Xenus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Marty said: ahahah oyunda optionsda communications volume secenegi var bu arada, proximity chat gibi proximity voice chat falan gelse mukemmel olur aslinda. Dayz'deki şu olay gelirse şukela olur. http://www.youtube.com/watch?v=BzbC2MY2-UM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 yok olmadı crosshair overlay oyunlara göre farklı yazılıyormuş warz için olandan lazım bize demekki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 harikaymis iste dayzdeki voice chat. adam da ayrica harikaymis. gelme dememe ragmen herif binadan cikarsa vururdum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 abi allah belasını versin ya.3 tane m16 2 tane şatgan bir kaç da tabanca buldum yerden.Çok da güzel pusdum yere tam adam geldi vurucam masaüstüne döndüm yanlışlıkla adamı vurucam diye.Oyuna döndüğümde öldüm tabi ssdf.Duvarlara yumruk atıyorum oyunu silicem ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Xenus said: Marty said: ahahah oyunda optionsda communications volume secenegi var bu arada, proximity chat gibi proximity voice chat falan gelse mukemmel olur aslinda. Dayz'deki şu olay gelirse şukela olur. http://www.youtube.com/watch?v=BzbC2MY2-UM Gelicek bu, şahaneymiş ya aheah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ben giriyorum simdi oyuna. var mi gelen? skype li falan akariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 of boyle bir gerilim yok ya, ranger stationda cantamda 2 shotgun, 1 tabanca bir de otomatik shotgunla snipera vuruldum. dedim ben bunlari geri alirim. hemen yeni char actim, yakinda cikti, en kuytu koselerden dolanarak gittim, yalniz hizlica char acip oyuna girerken inventoryden silah almayi unuttum. oldugum yere geldim, bi baktim adamin teki yerde surunuyo bnm oldugum yerde, small bagi falan atmis bnm esyalara yumulmus, gidip el feneriyle agzini kirdim, o arada bi sniper ates etti, nereye etti bilmiyorum ama beni o noktaya kitledi. 2,3 dakka bekledim gozukmeden. tam cikicam BAAAM diye bi shotgun sesi dibimden, resmen yerimden zipladim. ve bu 2 oldu touchpadi acik biraktigim lol. bastim depari ordan kuzeye dogru tepeden asagi ayaklarim kicima carpa carpa kostum kactim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Az önce kalbim ağzımdan çıkıyordu yine... Adamla ufak bi kasabada karanlıkta karşılaştık tam göremedik birbirimizi ama beni markete sıkıştırıdı. Bende satganla 7el ateş ettim sonra güç bela ordan çıkıp oyunu kapattım. Tekrar girmeye tirsiyorum!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 GECENİN KARANLIGINDAKİ MUZZLE FLASH BİZİZ COCUKLAR. THE NIGHT BECKONS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 alsam mı ki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 dl edemiyorum oyunu 1kb la falan iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ps1 deki ilk RE nemesis oynadığım günler aklıma geliyo, nasıl tırsıyodum :D warz solo da aynen öyle bağlıyo kendine başından kalkmıyosun. heli crash da çok iyi pusu oluyo biraz sabırlı olmak lazım güzel loot denk geliyo yukardaki kasabalardan safe zone gidenler burdan dolaşıyo hep, çok kişi olduklarında bulaşmıyorum tek gelirlerse noway :P 5 karakterimde full loot doldu geri dönmek için sabah erken saat lerde giricem yemiyo safe e koşmak bu saat lerde nolur nolmaz >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 of hadi gelsin şu clanlar + wipe :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Ne güzel akıyoduk. Hackerın birisi kafamızı kırdı. Adam bir marketin üstündeki yazıların arasındaydı. Dışardanda görünmüyor.. Herif aşağıdan geçenleri piuv piuv.. Bu arada bu silahlar, şarjorler random bir yerlerdemi çıkıyor acaba? hani şansı yüksek farm için bir yer var mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 tünelde baya çıkıyo silah ve türevleri. hava alanı da gayet verimli. ama haliyle çok survivor oluyo oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Arkadaşımla oyunu 10 gündür oynuyoruz,günde 4 saat civarı.Oyun güzel, atmosfer etkiliyici amaaaaaaaaa hackerler içine ediyorlar yeni başlayacak arkadaşlara şimdiden duyurulur. Kanımızca oyuncuların %50 - %60 civarı wallhack kullanıyor. Forumda da yapımcılar en zor tespit edilen hack türünün wallhack olduğunu kabul ediyorlar. Peki sayısız kere öldürülüşümüzün ardından neyi öğrendik? first ve third person kamera acısını kullanmayı, köşeleri kontrol etmek için third persona geciyoruz, ayrıca çok kıllanırsakta third person bakış açısına geçiyoruz, hayat kurtarıyor. Action based fps kökenli oldugumuz için bize zor geldi, yani kesinlikle ates ederken adamın ustune depar atmayın,ava gitmeyin av gelsin eger adam mal gibi ortalıkta geziniyorsa büyük ihtimalle baskası da görüyordur.Azcıkta sabır lazım tabi. Echos Copound bize aşırı overrated geldi, az loot çok insan, favori loot mekanlarımız tunnel, parkerville kuzeyindeki market ve restaurant, havaalanı. Prime time da bolca da av bulabilirsiniz. Bu arada twitchtv'den kushoyu izledik adam hiperaktif gibi oynuyor. Hoşumuza giden nokta ise parkerville buyuk marketinde kasaların üzerinden raflara ardından duvara cıkmasıyla, ertesi günü rafların developerlar tarafından kaldırılmasıydı. Umut verici oyunun gelişimi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 var mi oynayan su an.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 guest key var mı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ben oynuyorum. ilk cheaterla karsilasmami yasadim ben de sonunda. wallhacki yoktu bariz. adam catilardan catilara atlarken ellerim bombos izledim adami. en son beni farkedince donup vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 çatıya nasıl çıkıyolar o hile mi bug ? ölünce diğer karakterle girer alırım dedim oda gitti iyimi :D ben adamı yerde ararken herif çatıdaymış 2 karakterimde full itemli clearw de gitti hepsi ühüüüü ağlamak istiyorum :( >:D<şimdi gene item peşine düşcez çekiç time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 clearview post office üstüne bug ile cıkılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 nasıl oluyor o ? bilelimde keklik olmıyalım bidahakine :D 30 dk sonra oyundayım toplanalım biyerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 clearview post office degil, buyuk supermarketin yanindaki ondan uzun olan binaya cikti adam. belki onda da vardir birsey. bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 3. kez yerini tam öğrenmek için itemsiz gittim bu sefer, şu kızıl tuğla olan bina 6-7 katlı olan herif onun tepesinde çıkmış geleni çat çut... böyle tiplere pc bile satılmasın o derece yani. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ben camposdaki kirmizi binaya girdim ilk defa, baya loot var. 4 ya da 5 kat var, her katta 4 oda her odada birseyler spawn oluyo. en ust kat zaten cumbus. bariyerler yolu kapatmis, cantalar mermiler ilaclar heryerde bir de binanin her yeri acik disariya cok gozukuyosun. merdivenlerin oldugu taraftan bi yerden snipera vuruldum. camposta baska hangi binalar var icine girilebilen ya da catisina cikilabilen? bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar