Harir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 25m veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 almayacaksan dükkanın önünü kapama!!11 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ne eder?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 en çok aranan yüzüklerden biri olacak sanırım oyuna dahil olduğunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Eheheh Account bound olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 şey soracam bu exp.veren gearların paragon exp.ye de katkısı oluyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Oluyor. Exp ile alakalı her şey paragon'u destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 http://i.imgur.com/kBsZT.jpg ederi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Vizier'in fiyatını bulmak kolay. Aratsan zaten 3m civarında olduğunu görürsün:) Vizier 3m. Diğerine gelince... 100-150m arasında bir fiyatı var. Benim tavsiyem 100m bid ile buyoutsız koyman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Aceace said: Eheheh Account bound olacak... böyle olması iyiymiş. bari kıskanacaksak şansıyla düşürmüş adamı kıskanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ace sana zahmet bir arkadaki stormşielda fiyat sıksan. her şey baz, blok şans iyi çıktı bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Aceace said: Vizier'in fiyatını bulmak kolay. Aratsan zaten 3m civarında olduğunu görürsün:) Vizier 3m. Diğerine gelince... 100-150m arasında bir fiyatı var. Benim tavsiyem 100m bid ile buyoutsız koyman. saolasın dediğin gibi yaptım, belki cebimiz biraz para görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Goldbaren; Stormshield için bir şey yazamadım çünkü 1.05'in eli kulağında. Kimisi SS'lerin fiyatları uçacak diyor kimisi değişmeyecek diyor. Şu haliyle ederi gerçekten düşük. %34 block çooook güzel de CHC'siz kalkan kullanan 1H barbar kalmadı ki. Şimdi ne desem yalan olcak. Bu vebalin altına sokma beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 şu belt para makrocularının işine yarar mı sizce yoksa onların kullanması için fazla mı abartı? Hangi class kullanıyorlar bi de, monk kullanıyorlar mıdır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 monk kullanabilir ama dex düşük sanki biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Valla makrocular item almadıklarından onlara satman çoooooook zor. Ama kemerde max 200 dex çıkıyor. Toplamda 220küsür stat. AR ve Fire Resistte iyi. Makrocular değilde normal oyun oynayan adamlar alır ama bu kemeri. Şu anda oyunda değilim bakınca bi fiyat söylerim. Bu arada bu tarz itemlar için fiyat sormanıza gerek yok. Mesela üstteki item için. 75 dex 120 vit Fire resist (Böle özel resistlerin rakamlarını yazmayı sevmiyorum.) 60 Allresist. olarak aratın. Itemlara bakarak fiyat tahmininde bulunmak son derece kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 gold find olmayanını arattım zaten 3.5m'e satılıyor. ben acaba makro için alan olur mu diye merak etmiştim. 4mden başlattım 9 buyout koydum bi umut diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 iskenderden legodan anlamıyorsun ama itemden anlıyorsun heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 vaako51 said: http://i.imgur.com/kBsZT.jpg ederi varmı? belti 100M bid le koymuştum 105M de kalmış kimse artırmıyorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Son saniye de bidler yapılır muhtemelen. Dediğim gibi Witching hour çok fazla bulunan bir item olmadığından bide resistlisi daha da nadir olduğundan dar bir fiyat aralığı verme şansım yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 abi nekadar teşekkür etsem azdır 100M benim için çok para en fazla gördüğüm 10M benim. satmaya kalksa 3-5 m den sallar giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Aceace said: Vizier'in fiyatını bulmak kolay. Aratsan zaten 3m civarında olduğunu görürsün:) Vizier 3m. Diğerine gelince... 100-150m arasında bir fiyatı var. Benim tavsiyem 100m bid ile buyoutsız koyman. pardon da barbar adam 94 int verip başka da bir şey vermeyen bu belte neden 100m versin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Barbar belti değil çünkü o sadece random bi barbar özelliği rollamış. Wizard için o beltin verdiği dps yi almak için normal beltte yanlış hatırlamıyorsam 400 hatta üzeri bir int olması gerekiyor(kendi ortalama demon hunter gearım üzerinden kıyasla yapıyorum yorumu tam böyle olmayabilir) kısacası dps konusunda benzersiz tam anlamıyla "unique" bir legendary o. 100m üstüne rahat çıkması lazım denildiği gibi allres olması iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 mascio said: Aceace said: Vizier'in fiyatını bulmak kolay. Aratsan zaten 3m civarında olduğunu görürsün:) Vizier 3m. Diğerine gelince... 100-150m arasında bir fiyatı var. Benim tavsiyem 100m bid ile buyoutsız koyman. pardon da barbar adam 94 int verip başka da bir şey vermeyen bu belte neden 100m versin abi? barbarian belti olduğunu kim söyledi ki? oyundaki en iyi dps belt o ayrıca. 94 intten başka bişey vermiyormuş lol. şu 0 strli haliyle bile benim gear ile kıyasladığımda 350 str verebilecek beltten daha fazla dps artışı sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar