Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 araç kullanmak intihar olur muhtemelen otobanlar pusu kaynar sdfs bizde rahat rahat ormanda gezeriz bari
reampage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Bisiklet lazım :) sessiz temiz. Motor felanda olur ama benzin değerli bişi olur o zaman. Bide bunun şöle 1000 kişi kaldırıcak bir mapinde ev yapma felan olsa böle devasaya yakın klan savaşları epic zombie boss fightlar kendi birde tabard gelsin gg.
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Oyun firmasının kapasitesi yetmez öyle şeylerede... Ileride güçlü firmalar için bu tür oyunların "tutacağı" izlenimini vermesi yeter bence. Ama hack.... bunun önüne geçebilmeleri gerekiyor. Yoksa çok yalan olur. Bi kere 15$ (25$) lık oyunda çok zor. Mok gibi satın alır adamlar, banlanana kadar sömürürler. Sonra silahları vs. dieğr hesaplara verirler.. Olayın caydırıcı tarafı yok.
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Densiz said: Oyun firmasının kapasitesi yetmez öyle şeylerede... Ileride güçlü firmalar için bu tür oyunların "tutacağı" izlenimini vermesi yeter bence. Ama hack.... bunun önüne geçebilmeleri gerekiyor. Yoksa çok yalan olur. Bi kere 15$ (25$) lık oyunda çok zor. Mok gibi satın alır adamlar, banlanana kadar sömürürler. Sonra silahları vs. dieğr hesaplara verirler.. Olayın caydırıcı tarafı yok. (tu) büyük firmalar bile hack olayında yetersiz kalırken bunlar nasıl önüne geçerler işte bence tek sorun bu yoksa içerik zamanla eklenir geliştirilir, büyük balıklar bu oyunu da firmayı bence satın alırlar tutarsa sonrası apb gibide olabilir.
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 en yeni çıkan call of duty black ops 2de bile var hack. adamlar aylık üyeliğe bağlamışlar hacki o derece.
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 BioHazarD said: en yeni çıkan call of duty black ops 2de bile var hack. adamlar aylık üyeliğe bağlamışlar hacki o derece. aynen bu olay baya oyunda var. Millet oyuna verdiginden fazlasini hack tools a harciyor sorunlu cok.
Murray Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Biz sadece bir kez hacker'a yakalandık. Ondada bir kayıpla kaçtık. Bana kalırsa oyuna şunlar getirilmeli: 1. Kill ekranı Öldüren --> Öldürülen gibi ekranın sağ köşesinde yazsa buna göre hackerlar belki belirlenebilir. 2. Serverdan servera geçiş için süre konulması Hoppinge karşı 3. Yumruk Yumruk büyük eksiklik, g.tü kasa kasa hammer aramak zorunda bırakmayın insanları. 4. Gelecek zaten ama enfeksiyon Şırıngalar bu işe yarayacak. Daha bir gerçekcilik katacak. 5. Daha çok girilebilir ev Modelleme de bariz tembellik yapmışlar, çoğu ev aynı. Her ev girilebilir yapılsın. 6. Yakın alanda mikrofonlu diyalog Şantaj vs. için olması gerek. Yazmakla uğraşılmasın. 7. Serverdan çıkmak için oyuncunun belli alan etrafında başka bir oyuncu olmama şartı Yoksa adamı görüyor sıkıyorsunuz. Herif bir yere pusup hemen serverdan çıkıyor. Bu ne la ? 8. Zombilerden daha çok para düşmeli ki zombi kesmenin bir anlamı olsun. 9. zombie horde şöyle kalabalıklaşıp saldırsınlar falan arasıra
Marty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Murray said: 1. Kill ekranı Öldüren --> Öldürülen gibi ekranın sağ köşesinde yazsa buna göre hackerlar belki belirlenebilir. 7. Serverdan çıkmak için oyuncunun belli alan etrafında başka bir oyuncu olmama şartı Yoksa adamı görüyor sıkıyorsunuz. Herif bir yere pusup hemen serverdan çıkıyor. Bu ne la ? 8. Zombilerden daha çok para düşmeli ki zombi kesmenin bir anlamı olsun. kill ekrani olmamasi bence cok guzel. adami vurdun ama o anda yere yatti mesela birseyin arkasinda. kill ekrani olunca anliyosun oldugunu. killcam olabilir ama. olen taraf oldurenin nerden nasil vurdugunu gorurse en azindan normal bir sekilde olup de hile diye aglayanlar yari yariya azalir serverdan cikmayi 10 sn den uzun yapsalar iyi olabilir, ama belli alan etrafinda baska biri olmamasi cok sacma olur. ozel zombiler falan ekliyceklermis zaten, tek kisinin bas edemiyecegi zombiler olucakmis. onlar drop bisiler birakabilir de, normal beyinsiz zombileri kesmenin bi anlami olmasin zaten.
progamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Disconnet olmayi cancellama da olsa aslinda. Boyle countdown beklerken birnin gelip charı çekiçlemesini çaresizce izlemek hos değil asdfsd
photographer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 özel zombi şu oyun içinde eklenebilecek en gereksiz şey bence... özel zombie ney lan? resident evil mı oynuyoruz. hani gerçekçilik? ayrıca harita mantığına da katılıyorum gpsli harita var çok tırt olmuş bence heycanı yitiriyor insan
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Server değişme ye süre değilde. Çıktığın servera kilit gelmesi lazım 10 dakika felan. Adam çıkıyor serverımdan, arkama geçiyor, servera giriyor. Ben karşıdakilerle boğuşurken arkamda çıkan adam çekiçle vuruyo.
sadman Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Murray said: 9. zombie horde şöyle kalabalıklaşıp saldırsınlar falan arasıra live event gibi. güzel olur bence. mesela otobanda yakalanalım bu olaya, arabaların altına saklanalım sonra küçük kız kaçsın falan onu arıyalım..
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 horde kesin gelmeli ya hatta çok ateş edildiğinde olmalı bence.
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 bütün bu yazılanları okuyunca düşünmeden edemiyo insan nasıl bir potansiyel var şu oyunda uzay ya, bi alex değil tabe o ayrı (tu)
Marty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 havaalanindaki charla girdim, iyice etrafi kontrol ettikten sonra kuleye bi deparla geceyim dedim. yol ortasinda indirdi adamin teki kulenin pencerelerinden birinden. neyse dedim, camposdaki charla girdim, supermarkete girdim direkt, m4 semi cikti ilk loot. hemen pesinden adamin teki geldi pompaliyla vurdu indirdi. kapattim.
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 aralarda eu server 170 deyim biomanx benzeri nickler.
reampage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 az evvel hacker olduğunu düşündüğüm bir adam öldürdüm epey açık bi arazide campos köprü inişinde arkam dönüktü epey süzerek geliodum birden ayak sesi duymaya başladım hiç adam yok etrafta sıktı bana iki el kendimi yere attım. O an adam durdu sanırım öldü sandı beni ben silahın flashına doğru 2 tane sıktım adam down. Sadece silah çıktı adamdan Imtar die bişi 95 mermisi var ne yemek ne su
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 hacker halen var oyunda ya :( sabah biri uçuyodu gördüm tepemde durdum ölece baka kaldım, yanlız bişey dikkatimi çekti sanki waypoint var oyunda o izleri takip ederek uçuyo gibiydi, birde bana hileci diye söylenmeye başlamasınmı chat den milleti galyana getirmeye çalıştı, demekki lamer terimi boşuna değilmiş. düzelir düzelir yani öyle umut ediyorum :)
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 geçen bana da oldu zıpladım uçmaya başladı havada yürüyebiliyodum falan. bug da olabilir yani havada yürüyen birini görünce hakzor var diye ortalığı ayağa kaldırmayın
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 yok bu bildiğin baya baya nirvanaydı yani öyle 200km hızla filan hareket ediyodu hani özkan uğur gorada diyodu ya hop burdayım hoop ordayım işte öyle >:D<
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 adamlar tekrar 15$'a indirdiler fiyatları adamlar hala aynı şeyden içip, duruo arkadaş. nası bi fiyat politikası bu ya bu kadar da sömürülmez ki
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ölünce tekrar karakter açmak 25 cent olsun, öldüren 20 cent + o cesedin yaptığı kill x 20 cent alsın. 50 dolar olmadan ödeme yapmasınlar
RRa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 bugün çok duper vurmuşum. 47 tane desert eagle mag ve tabancası çıkıyor adamdan, bir başkasından m107 ve 17 dm mag çıkıyor filan, alın teri kokmuyor, itler ya
Öne çıkan mesajlar