Marty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 hoppinge bi cozum bulunursa echos compound cok iyi yer. tek kisi yine zor, yandaki tepeye cikinca kabak gibi gorunuyo icerisi de, 2 kisi falan sabahlara kadar savunulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 beta mı şu anda? öleyse key falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Alpha'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 hacker a oldum yine, adam loot a bile tenezzül etmedi noclip dolaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 simdilik ben oyunu askiya aldim, beta meta cart curt bitene kadar takipteyim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 oha alpha sımı bu oyunun? üh key var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 battlefield için kiranı verme zamanında gelid suark sdkfjlfksşl 24 dolar 99 cent rica ediyim yada bi warz keyisdlfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 burda oynayanların hepsi oyunu satın mı aldı? pass bulduysanız nerden buldunuz? bana da plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 sdsfsds senin karakter fenafillaha ulaştı yalnız, açmadığım bişi yok he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 valla geçen bi el atiyim dedim rus patchini yapmakla rusça ögrenmek arasında gittim geldi sildim sonra oyunu. FPS doldu etraf Natural selection bu coda bakmıcam bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 valla aga senin karakter şu anda level 41, aldığımda 28 di. her şey açık mortarından javeline, helicopterinde tv missile a kadar sdsfs şanın yürüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 rus patchi nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 saol. WARz alıcam bugun yarın bende çok güzel diolar. Rusçudan alınma bf3 oyun rusca patchlemek lzm ingilizce için bi ton updateler geldi felan iice çorba olmuş kasamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 alpha daki oyun alınır mı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 8 server degıstırdım compoundda iğne bulamadım playerdan eser yok vay arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 fazla key var mı lordum plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 fakir versiyonuna key vermiyolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 suark a key falan vermeyin, gelecek oyunu kötüleyecek, 1 gün sonra lan çok güzelmiş diyip gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 gw2 ye hiç iyimiş demedim valla. gw2 kötü oyun kaka pis bok. verin bana key ve en objektif yorumu alın panpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 gw 2 nin çok iyi oldupunu söyle ve buna kendinide inandır sana key alıyım direk sdkfhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 yalnız oyunun fikrini çok sevdim cidden, gayet yaratıcı. natural selectionla bunun arasında kaldım, tabi bu alpha olduğundan almicam. hehe gw2 çok kötü abi, key "almak" dışında opsyion yok mu? alpha yahu ayıptır le onudamı satıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 reampage said: battlefield için kiranı verme zamanında gelid suark sdkfjlfksşl 24 dolar 99 cent rica ediyim yada bi warz keyisdlfsf O değilde benimde BF hesabını aldı :) Hangisi ile oynuyorsun arkadaş karar ver. Bende premium packte var artık. Edit: Suark istiyorsan sana benim hesap bilgilerini sallayım faceden gir yarat karakter takıl bak. Global inventoryde item kalmadı zaten tırıvırı şeyler var belki item toplarsın bende diğer karakterler ile faydalanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ahah yok ya ilahmi seninkine dokunmadım abi hiç, gönder gelsin takılayım bi AAAA premiuım oldugunu bılmıodm sende açıksa diğer şeyler senden takılayım ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 sattin 2dkda peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 tunele hop yapıyorum 8server değiştirdim. Silah namına hiç birşey yok. 2tane player gördüm ikisinede blöf yaptım seni görüyorum lootlarını bırak çek git diye silahlı olan ymedi beynime saydırdı hammerlı olan yedi kactı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar