits :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 yılbaşında çok ucuzdu dlcler keşke ozaman alsaydın.sanırım en kritik olanlar wealth of nations ve art of war yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 en kritik olan common sense olabilir, development sistemi yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 ha pardon ya ben development sistemi wealth of nations ta gibi hatırladım bian.common sense+art of war ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Development sistemi hertürlü geliyo. Coomonsense olmadan puanla arttiramiyosunuz. Büyük devlet olcaksaniz gerekli deil. Hertürlü indirim bekleyin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 developmentsız western tech oynanmıyo ama mp sink yok baska bi süre sonra bi yer şişiyo(genelde dip) 999 da kalıp patlıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Yine oyun bağımlılık yaptı, 1 haftadır yemeyip içmeyip oynuyorum. 1 aya yeni patch gelecekmiş, harita değişecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 dün netherland kurdum bi koalisyonu tokatladım ardından bi koalisyon patladı afransa ve ispanya dısında butun avrupa saldırdı ingiltere dahil ama aşivmıntı aldım yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 hollanda ile koalisyon yemek garanti gibi zaten ya.3-4 kere denedim her seferinde gına getirdi koalisyonlar.tek province alıyorum min 65 ae yiyorum etraftan falan.common sense varsa bide öküz gibi development basıyolar şehirlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar