Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 yani anca reset gelince ve hopiing kalkınca güzel olur.şu an millet tam teşkilat bi köşede yatarken ortada gezmek survival olmuyor keko gibi avlanıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 en erken 2013 2. çeyrek çıkar diyola ohoooo o zamana çok sular akar. hacks canlı canlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 izledim ve gerçekten oyundan soğudum ya bunu kesinlikle 100% engellemeleri lazım adam mapın ucundan diğer ucundaki adamı sniperla vurdu, 3 zıplayışla 10 katlı binaya çıktı... bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 yok tek kişi dolanılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Red said: ananı bacını ya 2 hopping yapim dedim.ne güzel doldrmuştum çantayı shotgun hammer falan 15 kişilik bi servera girdim adamın kucagına spawn olmusum ya. full çantanın keyfini çıkaramadım.kaldırsınlar lan şu hoppingi.çok sinirlendim Abi hopping'e kalkışıp ölüp hopping'e küfredebilecek tek oyuncu sensin sanırım dünyada. Tam bir Red laneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 niye server hoppingin nesi etik değil burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 aksiyon var mı, girip terör yaratsak mı biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 abi istiyerek yapmadım ki yani tek başıma oynuyorum.herkes hopping ile silahlanmış.daha silahsız adama denk gelmedim. ben hammer bulcam diye 2 saat yürüorum.tabi küfür etcem hopppinge sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Sparkcaster said: niye server hoppingin nesi etik değil burda Çünkü bir yere kendini kapatmış adamın yanına log in olabiliyorsun hoplayarak. Üstüne oyunun bütün survival/loot mekaniklerini kırıyorsun, diger insanların da alması gerekirken bütün lootu kaldırıyorsun biz açlıktan ölüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 abi silah nasıl bulamıyosunuz ben hammerla giriyorum oyuna 10 dk içinde kesin elimde silah oluyor hop yapmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 abi gel oyun cok guzel olunce herseyin gidiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 bingildak said: abi silah nasıl bulamıyosunuz ben hammerla giriyorum oyuna 10 dk içinde kesin elimde silah oluyor hop yapmadan nerden buluosun abi ben yine öldüm.bat bulmustum.3-4 tane hammer buldum ama yine tüfekli biri vurdu bi yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 NolaxThensbane said: yok tek kişi dolanılmıyor gel kardeş.bende kalp krizi geçircem artık tek başıma oynama gerilimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 silahların çıktığı yerler belli zaten oralara gideceksin kamplı değilse alırsın bir silah bu kadar, özel bir yöntemi yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 abi belli diye bişi yok yalnız bana marketten shotgun geldi mesela başkada silah yüzü görmedim.onu da hopping ile buldum.öbür türlü hangi markete girsen boşaltmış adamlar polis arabaları askeri arabalara vs de baktım.dün boulderı baştan aşagı gezdim.gezmediğim çiftlik evi falan kalmadı nerdeyse diablo olayı gibi biraz şans yani item olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Boulder'da loot yok gibi bir şey abi daha koymadılar sdfhjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 en temiz 2 kişi oynanıyor oyun yada 1 kişi scout/looter görevi üstlenip ölmekten sıkılmazsa 3 boulder city de en temiz loot yolun suya çöktüğü yerdeki araba yığınları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 camposdamı silahlar haritada gitmediğim tek yer orası orayada silah yok diye gitmedim hiç.bi kere gitmeye kalktım otoban kenarına attıalr cesedimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 campos çok sıcak. aldığından çoğunu verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Campos gerçek çirkinliğin zirvesi. Dupe yapılabiliyorken tonlarca sniper toplayan ne kadar adam varsa oraya yatıyor night visionlarla, girebilirsen ne iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 heli crash sakin ve %70 silah çıkıyor zombide 2tane oluyor max. onun dışında delta peak ranger stationda silah çıkıyor illa ki ama zombi bol ve baskın yeme ihtimalin yüksek. tunelde silah bulması baya zor ama onun dısındaki loorlar baya iyi. şimdilik bu kadar biliyorum sizinde varsa paylaşın. skypeid: thensbanenolax ekleyin anacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 2 kişiyiz şu an var mı gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Biz de 2 kişiyiz Alexi'yle de, 4 kişi fazla kalabalık hocam. Sadece target practice oluyorsun aksiyona girince. 3 max bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ben gelirim ilk kim alırsa onunum http://cdn.styleforum.net/b/b9/b9b911a2_2005849-fe2dc_ORIG-my_body_is_ready.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 iyi gel ekliyorum skype'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar