Marty Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 said: Yani bir kadın bütün asli meziyetlerini yitirip bir kenara bırakarak bir olimpiyatta “altın madalya” alsa ne olur, almasa ne olur? Bu küçük yuvarlak teneke ömür boyu onu mutlu etmeye yeter mi? meali: ben bir bok olamadım. kimse olmasın. dünya birincisi falan hiç olmayın. said: Maazallah sporcu olmayanların da çoğu duygusuz ve katı! Onlar da ayrıı dert ya! Bu kariyer yıllarını başarıyla atlattıktan sonra “yaşlı koca” avına çıkan bu kariyerci bacılara da tavsiyem bir an önce evlenip çocuk doğurup en asli görevlerini kariyer palanlarının en başına koysunlar ve evde bir başına kalıp yaşlanmasınlar. meali: kendi ayaklarınızın üstünde durmayı öğrenmeden gidin koca bulun. çocuk doğurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 ramazan sebebiyle küfür etmemeye karar verdim hanfendi çalışan uğpraşan bayan modeline karsıysa kendide çalışmasın temalı bi yazı yazmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 abi nazizm geri mi döndü nedir? erken yaşta evlilik+cocuk, kadın tamamen çocuk doğurma yetiştirme makinesi olacak vs. tamam yeni nesil ailelerin sikkoluğu ortada ama bu kadını toplumdan silme mantığı ne ki? sormak lazım bu kadına kendisi kısır mıymış? çocuğu olmadığı için mi köşe yazarlığı yapmak zorunda kalmış? ya da boşver ne sorcam ya. yatsın haftada 2 rekat kocasının altına, ekmek elden su gölden yaşayıp sıksın etrafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 bu kıza subscribe yapmışım ben tee 2010'da lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 bide üresin mi türesin mi ne bi kadın vardı oda bu kafadaydı ben amnlamıyorum abi ben konservatifim herkes olmalı mantığını çok gördükte ben köpeğim herkes köpek olmalı ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Uluslararası basında bu saçma olay yer bulduğu için bütün yetersiz haberciler "bencede kadınlar evinde oturmalı hehe" tarzı yazılar yazmaya başlayabilir. Haber değeri ve kişilik olarak ciddiye almamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 troll işte yıllardır medyanın kuytu köşesinde trollükle geçinen insanlar var. kadın atletlerimizin aynı müsabakada hem altın hem de gümüş madalya kazanıyor, bununla övüneği yere beyninin foseptiğini ortalığıa saçıyor. okumayın böylelerini, okudunuz bari düşünmeyin... zamanınıza yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 "Kadın nazenin ve kırılgan bir çiçek gibidir!" ya bitkiye benzetilmeyi övgü addetmek cidden ne kadar ironiktir, güzel ama beyinsiz bir canlı. hayvan dense o bile övgüye daha yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 femina femini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 omagad bazı animeler abartıyor diye düşünüyordum şu konuda AMA GERÇEKMİŞŞŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Feamer said: femina femini lupus (tu) hele bi de çekemiyorsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 kız güzelmiş bayağı. küçük memeli olsa yine çok hoş olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar