nordhen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Zaten bütün italya HRE'den çıkıyor abi, çık gitsin. İtalya'yı da kurdunmu tutamazlar zaten. Monarşiye geçerken genç bir 6-6-6 kralla geçebilirsen çok hoş oluyor. Biliyorsundur gerçi de, roma'yı işgal etme penaltısı İtalya'yı kurunca gidiyor. En son roma'yı almanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 aynen oyle yapıcam zaten italya monarşiye ceviriyo mu? HRE de söle komik bir şey var. ama republic le olmuyor işte. italyayı olusturmadan bekleyip once empreror oluyorsun zaten austria ile 2 3 defa dovusunce large country felandan alabiliyosun. imparator olup itayyaı kurarsan italya olarak HRE ye geri alıyosun kendini. ondan sonra HRE yi bile kurabilirsin. tuscany olunca republic bitiyor mu ona gore işte oynucam. birde republicte genc lider imkansız abi 50 den baslıyo yaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 bu arada bi multi atalım ya herkez oynuyor hiç multisi dönmüyor multisi küfür gibi olan civ 5 te bile her hafta dönüyorken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Organized EUIV multi games diye steam group var her aksam 5 (8-1 arası) saat multi atılıyor save edip ertesi gun kaldıgı yerden devam ediyor. ortalama 1.5-2 haftada bir yeni oyun baslıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 öyle yabancıyla oynanmaz abi eu4 cinnet geçirir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 BonePART said: aynen oyle yapıcam zaten italya monarşiye ceviriyo mu? HRE de söle komik bir şey var. ama republic le olmuyor işte. italyayı olusturmadan bekleyip once empreror oluyorsun zaten austria ile 2 3 defa dovusunce large country felandan alabiliyosun. imparator olup itayyaı kurarsan italya olarak HRE ye geri alıyosun kendini. ondan sonra HRE yi bile kurabilirsin. tuscany olunca republic bitiyor mu ona gore işte oynucam. birde republicte genc lider imkansız abi 50 den baslıyo yaşlar. tuscany olunca monarchye dönüyosun.ama hre den çıkmazsan shadow kingdom eventi ile penaltylar var.buarada arada 30-35 yaşında adamlar çıkıyor republiclerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ya şu son patchten sonra 3 oyundur 1480den sonra oyun crashlıyor,ironmen oyun siliniyor direk.sadece bendemi oluyor bu başkasında oldumu?bide bu oyunları kurtarabilmenin bi yolu varmı? bide oynadığım oyundan resign yaptığımda main menuye dönmek için oyunu kapatıp baştan başlatıyor saçmasapan şekilde.updatelediğime pişman oldum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 ikinci dediğin oluyor, ilki başıma gelmedi. Ama şu hali buglı oyunun; birkaç saat oynadığımda pencereler, tuşlar falan bozuluyor. 1480'den sonra gelen bir event çökertiyor olabilir oyununu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 oyun cok unstable bu arada oyunu açmak omurden omur almaya basladı gene 3 denemeden birinde acılıyo oyun anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 oynasam da oynamasam da indirimde falan aptal aptal dlclerini alıp duruyorum şunun bitmedi gitti illet oyun her dlc paywall hoi alanın da eli kırılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 multiplayer a tıklayıp back yapınca res atıyor oyundan menuya cıkınca res atıyor... sizde de boyle mi ? bi kaç gun içinde fix patchi gelir oynayabilecekler yazarsa haftaici aksamları yada haftasonu mp atabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 paradox klasigi tam ya hah, hotfix bekleyin. hotfix görmeyen dlc olmadı şu ana kadar galiba arada kaçırmadıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 venetian sea achievement'ını yapana kadar göbeğim çatladı yahu, neredeyse kaybedecektim son anda ucu ucuna aldım. Sonra napıyormuş millet diye baktım, meğersem amiralin manoeuvre skill'i trade power'ını artırıyomuş filonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Neyse yılbaşı indirimi olursa alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Su oyunun DLCsine yetemedim ya. Paradox'un HOI3 ciktigindan beri gittigi yol yol degil bence, ama cok pis kar ettiklerinden umurlarinda da degildir sanirim sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Beyler birkaç yama geldi, listedeki arkadaşlar oynuyor sorun yok diyorlar. Siz bug muhabbeti yapıyorsunuz, başlasam mı, ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 hedef kitle işi gücü olan adult kesim olunca dlc peynir ekmek gibi satılıyo herhalde ses eden de yok adamlar niye dursun asd. bi de baya kısmı yenisi çıkana kadar oynuyordur 1000+ saat, bu tipler her gelen dlc'i çıktığı gibi para vermeye acımaz çünkü zaten onbin saat oynatan oyuna değer gibi düşünür. mesela ben 2600 saat csgo oynamışım her gelen mission dlc'i çıktığı gün alıyorum, gerçi csde onun parası çıkıyor hatta üste kar bile kalıyo ama parası çıkmasa da alırdım primary oyunum. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 400 saat olmus topplamda 100 tl harcadım yada harcamadım 3 defa sinemaya gitsem aynı para 400 saat oynucaksam beririm para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Yanliz oyunun su anki hali bende hic sorun cikarmadi su ana kadar? Acaba pakedi henuz almamis olmamla mi ilgilidir? Sadece paketle erisilebilen ozellikler yaratiyordur belki sorunlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Evet DlC çıktı mı bir 100 saatlik oyun oynadığın için değiyor, ama mesela el dorado dlc'si tarzı, oyuna az şey katan dlc çıkarsa almıyorum. Ya da %75 indirim bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=A3Z6USULP4Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 son patch ile birlikte oyun icindeyken load yapamaz oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 dün 32 sefer baştan başlayarak isveç açtım abicim ne zor olmuş ya danimarka eskiden üflesen yatıyodu hele bide direk deniz üstünlüğü kurdun mu herifi gotlanda kitliyodun şimdi novgorod tötonlar ve ingiltere zor dövdük borç batağında çıktık birde ae olaynın cılkı cıkmış gene 2 defa danimarkanın başkentrini aldım diye koalisyon patladı sırf huzur bulmak için admin ideas aldım better relations over time adamıyla beraber senede 3 ae yakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 oha rome falan mı var dlc ıle ABO tarih kısıtlaması var mı peki? eski mısırdan başlayıp fransız ihtialline kadar gelebiliomuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 rome dlc değil cok updatelenen bir mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar