Goering Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 firinlayinca suyu kaliyor yoksa suyunu birakiyor ne yazik ki puf nokta: 2dk'dan cok tutmamak lazim ocakta / izgarada sonra firina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Başlığı açanın eti güzel pimiş. Nedonko'nun ki yenmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 kofte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 eti tavadan alıyoruz tavayı kesinlikle yıkamıyoruz , tabaya yapışmış o iğrençö et parçacıkları bize lazım tavaya 1 bardak sıvı katıyoruz ( et suyu[BULYONLA OLMAZ] , şarap , krema , hepsini aynı anda bile kullanabilirsiniz , yaratıcılığınza bağlı ) sarımsak , taze soğan ,baharat ,mantar vb aroma arttırıcılardan istediklerimizi ekliyoruz . sosumuzu yoğunlaştırmak için biraz tereyağ ekliyoruz istediğimiz yoğunluğa ulaşana kadar yüksek ateşte tavayı karıştırıyor , "deglaze" ediyoruz . SOSU ETE DÖKÜYOR , ADAM GİBİ Bİ YEMEK YAPMIŞ OLUYORUZ . bon apetit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 etten sonrasını okumadım. her türlü güzel. sadece leveli farkediyor.bonfileyse her daim top level Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 TAVA ÖNEMLİ ama kızgın tavayı niye suya sokuyorsun ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 döküm olduğu için tadı nasıldı bunun pişiren beyendi mi bence çiğdir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Hazır gurmeler burdayken sorayım T bone pişirirken de aynı prosedür mü izlenir yoksa ayrı bi püf noktası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 KHaRoN said: 2 sene evvel ki su tweet imi de birakayim buraya; " Rare steak is for true carnivore who wants raw meat and parasites, but gets it cooked just to be polite. " fiksit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Şöyle birşey var. http://4.bp.blogspot.com/-0X_1bVZtuSI/TtzywzDHu6I/AAAAAAAAAN0/_Ll010PwWCQ/s1600/DSC00340.JPG Damak tadınıza göre etin pişme durumunu kontrol edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 mındar etmişsiniz hayvanı mındar yazık yazık milli servet o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Supradyn said: KHaRoN said: 2 sene evvel ki su tweet imi de birakayim buraya; " Rare steak is for true carnivore who wants raw meat and parasites, but gets it cooked just to be polite. " fiksit neye fix it? ne demek bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 abi fiksit iste, anlamadin mi? fiksit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 i fiksit you fiksit he she we.. anladım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 fix'd in camışcası işte korkmayın yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ibetyulukgutondıdansflor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 dayanadım dust kurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 her öglen aciktigimda su basliga girip birince sayfadaki resimlere bakiyorum. :( fakirlik ne kötü bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 1 senedir haftada 2-3 gün falan yiyordum, görünce yine canım çekti lan sdfg, akşam yapayım. Ayrıca medium candır, rare yiyemiyorum, midem bulanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 resimdeki gibiyse rare yenmez ya. hatta ilk 3 bile yenmez. o ney la öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 annnenizde mi böyle tarif ediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 pik mi sfero mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 döküm tavayı önceden 15 dk ısıt eti ayçiçek yağı,tuz ve karabiber ile 10 dk marine et.her yüzünü 3.5 dk tut ve ye böyle kömür etme etleri hayvanlara yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar