Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 hit chance vermediği için para etmiyor dimi şimdi şu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 tank oynayan enayiler vardı, umarım hâlâ duruyorlardır ya. itelerim onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 175 str lisini 350k ya sattım ama bu 1-2 eder str yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 fistan oradan buradan imajları düşmüş gibi yapıştırıp, blizzarda çalıştığına inanıyorum. yok arkadaş peçten beri 18 paragonda bir çöp legn bir set düştü, daha da yok. haftada bir tane anca düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Myshkin said: hit chance vermediği için para etmiyor dimi şimdi şu =/ Geçen hafta 293 str - %25 block olanını 10 euroya sattım ah den. Ah den daha iyi gidiyor stormshield nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 şu az evvel düştü kaç para eder acaba 820 dps tormentor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Para etmez ki o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ver enchantressa kullansın, başka işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 goldbären said: fistan oradan buradan imajları düşmüş gibi yapıştırıp, blizzarda çalıştığına inanıyorum. yok arkadaş peçten beri 18 paragonda bir çöp legn bir set düştü, daha da yok. haftada bir tane anca düşüyor. ya mf yok ya şans sende o zaman bi act3 runda kesin düşüyor bana bi legendary günde 1 kesin 2-3 düştüğü oluyor dün tal rasha chest düştü en son yeter dedim 6 saat falan oynadım 4 tane legendary düştü valorla 349 mf var siegebreaker questinden giriyorum keep depths falan temizleyip azmodandan çıkıyorum azmodan'dan ilk legendarym düştü "empyrean messenger" diye bi kılıç 10milyona veririm 1k dps var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 lan loser olduğumuzdan oyunlarda kazanalım diyoruz, onda da şans bize vurmuyor. neyse seni severim abi, helali hoş olsun. benim yerime de düşür sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 fistan char ne senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 abiler sizce nekadar a giderdi iş yapmaz dedim 13k ya koymustum öylesine :S ve saniyesine satıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Gideceği kadar gitmiş rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 naptın la 20m ederdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 bir runda set legendary manyağı oldum, ne ballıyım :D gerçi rolller biraz düşük gibi ama edermi bişiler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 yüzük baya giderli duruyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 weapon gf yüzünden belki işe yarar mercenarye onun dışında çöp.kemer çöp gibi %1 crit chance ve sadece dex var bide barbar affixi vermiş saçmalık olmuş =) yüzük imba gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 dün chest açarken çıktı, ederi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 item konusunda noobum ne ne kadar eder ?:D hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 3. bow dışında hepsi çöp nerdeyse, vendora direkt. onu da loh + dex için belki alan olur, yoksa crit damage- socket olmadan bowlar da bi işe yaramıyor. recipe 4 proplu chestin, o da işe yaramaz, achievement alırsın işte bs'e öğreterek, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 bowu kaca koyiyim hayatımda 1 milyon para görmedim daha üstüm başım leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 300k koy, giderse gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 300 e satacaksan alayım ben hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 300e satıcaksan demon hunterımın silaha ihtiyacı var 320ye alıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar