BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Abi Ironmande olay save olmaması ok kabul ediyorumda. En azından bir undo opsiyonu gelsin bole savas seylerine. En az 6 hour gameplay gitti tek click yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 ironman olmaz ki o zaman. confirmation box okumayacaksanız neden ironman oynuyorsunuz ki? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 abi iron mode'un olayı o :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 >Iron Mode'u övmek ve korumak için sotede bekleyen patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 biliyorum olayı o da bazen çok üzülüyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 http://media.tumblr.com/tumblr_l1iotoYo541qbn8c7.jpg "işte bu kadar playtime'ı gitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Abicim confirmation box olayı değil ki. Dalgınlık. Bazen insanlık hali atlıyo insan. Stratejik bi hata yapmamısım yanlıs bi dusmana saldırmamısım. Declare a tıklamısım yanlıslıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 o yüzde ironman oynamıyorum ben, durmadna hatalı peace imzalıyorum savas acıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 bone, ne yapsın abi oyun parmak izi mi istesin? :) birden fazla confirmation box olan oyun görmedim ben hiç hani. my sympathies ama oyun üzerine düşeni yapmış ehu. ha ama onay kutularının daha büyük olabilmesi lazım ama o da maalesef işte eskiden beri scale olmayan ui'ın sorunu, hoi4'te de çözülmeyecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 yani dalgın olmayacaksın abi işte :D geçen yine osmanlı ile oynuyorum achi için, o kadar güçlendim ki kontrolü yitirdim. manpower'ı hesaplayamadan perslere girdim. kazandığım; %60 warscore ettiğim savaşta barış imzalatamadım ve truce hesabını da yanlış yaptığımdan beklenenden erken memlüklerinde savaşa girmesiyle gg diyip oyunu kapattım lel Dikkat etmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 En güzeli 100% warscoreda dalıp white peace imxalayıp bide truce yuzunden adama bi daha savas acamamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 işte onu paso yaptığım ıcın veya cobeligirentla imzalardan yanlsılık butun düsmanalrla ortam peace imzalıyorum falan. o yüzden ayarladığım pace sıfırlanıyo sonra normal whitepace imzlaıyoutrmö falan filan. bu arada extended ui mı ne var o büyütüyo herseyı mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Better ui kullan bone su diplo ekranını adam gibi görmek için yada şöle linkliyim bak http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=329756290 bunsuzda olmuyo https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=220869319 böle böle ögreniyon dikkatli olmayı. ben baya yavaş oynamaya başladım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Yükledim onları bi daha basladım brandenburg. Her buyuk savas sonrası manual olarak savei kopyalıcam. Sinirden bilgisayarı kırmamak adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Ironman oynamayan ocak dışıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 eldar said: Ironman oynamayan ocak dışıdır. Heeee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 BonePART said: Abi sinirden bilgisayarı kıracaktım. Brandenberg olarak pomerianıayı aldım teutonları aldım. Herkezle cok iyiyim 4kraldır imparatorum. Sansa bi anda Swedenla litvanyanın PU su için savasa girdim. Azına azına vurdum Swedenın kazandım. O an kralım oldu. PU bitti bi anda. Kafa durunca gitim savas actım truce oldugunu dusunmeden. Bi anda -5 stability. Ve butun dunya coalition yaptı. Sıcarım bole işe abi yok mu bi ayar bole seylerde 3 defa sorsun. Scroll etmeden gozukmuyo truce breaker yazısıda. abi bunu bende yaptim bikaç kere.confirmation boxda -5stability for truce gözüme çarpmadigi için.bikaç kerede kıyısından döndüm.truce varken savaş açtırtmasın hatta,kim yerki o 5 stability üstüne aggresive exp4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 şuan oynadığım oyunda ilk defa yapay zeka avusturya'yı haritadan sildi. halen arada bakıyorum oraya duruyor mu durmuyor mu diye vayak ya edit: ve daha 1503 yılındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Ya bişi sorcam. HRE Membersan Emperor savaştayken HRE membera savaş açamamak diye bi olay yeni mi geldi. Avusturyasavaştan cıksın diye mi beklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 yenımı bilmiyorumda hre imparatoruyla savastaysan baska hreye savas acamıyosun. art of wardada vardı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 _Rave said: abi bunu bende yaptim bikaç kere.confirmation boxda -5stability for truce gözüme çarpmadigi için.bikaç kerede kıyısından döndüm.truce varken savaş açtırtmasın hatta,kim yerki o 5 stability üstüne aggresive exp4 wc yapamazsın truceda savaş açma olayını kaparsan. temir yumruk oldunmu basıcan üst üste savaşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 uzun zaman sonra ilk kez vanilla eu4 oynadım, oynamışken ironman olsun dedim, bir de orta-büyük boyutlu ülkeler baydığından bi opm alayım dedim. sonuç bu: başta diğer 2 opmyi yuttum, sonra avusturya yuttu beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Onu küçük süprizlerle şaşırt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 ben bu personal union olayını hıc bilmyorum ha, nedir o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Abi olay şu. Royal marriage yaparsan bazen random olarak senin aile soyadında birisi başka bi krallığı tahtına geçiyor. En basit örneği direk görmek istersen polonya litvanya birleşmesi var Neyse senden biri tahta geçince eğer adamın claimi weak olursa claim throne yaparak PU kurabiliyosun. Yane diyosun ki sen yetosun tahtı haketmiyosun bana miras burası. Bazende random olarak heirsiz kralı ölebiliyo ülkenin o zaman claim sırasına göre (heir yerine getirip mouse tutarsan sıra yazıyo) bi ülke ile PU oluyo. İkinci sıradaki adamada savaş ama sanşı veriyoliyo PU yu ele geçirmek için. Eğer challange edilmezsen yada kazanırsan adam senin bilgidin vassalın oluyo. Ama 50 sene tutman lazım annexlemek için. Genelde böle random oluyo bana bildiğin koskoca fransa düştü aga. Geçen prussia denememende de litvanya düşmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 Sonraki 57.sayfa (Toplam 121 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 2 Konu listesine dön
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 şuan oynadığım oyunda ilk defa yapay zeka avusturya'yı haritadan sildi. halen arada bakıyorum oraya duruyor mu durmuyor mu diye vayak ya edit: ve daha 1503 yılındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Ya bişi sorcam. HRE Membersan Emperor savaştayken HRE membera savaş açamamak diye bi olay yeni mi geldi. Avusturyasavaştan cıksın diye mi beklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 yenımı bilmiyorumda hre imparatoruyla savastaysan baska hreye savas acamıyosun. art of wardada vardı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 _Rave said: abi bunu bende yaptim bikaç kere.confirmation boxda -5stability for truce gözüme çarpmadigi için.bikaç kerede kıyısından döndüm.truce varken savaş açtırtmasın hatta,kim yerki o 5 stability üstüne aggresive exp4 wc yapamazsın truceda savaş açma olayını kaparsan. temir yumruk oldunmu basıcan üst üste savaşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 uzun zaman sonra ilk kez vanilla eu4 oynadım, oynamışken ironman olsun dedim, bir de orta-büyük boyutlu ülkeler baydığından bi opm alayım dedim. sonuç bu: başta diğer 2 opmyi yuttum, sonra avusturya yuttu beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Onu küçük süprizlerle şaşırt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 ben bu personal union olayını hıc bilmyorum ha, nedir o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Abi olay şu. Royal marriage yaparsan bazen random olarak senin aile soyadında birisi başka bi krallığı tahtına geçiyor. En basit örneği direk görmek istersen polonya litvanya birleşmesi var Neyse senden biri tahta geçince eğer adamın claimi weak olursa claim throne yaparak PU kurabiliyosun. Yane diyosun ki sen yetosun tahtı haketmiyosun bana miras burası. Bazende random olarak heirsiz kralı ölebiliyo ülkenin o zaman claim sırasına göre (heir yerine getirip mouse tutarsan sıra yazıyo) bi ülke ile PU oluyo. İkinci sıradaki adamada savaş ama sanşı veriyoliyo PU yu ele geçirmek için. Eğer challange edilmezsen yada kazanırsan adam senin bilgidin vassalın oluyo. Ama 50 sene tutman lazım annexlemek için. Genelde böle random oluyo bana bildiğin koskoca fransa düştü aga. Geçen prussia denememende de litvanya düşmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 Sonraki 57.sayfa (Toplam 121 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 2
hollwanderrr Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 uzun zaman sonra ilk kez vanilla eu4 oynadım, oynamışken ironman olsun dedim, bir de orta-büyük boyutlu ülkeler baydığından bi opm alayım dedim. sonuç bu: başta diğer 2 opmyi yuttum, sonra avusturya yuttu beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Onu küçük süprizlerle şaşırt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 ben bu personal union olayını hıc bilmyorum ha, nedir o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Abi olay şu. Royal marriage yaparsan bazen random olarak senin aile soyadında birisi başka bi krallığı tahtına geçiyor. En basit örneği direk görmek istersen polonya litvanya birleşmesi var Neyse senden biri tahta geçince eğer adamın claimi weak olursa claim throne yaparak PU kurabiliyosun. Yane diyosun ki sen yetosun tahtı haketmiyosun bana miras burası. Bazende random olarak heirsiz kralı ölebiliyo ülkenin o zaman claim sırasına göre (heir yerine getirip mouse tutarsan sıra yazıyo) bi ülke ile PU oluyo. İkinci sıradaki adamada savaş ama sanşı veriyoliyo PU yu ele geçirmek için. Eğer challange edilmezsen yada kazanırsan adam senin bilgidin vassalın oluyo. Ama 50 sene tutman lazım annexlemek için. Genelde böle random oluyo bana bildiğin koskoca fransa düştü aga. Geçen prussia denememende de litvanya düşmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar