reyou Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 http://img6.mynet.com/ha7/k/kopek-kirpi.jpg ABD’de üç yaşındaki buldog cinsi köpek yol kenarında gördüğü oklu kirpiyle oynamaya karar verdiğinde hayatının en "sert" derslerinden birini alacağını tahmin bile edemezdi. http://haber.mynet.com/kopegin-kirpiyle-olumcul-oyunu-644958-ilginc-haberler/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 geçen okulun bahçesinde kirpi dogurmus,mini mini 5-6 yavrusu vardı dolanıyordu ortalıkta,bugun gordum bi tane kedi bunları kesiyor,yer lan bu şerefsiz dedim,kovmaya calıstım hayvanı,gitmedi,sonra kötü hissettim kendimi yemiştir diye,şimdi içim rahat etti köpek böyle oluyorsa kedi bi bok yiyemez dsfşjlkhjsdfşih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 reyou said: okları temizleyen veterinerlerin okların gözüne isabet etmediği için köpeğin şanslı olduğunu söyledikleri belirtildi. oha harbi ballıymış köpek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 "nutella yerim" said: geçen okulun bahçesinde kirpi dogurmus,mini mini 5-6 yavrusu vardı dolanıyordu ortalıkta,bugun gordum bi tane kedi bunları kesiyor,yer lan bu şerefsiz dedim,kovmaya calıstım hayvanı,gitmedi,sonra kötü hissettim kendimi yemiştir diye,şimdi içim rahat etti köpek böyle oluyorsa kedi bi bok yiyemez dsfşjlkhjsdfşih yok bizim kirpiler ok atmıyor diye biliyorum. sadece üzerine basarsan canını yakar, yanlış da biliyor olabilirim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 türk kirpiler ok atıyor mu bilmiyorum ama bizim köpek kirpi görünce kaçardı eskiden sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ayni kopek 2. defa ayni kirpiye saldirdi. 2 ay once falan tv de vardi bu, super baytar dayi programinda.nat geo olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bizimkilerde ok atanı yok bir de yavru kirpilerin dikenleri daha yumuşak oluyor çook ileride sertleşiyor o dikenler bu yüzden yem olmuş olma ihtimalleri var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 anası kesiyodu hacı kediyi,sanmıyorum,bilmem,umarım yememiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 o kirpi akşam simidi olmuştur kediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 kirpiyle kirpi farklı hayvanlar yalnız. biri hedgehog diğeri porcupine. ikiside atmıyo ignelerini, ama porcupine'lara aynen işte burdaki gibi batırdıkları iğneyi bırakabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 of of. kirpi tam THIS IS SPARTAAAAA yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ya bide kopegin kafasinin her tarafina dagilmis, tek bi bolgeyede degil, sanki kirpi 50 kilo falanda kafasini vucuduna daldirmis gibi sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 said: Kirpinin attığı 500’e yakın okun... hydralisk gibi masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Cuce said: kirpiyle kirpi farklı hayvanlar yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 reyou said: ya bide kopegin kafasinin her tarafina dagilmis, tek bi bolgeyede degil, sanki kirpi 50 kilo falanda kafasini vucuduna daldirmis gibi sdfsdfsd muhtemelen hayvan ısırmaya falan calıstı kirpi*'yi. kirpide kantır ataga gectip iyice sırtını sürttü bunaki standart hareketleri o zaten. hayvanda can haliyle iyice tepişince bu hale gelmiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 http://1.bp.blogspot.com/_1LRCOu7PIDY/TOIsUNOQgQI/AAAAAAAAAbk/bRma2LG1rMs/s1600/sonic-the-hedgehog.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 http://fc09.deviantart.net/fs50/f/2009/281/3/9/Shaymin_Land_Forme_2_by_Xous54.png Shaymin gibi tatlı değil tabi hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Sonic kirpi miymis ? O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Sonic the HEDGEHOG abi..Kirpi Sonik yani Türkçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bal porsugu olsa demek nenesini marizlemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 lemur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 bizim balkonun altında kirpi yaşıyor iki üç senedir falan bayada büyük ortalkta kedi dolu ama kediler bunu görünce bi sakinleşiyorlar falan. arada bi kokluyorlar kediyle kirpi birbirlerini sonra çekip gidiyorlar farklı tarafa lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Geceleri çok kirpi atlıyor önüme benim. Bide far ışığını görünce yolun ortasında tavşan gibi kitleniyorlar bazen. Bazen de bi anda yolun ortasında durup tekrar geri koşuyorlar. Dikkatli olmasam 10 kirpi leşim olurdu şimdiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 of ulan yazık köpeğe içim bi fena oldu dedim ama sonra da kirpi'yi yese miymiş diye vicdan yaptım geçmiş olsun köpecik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar