Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpeğin kirpiyle ölümcül oyunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://img6.mynet.com/ha7/k/kopek-kirpi.jpg

ABD’de üç yaşındaki buldog cinsi köpek yol kenarında gördüğü oklu kirpiyle oynamaya karar verdiğinde hayatının en "sert" derslerinden birini alacağını tahmin bile edemezdi.

http://haber.mynet.com/kopegin-kirpiyle-olumcul-oyunu-644958-ilginc-haberler/
Mesaj tarihi:
geçen okulun bahçesinde kirpi dogurmus,mini mini 5-6 yavrusu vardı dolanıyordu ortalıkta,bugun gordum bi tane kedi bunları kesiyor,yer lan bu şerefsiz dedim,kovmaya calıstım hayvanı,gitmedi,sonra kötü hissettim kendimi yemiştir diye,şimdi içim rahat etti köpek böyle oluyorsa kedi bi bok yiyemez dsfşjlkhjsdfşih
Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

geçen okulun bahçesinde kirpi dogurmus,mini mini 5-6 yavrusu vardı dolanıyordu ortalıkta,bugun gordum bi tane kedi bunları kesiyor,yer lan bu şerefsiz dedim,kovmaya calıstım hayvanı,gitmedi,sonra kötü hissettim kendimi yemiştir diye,şimdi içim rahat etti köpek böyle oluyorsa kedi bi bok yiyemez dsfşjlkhjsdfşih

yok bizim kirpiler ok atmıyor diye biliyorum. sadece üzerine basarsan canını yakar, yanlış da biliyor olabilirim tabi.
Mesaj tarihi:
bizimkilerde ok atanı yok bir de yavru kirpilerin dikenleri daha yumuşak oluyor çook ileride sertleşiyor o dikenler bu yüzden yem olmuş olma ihtimalleri var :(
Mesaj tarihi:
kirpiyle kirpi farklı hayvanlar yalnız.

biri hedgehog diğeri porcupine. ikiside atmıyo ignelerini, ama porcupine'lara aynen işte burdaki gibi batırdıkları iğneyi bırakabiliyo.
Mesaj tarihi:
reyou said:

ya bide kopegin kafasinin her tarafina dagilmis, tek bi bolgeyede degil, sanki kirpi 50 kilo falanda kafasini vucuduna daldirmis gibi sdfsdfsd

muhtemelen hayvan ısırmaya falan calıstı kirpi*'yi. kirpide kantır ataga gectip iyice sırtını sürttü bunaki standart hareketleri o zaten. hayvanda can haliyle iyice tepişince bu hale gelmiş işte.
Mesaj tarihi:
bizim balkonun altında kirpi yaşıyor iki üç senedir falan bayada büyük ortalkta kedi dolu ama kediler bunu görünce bi sakinleşiyorlar falan. arada bi kokluyorlar kediyle kirpi birbirlerini sonra çekip gidiyorlar farklı tarafa lol
Mesaj tarihi:
Geceleri çok kirpi atlıyor önüme benim. Bide far ışığını görünce yolun ortasında tavşan gibi kitleniyorlar bazen. Bazen de bi anda yolun ortasında durup tekrar geri koşuyorlar.

Dikkatli olmasam 10 kirpi leşim olurdu şimdiye.
  • Yeni Oluştur...