eldar Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 adam bi de yaymış :D, bi kere popup çıkmasın dicen bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 rich gold and silver mines zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 meh.. commonwealth ı kurmasın diye polonyayı kıstırıyodum, aldım gerekli coreları rahattım falan sonra bi baktım cat lithuenia bi anda kurdu savas bittiği anda... ekrana bakakaldım öle. durup dururken deve gibi ülke peydahlandı dibimde. bide aristocrat alırlarsa tamam zaten sittin sene ugras dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Polonyayı relase et, aldığın toprakları ona ver. Daha ne istiyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 polonya release edilebilirmiki ya? gecmezmi ökküz gibi warscore'u hos persia release oluyosa polonyada olur. zaten sorun yok offensive almıslar 3. idea. aristocrat almazlar daha bi sürü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Belli providenceları almışsan edebiliyorsun. Persia'da da aynı olay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 aldıkmı hepsini alırızda o kadar büyük ülkeleri pırtlatmak mümkünmü bilmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 şunlara göz koydum sırasıyla, swe, papa ve wallachia en kolayları papa : Holy Trinity + Kingdom of God swe : Sweden is not overpowered! + Lion of the North theo : Gothic Invasion aztec: Sunset Invasion wall : Dracula's Revenge alban: Albania or Iberia (son patchle impasiburu haline gelmiş) fix gibi bişey bekliycem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Rusya olarak oynuyorumda oyunun gerçeklerle uyumu bazen göz dolduruyo ya sene 1650 oldu ben rusyayla erzuruma kadar girdim avusturya trakyaya kadar girdi osmanlı cücük kaldı. Bu arada teknoloji farkı nasıl ezici güçmüş ilk kez farkettim tech 22 ordularla tech 15 orduları bildiğin 1 e 2 dövüyorum çinlilerin. Genel olarak orduları güçsüz çinlilerin heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Daesu said: şunlara göz koydum sırasıyla, swe, papa ve wallachia en kolayları papa : Holy Trinity + Kingdom of God swe : Sweden is not overpowered! + Lion of the North theo : Gothic Invasion aztec: Sunset Invasion wall : Dracula's Revenge alban: Albania or Iberia (son patchle impasiburu haline gelmiş) fix gibi bişey bekliycem artık Granada ile Re-Reconquista ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Aslında bi multi çevirsek. Ally modda örneğin austria dışında 2 3 HRE ülkesi olup önümüze gelene bin tekme yapsak ya da güney amerika ülkeleri olarak ispanyolları kıtamızdan kovalsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Haftaiçleri benim için zor, (11de çıkıyorum işten :/) ama bir haftasonu ayırırım derseniz, ben de ayırırım ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 illa bitircez diye bi şart yok başlarız gittiği kadar bi haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 dün 6 kişi girdik baya bi keyifli oluyodu ama geç başlamıştık dağıldık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 6 kişide hız kaç idi bir de oyunu kuranın bağlantısı nasıl? Biz 3 atalım diyoruz zevkimiz yarım kalıyor, 3'te çökme kesin oluyor 2'de de çekilmiyor oyun. Bu arada Paradoxfan'da El Dorado çekilişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 valla hostun internet bu eski kablo internet şimdi hangi isim bilmiyorum onun standart paketi mi neydi 3 hızda ittirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 http://i.imgur.com/rIEoolw.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 papa op basıyom exkumunukeyti giriyorum 1550 de bitti holy trinity tüm italyan bölgesi + macaristan bosna ragusa sırbıstan :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 abi ddr nasıl ryuku world conquestte bütün rebel demandleri kaubl edebiliyo. ben kabul ediyom bütün hindistan bi ülke olarak cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Her rebelin bi amacı var hacı. Amacına göre kabul ediyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 günlerce albania için çıkış yolu aradım merakla da bekliyodum ddr nabıcak diye adam gitti ironman save reload yapıp osmanlının topraklarından nation designerla başka ülke çıkardı, tek province bırakıp annexledi ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 CKII de Jewish ülke izliyim nasıl kuruyolar dedim. Bu şekilde yaptılar sinir oldum. PES te yenemeyince karşı takımı alıp yeilmek gşibi turnuvada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 çocuğu veriyom yahudi hocalara,tutor olun diyorum,çocuk kendi zaten yahudi olyo,sünnet fln da kendisi olyo masrafsız,sonra başa geçince al sana yahudi imparatorlugu ama yahudiler sıkıcı,cathar olup feministleri sevindiren tarzda bi ülke kurmak daha eğlencel,kızını papa fln seçtirebiliyon kasarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 oda hile bence o ufacık jew ülkelerle başlayıp kurmak olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 kırıma kafa atıyolardı, theodorla (cerkezlerle gürcüleride ally yaptıydım) vassal ettim, bu vasal olunca genoa savaşıda bana döndü, onuda vasal ettim zhaha sacmalıx. %95-99 liberty desire götüm götüm annexledim sonrada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar