Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europa Universalis 4

Komutan

Öne çıkan mesajlar

meh.. commonwealth ı kurmasın diye polonyayı kıstırıyodum, aldım gerekli coreları rahattım falan sonra bi baktım cat lithuenia bi anda kurdu savas bittiği anda... ekrana bakakaldım öle.

durup dururken deve gibi ülke peydahlandı dibimde. bide aristocrat alırlarsa tamam zaten sittin sene ugras dur
Sosyal ağlarda paylaş

şunlara göz koydum sırasıyla, swe, papa ve wallachia en kolayları

papa : Holy Trinity + Kingdom of God
swe : Sweden is not overpowered! + Lion of the North
theo : Gothic Invasion
aztec: Sunset Invasion
wall : Dracula's Revenge
alban: Albania or Iberia (son patchle impasiburu haline gelmiş) fix gibi bişey bekliycem artık
Sosyal ağlarda paylaş

Rusya olarak oynuyorumda oyunun gerçeklerle uyumu bazen göz dolduruyo ya sene 1650 oldu ben rusyayla erzuruma kadar girdim avusturya trakyaya kadar girdi osmanlı cücük kaldı.
Bu arada teknoloji farkı nasıl ezici güçmüş ilk kez farkettim tech 22 ordularla tech 15 orduları bildiğin 1 e 2 dövüyorum çinlilerin. Genel olarak orduları güçsüz çinlilerin heralde
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:

şunlara göz koydum sırasıyla, swe, papa ve wallachia en kolayları

papa : Holy Trinity + Kingdom of God
swe : Sweden is not overpowered! + Lion of the North
theo : Gothic Invasion
aztec: Sunset Invasion
wall : Dracula's Revenge
alban: Albania or Iberia (son patchle impasiburu haline gelmiş) fix gibi bişey bekliycem artık

Granada ile Re-Reconquista ?
Sosyal ağlarda paylaş

çocuğu veriyom yahudi hocalara,tutor olun diyorum,çocuk kendi zaten yahudi olyo,sünnet fln da kendisi olyo masrafsız,sonra başa geçince al sana yahudi imparatorlugu

ama yahudiler sıkıcı,cathar olup feministleri sevindiren tarzda bi ülke kurmak daha eğlencel,kızını papa fln seçtirebiliyon kasarsan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...