Seele Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bana alsana yancin olarak takilirim yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 FromTheHell said: bi tane daha alasım geldi. fiyata bak. aptal oldum oyun yüzünden. bende ayni :D az kaldı alıyordum dur yahu dedim napıyosun zaten var işte oynuyorsun B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Gaza geldim bir anda alayım dedim , tam kredi kart numarasını yazdım , purchase ye basacaktım ki,Dedim dur bakam şu forumlara. forumlarına baktım ooo hack,cheat ve dupeler konusu gırla gidiyor , vazgeçtim almaktan Şimdi soru şu : bu kadar yaygın mı oldu bu meretler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ilk başta çok yaygındı. şimdi anticheat sistemi ve seni öldürenen kişinin adını görebilmen ve report edebilmen sayesinde epey bi azaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 gaçen 2 haftaya oranla baya azaldı ama halen var nadirde olsa karşına çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Valla beni vuran herkezden eşit derecede nefret ediorum ben sdjklf hack felan fark etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Yani diyorsunuz ki al ? Hack mack onlar bitti gari. Aynı eski Ultima Online gibi fena kapışma var , loot gırla ,her köşe başında oturma yerlerin korkudan büzüşüyor gidecek malzemelerim diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 abi zaten eğer açık verip kendini vurdurucak şekilde hoplaya zıplaya geziosan nası öldüğünü anlamasın nerden ateş ettiler felan o yüzden hack gibi gelir. Sniper zaten cheat gibi DayZde zordu kullanması bunda nasıl bilmiorum ama o kadar adı geçtiğine göre rahat. Onun dışında genel olarak adam vurmak kolay ya silah kullanmak yeterki güzel gizlen bol bol sürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 al abicim al 14 dolar fazlasıyla değer, 29+ dolara bi dünya 1 haftalık single player oyunlar alıp oynamaktansa warz her kuruşuna değer. en azından şöyle diyim biraz stream izlesin almakta şüphe edenler. twitchtv WarZ stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Neyse aldım , haydin bakam hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bende aldım 15 dolar çok uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 aldım ama oynayamıyorum haritaya girince 5-10 sn sonra ekran bembeyaz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ben de aldim ucuzu gorunce. giriyorum guest keyle aldigim isimleri simdi alamiyorum =[ bir de isim bulamiyorum resmen karakterlere. ya benim yaraticiligim bitmis ya da millet karakter isimlerini bitirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Ben de aldım 15 doları görünce, yüklüyor bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Oyunu oynayabilmek için nasıl bi pc lazım. Baya eski bi pcim var. Düşük grafiklerde oynamak bişeyi kaybettirir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 screenshot alamiyorum oyunda nedense, neyse, oyuna el feneriyle baslayip safe zone a cantamda 3 tane m4 semi, 1 m16, 1 ak74m, 1 mossberg 590, 2 jericho, 1 fn fiveseven, 4 tane 9mm tabanca sarsoru, 2 tane stanag 30, 2 tane de 7,62 akm sarsoruyle girdim. bir de zirh, kask, ekstra alice cantasi, 30 tane su falan. yerde de biraktim bi iki tane silah tasiyamadim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 oha abi daha ilk oyununda nerden buldun bunları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 camposdan. silahlari koydum global inventorye, bir silah alip geri gittim camposa. az kalsin acliktan oluyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 oyun 2 model ekran kartında sorun çıkartıyormuş biri benim kart nvidia 7600 serisi ile 7900 serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 bende aldım ınıyor su anda. vay ak olusumu olursa gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 2.charin da eline bi tabanca verdim ilk gittigim kasabada post officeden silah sesi geldi, iceri daldim adami vurdum. o da yeni login olan birini vurmus. m16 + pompali geldi durup dururken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 marty bugün şans senden yana yoksa normalde 2-3 gün cıbıl gezdiğimi bilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Laayn eu 2 servere girdim, serverde gece zamanı göz gözü görmiyor, biraz gezinem dedim , elime flashlight geldi indiremiyorum da, parlak parlak geziyoruz, zombielerin dikkatini çektim ,bir tanesini istisnasız 1 dakika dövdum fenerle, ölmedi tabi. Takıldı peşime , bırakmiyor , kızdı galiba yada bunların follow muhabbeti baya uzun.Koş allah koş ,diğer zombilerin kucağına gittik,yediler beni. Died, Eated by zombie diye yazdı. Reslenme süresi bir saat yaziyor ? WTF yok mudur bunu daha kısa reslenme süresi ? Feneri nasıl indiriyoruz elden ,ki gece dikkat cekmeyelim ? EE Birde silah en kısa yoldan nerden bulunur ? Fenerle zombie gebermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 yeni karakter oluşturabilirsin 1 saat beklememek için, feneri indirmek için backspace, kolay silah bulmak diye bişey yok maalesef. Ama ilk başta hiç silah yokken en az kalabalık serverlara falan girmeye çalış, ilk 10 en dolu oluyor genellikle, 100+ falan girmen lazım. ve büyük şehirlerden uzak dur, küçük kasabalarda falan ara çekiç. fenerle zombi geberiyor, kafasına vurman lazım, 3-5 kerede ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Teşekürler cevaplar için , Kafasını Tutturamadım demek zombienin karanlıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar