Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 http://dunya.milliyet.com.tr/kulagina-yuva-yapmis-/dunya/dunyadetay/10.08.2012/1579085/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 lanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 abi kulağımda bi zonklama hissettim yeminle öyle etkilendim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 bi de içeriden bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Bakmasin dedin doye baktim, iyi ki de bakmisim , kulak tikaciyla uyuycam bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 AHAHAHAHA ABİ ÇOK KÖTÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 sonuçta tedavi yinede kocakarı ilacı gibi olmuş. tuzlu suyu zerk etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 copry said: kulak tikaciyla uyuycam bundan sonra aynen ya pamuk filan tıkarım lsdkfl ÇOK ÇİRKİN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 jesusfuckingchrist yorumdaki de çok korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 bişiy olmaz gençsiniz yakarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 paranoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 orumcekler cok guzel hayvanlar ya gerizekali sinekleri yiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Odamdaki örümceği sivrisinek yerken bastığımdan beri öldürmüyorum hayvanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 holy fuck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Abi ohaha. said: -6029 saniye önce FatihTaşlı İnanrım Çünkü 2 yıl önce beninde kulağımdan Boncuk ÇIKMIŞTI NE ZAMAN NASIL NEREDE VE NEZAMN GİRDİĞİNİ HALA MERAK EDİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 İnanrım Çünkü 2 yıl önce beninde kulağımdan Boncuk ÇIKMIŞTI NE ZAMAN NASIL NEREDE VE NEZAMN GİRDİĞİNİ HALA MERAK EDİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 her girişin bir çıkışı vardır, raad olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Eski bir arkadasin arkadasi surekli bayilip duruyordu dr a gitti beyninde 3. Veya4 tane kucuk miknatis oldugu tespit edildi . Kucukken taktigi miknatisli burun hizmalarinin miknatisi beynine yol almis. Baya kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 O FUCKING HA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 dün balkondaki örümceği öldürdüğüm için üzülmüştüm yazık oldu hayvana diye ama şu haberi görünce üzüntüm biraz olsun yerini sevince bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 bizim evde her odada minimum 5 tane orumcek vardir. irili ufakli. orta yerde dolasirken gorursem alip bahceye goturup birakiyorum. evin duvarinda bir tane orumcek var epeydir yuva yapti kendine. spider george ismini taktim. arada yemek goturup veriyorum, baya buyudu namissiz. dun evde 50 kurus buyuklugunde bi orumcegi goturup george'un yanina biraktim kaynasirlar misafir iyidir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 abii...!!!! şu zihniyete gelebilmen için avustralya da yaşıyor olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 DAFUQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 fotoda oyle bir gostermis ki sanki reclusa yuva yapmis kulagina yav. Muhtemelen bu zararsiz bizim evlerde ag yapan beyaz orumceklerdendir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Ulkede % 50 den fazlasi orumcek beyinli zaten , nesi garip anlamadİm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar