Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Z

Ren

Öne çıkan mesajlar

:D

Abi, adamlar bedava mod çıkartıyor. Sen adamları dolandırıcı ilan edip, "arma 2 sahiplerine bedava versinler" diyorsun.
İlginç bir bakış açısı yani. Neresinden tutarsan tut, elinde kalırmış gibi görünüyor.

Bir ülkenin ücretsiz etkinliğinden yararlanmak için o ülkeye gidiyorsun "yol parası aldılar benden dolandırıcı bunlar" diyorsun :P

edit: alakaya maydonoz örnek biliyorum ama belki konudan uzak bir örnekle söylemek istediğim daha net anlaşılır diye yazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

arma 2 dayz ile reklam yapıodu malesef senin dediğin şey olmuo o kimsenin oynamadığı bazılarının bilmediği bir oyun 3-4 ayda milyon satıosa modcuların olduğu kadar bohemianında suçu var.

Ha bide alırken ben oyunu 2-3 ay sonra standalone olucaz paran boşuna gidicek dediler ben ona rağmen aldım evet.
Sosyal ağlarda paylaş

dayz nın ustune 50 tane harıta cıkardılar kı bu bıle warz gıbı capul bır oyunun hala (tek bır yenılık yok..) oynanmakta oldugu gercıgını degıstırmıyor ınsanlar kazıklanmak ısterse kazıklanır. Armada akıl olmaz moddıng var warz yı x ekıp gelıstırıyorsa arma ve moddıngı 100 x dıye bılırım..
Sosyal ağlarda paylaş

Hayir cunku arma 2 yillarin oyunu iken dayzi modderi bu oyuna bir mod yapti. bohemianin oyunu beles verelim mi demesini mi bekliyorsun? Seni dolandiran kim bi kere? Ayni mantikta m&b warband WWII modunu oynamak icinde warband alman gerekiyordu. Burda modderin cebine donation disinda para bile girmemistir. Ha eger bohemiadan biri dayz modunu ortaya cikartip bakin beles ama arma 2 gerekiyor deseydi bi nevi simdiki warz mantigina gelirdi. Gerci bu mantikla buna expansion pack derlerdi ama sonucta Dayz amator bir is. Bu fikri ortaya cikaran modder, babalar gibi standalone bir game yapma hakkina sahip.

Ayrica daha conceptin basarili oldugu anlasilmadi bence cunku ben boss olsam warz'ye fail olarak bakarim bu haberlerden sonra, valve falan anca dayz'inin steamde roketlemesinden sonra harekete gecer. Rakamlarin konusmasi lazim o firsat verilmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

sen oyunu DayZ için almış olabilirsin ama aldığın oyun aslında ArmA. o yüzden dolandırıcılık sayılmaz o, ha etik değil o başka çünkü DayZ ile sattın o kadar ArmA'yı tabi, ama dolandırıcılık kesinlikle değil.

Half-Life alırsın, team fortress classic onun modudur. sen TFC için Half-Life alırsan, sonra valve TF2 yaptığı için TFC'yi geliştirmeyi bıraktığında Valve'a kızamazsın, çünkü senin aldığın oyun aslında Half Life'tır TFC değil.

Bohemia ArmA 2'yi geliştirmeyi bırakırsa o zaman sokaklara dökülüp tahtaları ateşe verebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Standalone'u yapan dayz'i modderinin ekibi, projenin basinda direk bu ayni eleman var. bohemia'da destek oluyor iyi de oluyora artik profesyonel bir is yapilmak isteniyor cunku indielik birzey cikmasi istenmiyor. Arma II'de olanaklar sinirli sonucta, duzgun bir mmo olmasi adina buna karar verdiler sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana niye saldiriyorsunki onu anlamadim.... Ve oyun zaten hep boyleydi yazilarda degismedi neden bu steam olayi cikinca boyle patladiniz ? Daha once neden yazmadiniz sagda solda milletin fikirlerini okuyup ayni seyleri akliniza kaziyorsunuz kendi fikirleriniz le gelin buraya haterslik yapmayin... Ayrica kimsede fanboyluk yapmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

cantug said:

Bana niye saldiriyorsunki onu anlamadim.... Ve oyun zaten hep boyleydi yazilarda degismedi neden bu steam olayi cikinca boyle patladiniz ? Daha once neden yazmadiniz sagda solda milletin fikirlerini okuyup ayni seyleri akliniza kaziyorsunuz kendi fikirleriniz le gelin buraya haterslik yapmayin... Ayrica kimsede fanboyluk yapmiyor

ben daha önce de yazdım, sen yeni gelmişsin ben nabim.
Sosyal ağlarda paylaş

christmas sebebiyle serverlar bomboş :D demin girdim güney safezonun orda elimde tek bi kruger var baktım flashlightlının biri koşuyo baya bi takip ettim yetiştim falan. tam düz hizaladım adamın koştuğu yöne kendimi ateş ettim 4-5 el adam pat pat ateş etti 2 kere korkudan falan heralde öldü sonra. neyse gittim bi baktım loota rifle flashlightmış meğersem :D red dot, 100 mermili m4 semi, stanac 30, large backpack, light armor falan bir sürü şey çıktı dsf.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...