Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Z

Ren

Öne çıkan mesajlar

abi zaten eğer açık verip kendini vurdurucak şekilde hoplaya zıplaya geziosan nası öldüğünü anlamasın nerden ateş ettiler felan o yüzden hack gibi gelir.

Sniper zaten cheat gibi DayZde zordu kullanması bunda nasıl bilmiorum ama o kadar adı geçtiğine göre rahat.

Onun dışında genel olarak adam vurmak kolay ya silah kullanmak yeterki güzel gizlen bol bol sürün.
Sosyal ağlarda paylaş

screenshot alamiyorum oyunda nedense,

neyse, oyuna el feneriyle baslayip safe zone a cantamda 3 tane m4 semi, 1 m16, 1 ak74m, 1 mossberg 590, 2 jericho, 1 fn fiveseven, 4 tane 9mm tabanca sarsoru, 2 tane stanag 30, 2 tane de 7,62 akm sarsoruyle girdim. bir de zirh, kask, ekstra alice cantasi, 30 tane su falan.

yerde de biraktim bi iki tane silah tasiyamadim lol
Sosyal ağlarda paylaş

Laayn eu 2 servere girdim, serverde gece zamanı göz gözü görmiyor, biraz gezinem dedim , elime flashlight geldi indiremiyorum da, parlak parlak geziyoruz, zombielerin dikkatini çektim ,bir tanesini istisnasız 1 dakika dövdum fenerle, ölmedi tabi.
Takıldı peşime , bırakmiyor , kızdı galiba yada bunların follow muhabbeti baya uzun.Koş allah koş ,diğer zombilerin kucağına gittik,yediler beni.
Died, Eated by zombie diye yazdı.
Reslenme süresi bir saat yaziyor ? WTF yok mudur bunu daha kısa reslenme süresi ?
Feneri nasıl indiriyoruz elden ,ki gece dikkat cekmeyelim ?
EE Birde silah en kısa yoldan nerden bulunur ? Fenerle zombie gebermiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni karakter oluşturabilirsin 1 saat beklememek için, feneri indirmek için backspace, kolay silah bulmak diye bişey yok maalesef. Ama ilk başta hiç silah yokken en az kalabalık serverlara falan girmeye çalış, ilk 10 en dolu oluyor genellikle, 100+ falan girmen lazım. ve büyük şehirlerden uzak dur, küçük kasabalarda falan ara çekiç.
fenerle zombi geberiyor, kafasına vurman lazım, 3-5 kerede ölüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...