Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Et yapmak / Dökme Demir Tava + Fırın (imaj hevi)


Goering

Öne çıkan mesajlar

eti tavadan alıyoruz

tavayı kesinlikle yıkamıyoruz , tabaya yapışmış o iğrençö et parçacıkları bize lazım

tavaya 1 bardak sıvı katıyoruz ( et suyu[BULYONLA OLMAZ] , şarap , krema , hepsini aynı anda bile kullanabilirsiniz , yaratıcılığınza bağlı )

sarımsak , taze soğan ,baharat ,mantar vb aroma arttırıcılardan istediklerimizi ekliyoruz .

sosumuzu yoğunlaştırmak için biraz tereyağ ekliyoruz

istediğimiz yoğunluğa ulaşana kadar yüksek ateşte tavayı karıştırıyor , "deglaze" ediyoruz .


SOSU ETE DÖKÜYOR , ADAM GİBİ Bİ YEMEK YAPMIŞ OLUYORUZ .



bon apetit.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...