Saykoleo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 engine laf soktu bakalım ft, oyuncularım enginin gayri ciddiliğine rağmen ciddi davrandılar, hepsini kutluyorum diye. bakalım sırf suratına kürekle vurmakla mı yetinecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Cons said: Flameoffear said: http://s7.directupload.net/images/120812/eo4k6sqh.swf Baroni bakkala malbuş almaya giderkene sdf abav kayak sezonu acilmis erzurumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Saykoleo said: engine laf soktu bakalım ft, oyuncularım enginin gayri ciddiliğine rağmen ciddi davrandılar, hepsini kutluyorum diye. bakalım sırf suratına kürekle vurmakla mı yetinecek.sözleşmeyi feshetmek kolay değil tabi, ama şimdi tff bi 20 maç ceza verirse (ki vermeli - lakin gs yönetimi gizlice talep etmedikçe vermez - bkz pascal nouma olayı), onu bahane gösterip tazminatsız sözleşme feshederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Hakem boktandı ama 2 tarafada aynı boktandı bence. GSlileri tebrik ederim. Bu arada Kuyt acaip bi adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Zegna said: valequenta said: Zegna said: kuyt yılın transferi ya bu kadar kısa surede bu kadar iyi performans. bu kadroyla cıkarsa aykut moskova macında 5 filan yeriz. GS bu futbolla averaj takım olur CL de. edit : uefa.jpg ZAAAAAAAAAA yazmaya devam etsene sen cok iyi saolasın minik aslanda, sana soracak degilim ne yazacagımı bi zahmet :) GS feneri yeniyor, ve avearaj takımı oluyorsa CL de bilin bakalım fb ne olur. ha bu arada 10 kişiyle yendik sizi fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 off ne gamadik be hele sukur ridvanda kabul etti fenerin balini, artik ise yaramiyo gs karsisinda diyo hasdjash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Fatih Terim: "Kimseyi bir hareketiyle silmeyiz. Insanlari kaybetmek kolay, kazanmak zordur. Bakacagiz durumuna." Fatih Terim: Mactan sonra Engin konusunda bir karar vermek yanlis olur. Tam goremedim, net olarak da ogrenemedim. Hareketi yanlis bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 şimdi de kazanmaya çalışıcam, ama daha tam ne oldu görmedim dedi. bi de bizde ceza gecikmez ve hangi dilden anlıyosa, o dilden anlatıcaz derdimizi gibi birşey dedi adam ahah. bişeler yapıcaklar heralde. inşallah doğru düzgün bi ceza verirler şu adama ya. öküz herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ultrAslan said: yine gec kaldim KOYDUK MU? şu dursun kenarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 tabi canım yaptığı ayıp adamın, gs futbolcusuna yakışmıyo ne öle zengin vari yaptım oldu fener kafası. versinler cezayı, 3-5 maç neyse bide para cezası otursun kıçının üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Şuraya gazoz kupası için yapılan şu maçla ilgili biçok kritik yazıcaktım ama maçta öyle şeyler oldu ki sinirden yazacaklarımı unuttum. Ya bu ülkenin futbolcuları niye bu kadar şımarık? Niye bu kadar kendilerini birşey sanıyor bunlar? Engin'e ne söylenir şimdi? Sen kimsin, senin çapın ne çeperin ne, sen kimsin hakemin yakasına yapışıyorsun ya? Sana mı kaldı el vardı verilmedi kol vardı verilmedi muhabbeti? O mehmet Topuz? Kuyt yere düşüyor, adam kalkıyor itiraz etmiyor. Topuz kıçını yırtıyor. Sarı kartı alınca da iyice agresifleşiyor, iyice aptal el kol hareketleri falan. Gözünü seveyim yabancıların yahu. Alex'e bakıyosun itirazı bile insanca. Elmander gidiyor hararetli hararetli, bi anda bakıyosun gülüşüyorlar hakemle bi şekilde geri dönüyor. Muslera desen yine öyle. Yukarıda da dedim, kuyt düşürülüyor ama faul çalınmıyor, adam kalkıp da bi el kol bile yapmıyor. Ama bizim türk futbolcular hemen hakemin üzerine üzerine gidiyorlar. Şortların cebi olsa cepten bıçak çıkarıp çekecek hakeme, öyle agresif beyefendiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Engin'in bu tip disiplinsizlik olayları sebebiyle sözleşmesinde çok ağır maddeler vardı diye hatırlıyorum ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 dany aynı hatayı 3-4 kez yaptı ben çok güven verdiğini düşünmüyorum. Pasları, ayağı güzel de güreşme konusunda sıkıntısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ya engin zaten yedek kalıcaktı.şimdi iyice yedek kalıcak.ona en buyuk ceza işte otursun beklesin köşede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/405345_403671509695529_663381571_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Valla millet eğlence için bahane arıyor , sokaklarda geziyorlar kornalarla felan, şampiyon olunca bu kadar kutlama olmadı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 yanlız kuyt iyiymiş beğendim baya ama bu orta saha ile çok sıkıntı yaşar fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 net yendik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 SeaGle said: Şuraya gazoz kupası için yapılan şu maçla ilgili biçok kritik yazıcaktım ama maçta öyle şeyler oldu ki sinirden yazacaklarımı unuttum. Ya bu ülkenin futbolcuları niye bu kadar şımarık? Niye bu kadar kendilerini birşey sanıyor bunlar? Engin'e ne söylenir şimdi? Sen kimsin, senin çapın ne çeperin ne, sen kimsin hakemin yakasına yapışıyorsun ya? Sana mı kaldı el vardı verilmedi kol vardı verilmedi muhabbeti? O mehmet Topuz? Kuyt yere düşüyor, adam kalkıyor itiraz etmiyor. Topuz kıçını yırtıyor. Sarı kartı alınca da iyice agresifleşiyor, iyice aptal el kol hareketleri falan. Gözünü seveyim yabancıların yahu. Alex'e bakıyosun itirazı bile insanca. Elmander gidiyor hararetli hararetli, bi anda bakıyosun gülüşüyorlar hakemle bi şekilde geri dönüyor. Muslera desen yine öyle. Yukarıda da dedim, kuyt düşürülüyor ama faul çalınmıyor, adam kalkıp da bi el kol bile yapmıyor. Ama bizim türk futbolcular hemen hakemin üzerine üzerine gidiyorlar. Şortların cebi olsa cepten bıçak çıkarıp çekecek hakeme, öyle agresif beyefendiler. şifo mehmet kültürü kalmadı bizimkilerde ya, anadoludan istanbul'a gidince hele iyice afedersin kakıyor biryerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 egemen bekir hasan orhan bu 4 adamı toplasan 1 süper lig topçusu etmez.yobo ve gökhan gelinc toparlanma olacaktır ama caner de dahil bu kalitede oyuncular fenerbahçe takımında sırıtıyor.bir yanda alex kuyt krasiç var falan çünkü. hamit altıntop 2.nihat kahveci transferidir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 10 kişi kalmış takıma karşı kaybetmek de koyar be. Fazla üzülmeyin ama bu sene zaten hedefiniz ligi 2. bitirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Flameoffear said: http://s7.directupload.net/images/120812/eo4k6sqh.swf Baroni bakkala malbuş almaya giderkene sdf Şuna maç içinde dikkat etmemişim. Vay arkadaş. Resmen küçük esnaf fenerli futbolcular sayesinde ayakta senelerdir ya. Bakkalı çarşı pazarı, sürekli bi hareketlilik yaratıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 yok abi fetonun oyunu buda bilerek erzurumu seçtiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar