goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 şu yukarıdaki EFyi görünce, hele de ilk düşürenin 250€ye sattığını görünce moralim bozuldu hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Noob bir item daha belki ama AH ve RMAH da level req lisini göremedim. Ha level req liyhe bakmıyor olabülür insanlar ama yine desorayım hav maç iz dis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bunu kim neden satın alsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bu soruyu soruyorsan nasıl açıklama yapayım ki sana daha :) lvl 53 de bu bot çok iyi boost sağlar 60 a kadar neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 lvl 53 lvl 60 arası yarım saat sürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 yarım saat mi :S valla o zaman özür. eskiden 53 60 arası 30 50 arasından uzun sürüyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Acucuk offtopic olcak ama. Şişşt ne dicem. Gold hatırlıyo musun battle.net'in forumlarından bişe linklemiştim sana. Türkçe konuşmalar almıştı gitmişti hani. Hah hatırladın dimi? O adamın adı Equal idi. Bu adamın karakterlerinden birinin adı "Kamil" ve friendlistte Equal diye biri var 100 paragon barbar. Benimle aynı şeyi mi düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoppidik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Aceace said: Benimle aynı şeyi mi düşünüyorsun? Katil kahyaymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 hoppidik said: Aceace said: Benimle aynı şeyi mi düşünüyorsun? Katil kahyaymiş? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 1 tane var o itemdan eu da yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spinesi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/vN3rr.png ne eder son 2-3 gündür millet class forumlarında bile bunu konuşuyor yalnız, redditde 4chande falan güncelden düşmüyor topic, bu akşam haberlere de çıkar artık. bence blizzard hype yapmak için karakter açıp bunu satın aldı, abi 15-20 milyar tl değerinde golda mı gitti, şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Aceace said: Acucuk offtopic olcak ama. Şişşt ne dicem. Gold hatırlıyo musun battle.net'in forumlarından bişe linklemiştim sana. Türkçe konuşmalar almıştı gitmişti hani. Hah hatırladın dimi? O adamın adı Equal idi. Bu adamın karakterlerinden birinin adı "Kamil" ve friendlistte Equal diye biri var 100 paragon barbar. Benimle aynı şeyi mi düşünüyorsun? hahahah iyi yakalamışsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 http://b1212.hizliresim.com/14/2/ghbl9.jpg ederi varmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 tebrikler, yeni bir anakart+ işlemci kazanmış olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Yeminlen ah farmlıyorum diye bana bole seyler dusurtmuyo blizz. 71 paragon oldum allahsız blizz. Ne zaman bana talih kuşunu konduracan? Şu başlığa gelmek canımı sıkmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Ben AH da farmlamıyorum ama oyuna başladığımdan beri act 3 farmlıyorum 1-4 arası mp'lerde şimdiye kadar 1 kere 8m'e satabildiğim item düştü. 1 haftadır the witching hour içim 20m biriktiricem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Oh gz Mira :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Miraul said: http://b1212.hizliresim.com/14/2/ghbl9.jpg ederi varmidir? 2 bil eder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Şöyle bi şey çıktı, iş yapar mı? Bi yerde monklarda bi itemda hangi resist en fazlaysa o kadar all resist alırsın gibi bi şey gördüydüm de var mı öyle bi şey? http://i.imgur.com/R50yI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Ne beklediğine bağlı, bana sorarsan tek resist fiyat arttıran birşey değil, sadece güzel bir artı, öte yandan bi crit chance olsa belki 3-5m birşeyler edebilirdi ama. Böyle 300k falan belki eder onu da bilemiyorum yani, büyük ihtimal satılmaz. Ama bu benim görüşüm başka arkadaşlar da bir yorum yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 vendor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Bu da mı gol değil lan hep bi şey eksik kalıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 max dex kaç eldivende bi bak önce sonra bi daha düşün gol mü değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 OFF AYARA BAK AYARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Hadi stati gectim as+crit dmg yada crit dmg + crit chance yoksa kim neylesin eldiveni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar