Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Kupa - Erzurum 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe 12.08.2012 @ 20:55

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Saykoleo said:

engine laf soktu bakalım ft, oyuncularım enginin gayri ciddiliğine rağmen ciddi davrandılar, hepsini kutluyorum diye. bakalım sırf suratına kürekle vurmakla mı yetinecek.
sözleşmeyi feshetmek kolay değil tabi, ama şimdi tff bi 20 maç ceza verirse (ki vermeli - lakin gs yönetimi gizlice talep etmedikçe vermez - bkz pascal nouma olayı), onu bahane gösterip tazminatsız sözleşme feshederler.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

valequenta said:

Zegna said:

kuyt yılın transferi ya bu kadar kısa surede bu kadar iyi performans.

bu kadroyla cıkarsa aykut moskova macında 5 filan yeriz.

GS bu futbolla averaj takım olur CL de.

edit : uefa.jpg

ZAAAAAAAAAA yazmaya devam etsene sen cok iyi

saolasın minik aslanda, sana soracak degilim ne yazacagımı bi zahmet :)

GS feneri yeniyor, ve avearaj takımı oluyorsa CL de bilin bakalım fb ne olur.
ha bu arada 10 kişiyle yendik sizi fyi
Sosyal ağlarda paylaş

Şuraya gazoz kupası için yapılan şu maçla ilgili biçok kritik yazıcaktım ama maçta öyle şeyler oldu ki sinirden yazacaklarımı unuttum.

Ya bu ülkenin futbolcuları niye bu kadar şımarık? Niye bu kadar kendilerini birşey sanıyor bunlar?

Engin'e ne söylenir şimdi? Sen kimsin, senin çapın ne çeperin ne, sen kimsin hakemin yakasına yapışıyorsun ya? Sana mı kaldı el vardı verilmedi kol vardı verilmedi muhabbeti?

O mehmet Topuz? Kuyt yere düşüyor, adam kalkıyor itiraz etmiyor. Topuz kıçını yırtıyor. Sarı kartı alınca da iyice agresifleşiyor, iyice aptal el kol hareketleri falan.

Gözünü seveyim yabancıların yahu. Alex'e bakıyosun itirazı bile insanca. Elmander gidiyor hararetli hararetli, bi anda bakıyosun gülüşüyorlar hakemle bi şekilde geri dönüyor. Muslera desen yine öyle. Yukarıda da dedim, kuyt düşürülüyor ama faul çalınmıyor, adam kalkıp da bi el kol bile yapmıyor.

Ama bizim türk futbolcular hemen hakemin üzerine üzerine gidiyorlar. Şortların cebi olsa cepten bıçak çıkarıp çekecek hakeme, öyle agresif beyefendiler.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Şuraya gazoz kupası için yapılan şu maçla ilgili biçok kritik yazıcaktım ama maçta öyle şeyler oldu ki sinirden yazacaklarımı unuttum.

Ya bu ülkenin futbolcuları niye bu kadar şımarık? Niye bu kadar kendilerini birşey sanıyor bunlar?

Engin'e ne söylenir şimdi? Sen kimsin, senin çapın ne çeperin ne, sen kimsin hakemin yakasına yapışıyorsun ya? Sana mı kaldı el vardı verilmedi kol vardı verilmedi muhabbeti?

O mehmet Topuz? Kuyt yere düşüyor, adam kalkıyor itiraz etmiyor. Topuz kıçını yırtıyor. Sarı kartı alınca da iyice agresifleşiyor, iyice aptal el kol hareketleri falan.

Gözünü seveyim yabancıların yahu. Alex'e bakıyosun itirazı bile insanca. Elmander gidiyor hararetli hararetli, bi anda bakıyosun gülüşüyorlar hakemle bi şekilde geri dönüyor. Muslera desen yine öyle. Yukarıda da dedim, kuyt düşürülüyor ama faul çalınmıyor, adam kalkıp da bi el kol bile yapmıyor.

Ama bizim türk futbolcular hemen hakemin üzerine üzerine gidiyorlar. Şortların cebi olsa cepten bıçak çıkarıp çekecek hakeme, öyle agresif beyefendiler.

şifo mehmet kültürü kalmadı bizimkilerde ya, anadoludan istanbul'a gidince hele iyice afedersin kakıyor biryerleri
Sosyal ağlarda paylaş

egemen bekir hasan orhan bu 4 adamı toplasan 1 süper lig topçusu etmez.yobo ve gökhan gelinc toparlanma olacaktır ama caner de dahil bu kalitede oyuncular fenerbahçe takımında sırıtıyor.bir yanda alex kuyt krasiç var falan çünkü.

hamit altıntop 2.nihat kahveci transferidir bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

http://s7.directupload.net/images/120812/eo4k6sqh.swf

Baroni bakkala malbuş almaya giderkene sdf

Şuna maç içinde dikkat etmemişim. Vay arkadaş. Resmen küçük esnaf fenerli futbolcular sayesinde ayakta senelerdir ya. Bakkalı çarşı pazarı, sürekli bi hareketlilik yaratıyor adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...