Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Rollemesi iyi mi bir de kaça gider bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 mastere said: act3 den dustu kardeş. 70 m ye sattım ama daha çok etmezdi inşallah . 70M den daha fazla eder gibime geliyor demiştim ama seninkinin birebir aynısı 90M de satılmamış daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Letsgetthesunshinein Str 90-100 aralığında çıkmış. Random Roll'u Fire resist çıkmış. Kendin kullan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Letsgetthesunshine said: Rollemesi iyi mi bir de kaça gider bu? ahah hadi hayırlı olsun. dün demiştim düşecek diye. 2 set yapmışsın bide mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Hacı düştü açarken nası hediye almış çocuk gibi oldum belli değil. +60 all resist bonusu da geldi temiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Aceace said: Letsgetthesunshinein Str 90-100 aralığında çıkmış. Random Roll'u Fire resist çıkmış. Kendin kullan:) item roll olayı biraz daha yüksek olaydı iyiydi, buna da şükür kaç gündür hiç bi halt çıkmıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Bu para eder mi vitality yok ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 edebilir ya. benzerlerine bak abi arat AHden. öğren ufaktan. o değil de iyi düşürmeye başladın sen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Nazar etme n'olur çiğne senin de olur :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 O değil de işin yoksa gel bi run atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 daha bir tane 100k edecek item dusmedi kac gundur, nazar degmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Şom ağızlı, bugün sabahtan beri bi halt düşmedi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 tek runda iki legendary ve baya baya iyi bi ring düştü. allah bozmasın. 2-3 ay ara verince blizz kıyak geçiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoppidik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 . Ah de 50 mil falan benzerleri, benki su ana kadar en fazla 2 mil lik esya satmis biriyim. Dorumur sizcede fiyati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Evet doğru bulmuşsun. Değeri 50mil civarında. Ama sorun şu. 50mil'e satılacak mı? Yani bende 50m olsa onu almam. Gider biriktiririm 200str yerine attack speedlisini alacak kadar biriktirme yolunu seçerim. %90 kişi de bu yolu seçer hatta. Sonra satılmıyo, beni kandırıyonuz diye kızmayın:D %10'un sana denk gelmesini umut edecen :D Edit: Aboooowwww. Yanlış görmüşüm. Fire resistmiş o yok hacı 50 falan etmez o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoppidik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Aceace said: Evet doğru bulmuşsun. Değeri 50mil civarında. Ama sorun şu. 50mil'e satılacak mı? Yani bende 50m olsa onu almam. Gider biriktiririm 200str yerine attack speedlisini alacak kadar biriktirme yolunu seçerim. %90 kişi de bu yolu seçer hatta. Sonra satılmıyo, beni kandırıyonuz diye kızmayın:D %10'un sana denk gelmesini umut edecen :D Edit: Aboooowwww. Yanlış görmüşüm. Fire resistmiş o yok hacı 50 falan etmez o Yaw bari 20-30 bisi etse..ama ah de filtre ile benzer ozelliktekilere baktigimda 45-50 civari, gercekten verilirmi buna bukadar bende bilmiyorum. Hic barbar oynamadigim icin fiyatlarida bilmiyorum ya gerci.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 40-50m civarı rakamlar çok fazla o item için. Edeceğini zannetmiyorum. Crit şans var, güzel ama en azından yanında bir crit damage bonus ya da attack speed olsaydı, iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoppidik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bu ne kadar eder arkadaslar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bişi edermi bunlar evet fakirim sgsdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Maalesef pek ederi yok hiç birinin. Fakirliğe devam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Letsgetthesunshine said: Bu para eder mi vitality yok ama? İşyerindeyim ah'a bakamıyorum, şuna bi fiyat biçer misiniz patiden arkadaşa indirimli olarak satıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoppidik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Bunun 1100 dps lisini ve vit bonuslusunu rah den 5 € ya almistim, gold ah de de yaklasik 25-35 arasi biseydi (gecen hafta). Tam olarak bir cevap olmasada belki fikir verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 hoppidik said: bu ne kadar eder arkadaslar ? Akşam 6da trade açarım sana 5m gold veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 hoppidik said: bu ne kadar eder arkadaslar ? 10 euro ediyor benzerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 http://i.imgur.com/qIeAr.jpg http://i.imgur.com/xg1bJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar