GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 hay alsam mı almasam mı çok tereddütteyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 yılbaşı hede hödösünde askerde olacağımdan indirime girerse biri bana alsın la şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 mmorpg de hackten dolayi oyunu birakanlar dolup tasmis dupe mi dersin ucanlari mi dersin su uzerinde yuruyenler mi dersin wall hackte var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 key gelmedi bende alıcam.keyleride donanımhaberde vericem sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 dreagloth said: Benimki de guest key di bitmiş sanırım süresi dreagloth sen kritik yapsana bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Bugün oynadım tekrar, Bug dediğiniz şeyi feature kabul edip iyice tırsarak. Oyun zevkli gerçekten, ama solo zor iş. 1 saat sonunda adam gibi bir inv yapmışken, önüme düşen loot larla çoşuyordum ki(adamın biri öldü) snipaaaar. Demek ki neymiş, loot larken mal gibi dikilmiyormuşuz. Artık birini loot larken iki kere düşünüyorum. Birde kaan nin dediği zombilerin en yakındakine yönelmesi iyi olmuş, sağa sola pusan ibreler de rahat edemiyor. Adam gibi grup kurulursa ki, apb de bile hala var oynayan, çok zevkli olabilir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 abi tamam da amac ne? ben seni vurdum lootladim, sen beni vurdun lootladin, eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 amaç eğlenmek şte nasıl bir amaç olabilir ki başka? oyun release olduğunda hem missionlar eklenmiş olacak, hemde karakterde xp olacak, bu xp'ye göre değişik silah kullanımı ya da farklı skin vb. şeyleri aktif hale getirecekler. birde oyunda full armorlu adamıda köşede sıkıştırırsan ya da arkadan yakalarsan alıosun aklını üzerine giydiği armor zart zurt çok etki etmiyor. karakterinle günlerce kasıp, bişiler yapman gerekmiyor.bi hammer yetio zevk almak için asıl olay pvpdeki full lootun olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 uo havası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 dreagloth said: Bugün oynadım tekrar, Bug dediğiniz şeyi feature kabul edip iyice tırsarak. Oyun zevkli gerçekten, ama solo zor iş. 1 saat sonunda adam gibi bir inv yapmışken, önüme düşen loot larla çoşuyordum ki(adamın biri öldü) snipaaaar. Demek ki neymiş, loot larken mal gibi dikilmiyormuşuz. Artık birini loot larken iki kere düşünüyorum. Birde kaan nin dediği zombilerin en yakındakine yönelmesi iyi olmuş, sağa sola pusan ibreler de rahat edemiyor. Adam gibi grup kurulursa ki, apb de bile hala var oynayan, çok zevkli olabilir oyun. Biz 3 kişi gezmekte bulduk ideal dinamiği, geçen gün bi 7 kişi denedik millet ya birbirini vurdu ya "bu sen misin lan" derken o olmadığını acı yönden anladı. 3 kişi dün kimsenin gözünün yaşına bakmadık ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 aquila said: abi tamam da amac ne? ben seni vurdum lootladim, sen beni vurdun lootladin, eee? Bir oyun hakkında sorulmaş en aptal soru falan sanırım. Otur sıfır şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 karşılaştığım zombiler nedense flashlight darbesine immune çıktı , kaçarken bir player öldürdü. ikinci karakteri açayım bari (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Zombilerin vücuduna büyük babaannenle vursan da ölmüyorlar, kafaya çalışacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 PastorOfMuppets said: aquila said: abi tamam da amac ne? ben seni vurdum lootladim, sen beni vurdun lootladin, eee? Bir oyun hakkında sorulmaş en aptal soru falan sanırım. Otur sıfır şükrü. hayir tatlim, oyunda bi hikaye orgusu var mi zombiler basti disinda onu soruyorum, yani tamam cs gibi oynuyosunuz, loot var filan da, arkada ilerleyen biseyler var mi, bi gelisim sureci, bi eski guzel gunlere geri donelim, tarla surelim, hayvan besleyelim, burda sehir kuralim olaylari var mi, mmo filan deyyo cunku sitesinde. yoksa girelim duck hunt oynayalim, bi tur sen ordek ol, bi tur ben kopek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 bir yerde stronghold olacak içinde tarla olacak diyordu sanki. yada rüyamda gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 bu tarz oyunlarda temel yapılması gerekenlerden baska kompleks atraksiyonlar beklememk lazım. vurdun vurdun oyunu öle tarla sür kompleks şeyleri yap döt ister breaker buglardan iflasa götürür. onu yapayım derken başka yer ellerinde kalacak çok gördük yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 aquila said: PastorOfMuppets said: aquila said: abi tamam da amac ne? ben seni vurdum lootladim, sen beni vurdun lootladin, eee? Bir oyun hakkında sorulmaş en aptal soru falan sanırım. Otur sıfır şükrü. hayir tatlim, oyunda bi hikaye orgusu var mi zombiler basti disinda onu soruyorum, yani tamam cs gibi oynuyosunuz, loot var filan da, arkada ilerleyen biseyler var mi, bi gelisim sureci, bi eski guzel gunlere geri donelim, tarla surelim, hayvan besleyelim, burda sehir kuralim olaylari var mi, mmo filan deyyo cunku sitesinde. yoksa girelim duck hunt oynayalim, bi tur sen ordek ol, bi tur ben kopek. Sandbox oyunda ne hikayesi abi, her girdiğinde farklı bir olay yaşıyorsun zaten sandbox olmasının bütün olayı o bilinmezliğin verdiği keyif. Köylü köylü konuşma kesecem kafanı. Şehir kuralım olayları değil de strongholdlar olacak diyorlar, tarla marla kurup yemek toplayabileceğin alanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 kumda bogarim seni cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 aldım bende yüklüyorum şimdi guest keylerimi de /v/ de dağıtıcam hipneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Xaenin said: Sandbox oyunda ne hikayesi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Kaede said: aldım bende yüklüyorum şimdi guest keylerimi de /v/ de dağıtıcam hipneler aybediyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 aralıkta dayz çıkacak standalone sabır. beyler bu arada oyun full+full ESP Teleport Invisible Speed hack Fly No wall clip Zero spread shotgun Aimbot Invulnerable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 full loot oyunda daha alphada bu kadar hile yayginlastiysa ilerde tadindan yenmez.. ayrica katiliyorum sandbox diye amac olmamasi nedir abi? butun sandboxlarda bir amac var. terrority kontrolu falan filan olur eminim deployable itemlar olan ve ele gecirildiginde lootlanabilecek. bandit clanlar falan saldirir eder iste aksiyon. kisaca survival walking dead in `governer` i gibi takilirsiniz ben oyunda zombilerin faaliyetini anlamayadim ama nedir onlarin amaci? bir de dayz falan oynayanlar bilir belki konu falan var mi, ne olmus nasil olmus? yoksa direk post apo dunya hayatta kal diye mi giriyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Amacı ne yapacaksınız demedim, hikayeyi ne yapacaksınız dedim. Hikaye var, etrafa scatter edilmiş notlardan bilgi toplayabiliyorsun da o notları da tam bitirmemişler. Alpha durumundaki oyunda adamlar content doldurmayla mı uğraştıkları için hacklerlara gün doğuyor ama developerlar yazmış, milletin hile yapması şu sıralar iyi bir şey sistemdeki loopholeları çok rahat yakalamamıza izin veriyorlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ne konusu lan işte hayatta kalmaya çalışıyonuz. gidin wow oynayın allahın çavoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar