Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Marty said: oyunun 15$ olmasinin da etkisi var. adam 1 ay hileyle oynayip banlansa, 2.ay yeni acc alir. aylik 15$ subscriptionli oynar gibi takilirabi ilginç olan hile programlarıda paralı :D bu ruslar cidden pis insanlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stabiloji Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 oynamayın yav şu oyunu para kazandırtmayın şu emek hırsızlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ne emeğinden bahsediyorsun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 emek ile kazanılmış paranın boşa gitmesi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 refund için nereye napıyoruz diyin bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Yanlış bi düşünce.Böyle birşeyi savunmak yani savunamazsın ya. O zaman bende sigara ile alkol emek hırsızlığı onlara da para veriyoruz. Yararı yok denecek kadar az zararı gırla gidiyor. Birde sen buna para veriyorsun bu da emek hırsızlığı gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 zaten oyunu şu hali ile sevene birşey yok, ama oyun adam olacak düzelince oynarız diye one time cheapest deal ever'a kananlar misal ben refund etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 paypalden refund için bişeyler yazan var mı copy/paste yapalım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Fakkoo said: Yanlış bi düşünce.Böyle birşeyi savunmak yani savunamazsın ya. O zaman bende sigara ile alkol emek hırsızlığı onlara da para veriyoruz. Yararı yok denecek kadar az zararı gırla gidiyor. Birde sen buna para veriyorsun bu da emek hırsızlığı gayet ya senin yazdıklarına saygı duyuyodum da gittikçe fanboyluğun ötesine geçmeye başladın. Hayır adamlar düpedüz dolandırıcılık yapıyor, herşey ortada false advertisement ortada, söylenen yalanlar ortada, 3-5 kuruş daha fazla kazanmak için yapılan dalavereler ortada, sen hala çıkıp oyunu ve yapımcılarını savunuyorsun. para mı veriyorlar sana satış başına anlamadım ki? oyunun seni eğlendirdiğini söyledin tamam bitti, o kadar. seni eğlendiriyor olabilir ama eğlendiriyor olması bütün bu dolandırıcılıkları görmezden gelmeni-gelmemizi gerektirmez. Savunup durma şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 fanboylukla ne alakası var yahu.Oynamama kararı aldım ben de belki ilerde oynarım.Adamların dolandırıcılığı ile ilgilenmiyorum ben densiz sayesinde aldığım accountın parasının hakkını kat ve kat aldım bundan sonra yenilik yapsa ne stüdyoyu kapatıp gitseler ne. Umrumda değil acıkcası.Oyunu savunmak gibi algılicaksın ama oyun daha alpha versiyonu bile değil bunu göz önünde bulundurarak istedim gameplaylerine bakıp gayette memnunum simdi satabilirim accountı.Bilgisayarda bi problem var zaten bütün oyunlarda (dota 2 de dahil) fps yerlerde sürünüyor aşırı ısınıyor alet :p bence beni yanlış anlıyorsun ben hiçbir şey'e fan boyluk yapmam ki. Adamları savunduğum yok ben sadece oyuna bakıyorum oyun gerçekten (hackerla gerçekten çileymiş bugun 4 defa öldüm :D ) eğlenceli eğlendiriyor buydu benim derdim. Şimdilik benim için bitti oyun zaten biraz loopa sardı o yüzden uzak durma kararı aldım War of the roses almayı planlıyorum yada chivalry medieval warfare. Bence yöneticilerden dolayı oyuna feci haksızlık ettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 war of roses alma. op balta var adam geliyo çot çot vuruyo. o kadar söyledik fixlemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Fakkoo said: fanboylukla ne alakası var yahu.Oynamama kararı aldım ben de belki ilerde oynarım.Adamların dolandırıcılığı ile ilgilenmiyorum ben densiz sayesinde aldığım accountın parasının hakkını kat ve kat aldım bundan sonra yenilik yapsa ne stüdyoyu kapatıp gitseler ne. Umrumda değil acıkcası.Oyunu savunmak gibi algılicaksın ama oyun daha alpha versiyonu bile değil bunu göz önünde bulundurarak istedim gameplaylerine bakıp gayette memnunum simdi satabilirim accountı.Bilgisayarda bi problem var zaten bütün oyunlarda (dota 2 de dahil) fps yerlerde sürünüyor aşırı ısınıyor alet :p bence beni yanlış anlıyorsun ben hiçbir şey'e fan boyluk yapmam ki. Adamları savunduğum yok ben sadece oyuna bakıyorum oyun gerçekten (hackerla gerçekten çileymiş bugun 4 defa öldüm :D ) eğlenceli eğlendiriyor buydu benim derdim. Şimdilik benim için bitti oyun zaten biraz loopa sardı o yüzden uzak durma kararı aldım War of the roses almayı planlıyorum yada chivalry medieval warfare. Bence yöneticilerden dolayı oyuna feci haksızlık ettiniz. adamların emek hırsızlığı yaptığını kabul etmiyorsun. ha emek hırsızlığı biraz dolambaçlı bi laf ama evet neticede ona geliyor. sen bi emek sarfederek para kazanıyorsun, o parayı bişeyler vaadeden bir oyuna harcıyorsun, vaatleri yerine getirmeyi bırak tam tersi yönde ilerleyen bir oyunla karşılaşıyorsun. sonuç= emek hırsızlığıdır evet. ben bu oyunu 20 dolardan aldım ve nasıl aldım biliyor musun? adamlar dediler ki; "31'inde betaya geçiyoruz, betadan önce ucuz olan önsipariş fiyatıyla almak için son şansınız". ben de dedim herhalde alırım oyunu, ilerde daha çok para vereceğime şimdiden alayım ucuza gelsin bari. evet dedikleri gibi oyun sonradan 25 dolar oldu. ama 1-2 haftalığına. sonra tekrar 20'ye, en sonunda 15 dolara düştü. Ayrıca oyun 31'inde betaya girmedi, hala alpha'da. bu yüzden de senin dediğin "ama oyun alphada" argümanı da geçersiz. Çünkü bu adamlar sırf siz bunu diyesiniz diye oyunu alphada tutuyor. Oyunun çoktan betaya geçmiş olması lazımdı. Kaplumbağa hızıyla oyun develop edeceksin, birincil önceliğin para olacak, sonra da "ama biz daha alphadayız bi durun bakalım" diyeceksin. yemezler. Şuraya sadece kendi hatırladığım yüzsüzlüklerini yazıcam. Bak dikkatini çekerim sadece benim hatırladıklarım ve yaşadıklarım; - yukarıda da dediğim gibi indirimli fiyat için son şans diyip 2 hafta sonra daha da düşük fiyattan satmaları - Clan sistemini getirip ücretli yapmaları, sonradan gelen tepkilerden dolayı kaldırmaları (o arada ne kadar para kaldırırlarsa işte) - Aynı hatayı tekrarlayıp revive süresini 4 saate çıkarmaları ve insant revive item satmaları, sonradan kaldırmaları (o arada ne kadar para kaldırırlarsa v2.0) - 31'inde alphadan çıkıp betaya geçiyoruz yihuu diyip, tanıtımın dibine vurup aradan nerdeyse 2 ay geçmesine rağmen hala alphada olmaları - "Biz fikri DayZ 'den çalmadık, aslında 6 yıldır bu projenin üstündeyiz" diye daha en başından beri inanmadığım bir saçmalık sunmaları (ki rhino'nun videolarına bakın, adamların websitesi, şirket ismi falan bile daha bikaç aylık. 6 yılmış." - Hackerlarla doğru düzgün uğraşmamaları, hatta burada da tahmin ediyorum ki o hackten de para kazanıyor bu adamlar. - 2 haftada bir, minor hotfix sayılabilecek değişiklikler getirip OYUNU GELİŞTİRİYORUZ demeleri. - oyunla alakası olmayan screenshotlar koymaları. - oyunun haritasının 100 bilmemkaç km2 kare olduğunu söylemeleri, ama aslında 10 km2 bile olmaması. - Forumlarda oyunla ilgili eleştri yapanları anında banlamaları. - Refund almak isteyenleri karalisteye eklemeleri. Bi de bunu marifetmiş gibi "BAK BÖLE BÖLE YAPARIZ HEE" diye tehdit edercesine yazmaları. Bunlar şimdi aklıma gelenler. Şu haldeki bi oyunu sakın savunmayın. Ha, ben eğlendim kardeşim gerisi umrumda değil dersin -ki diyosun- ona bişey demem. Ama gidip de "bunlar emek hırsızlığı yapıyor" diyen adama muhalefet yaparsan şu üstte saydığım maddelerin arkasında durmuş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ya bırakın "20 dolar verdim ben, paranın hakkını verdi, benim için önemli olan bu" ayaklarını. adamlar direk epic fail durumda, milleti keriz yerine koydular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 adamlarin milleti keriz yerine koymasi, dolandiricilik yapmasi 15/20 dolar verip eglenmeni engellemiyo ki. ikisi farkli seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Xenocide said: Fakkoo said: fanboylukla ne alakası var yahu.Oynamama kararı aldım ben de belki ilerde oynarım.Adamların dolandırıcılığı ile ilgilenmiyorum ben densiz sayesinde aldığım accountın parasının hakkını kat ve kat aldım bundan sonra yenilik yapsa ne stüdyoyu kapatıp gitseler ne. Umrumda değil acıkcası.Oyunu savunmak gibi algılicaksın ama oyun daha alpha versiyonu bile değil bunu göz önünde bulundurarak istedim gameplaylerine bakıp gayette memnunum simdi satabilirim accountı.Bilgisayarda bi problem var zaten bütün oyunlarda (dota 2 de dahil) fps yerlerde sürünüyor aşırı ısınıyor alet :p bence beni yanlış anlıyorsun ben hiçbir şey'e fan boyluk yapmam ki. Adamları savunduğum yok ben sadece oyuna bakıyorum oyun gerçekten (hackerla gerçekten çileymiş bugun 4 defa öldüm :D ) eğlenceli eğlendiriyor buydu benim derdim. Şimdilik benim için bitti oyun zaten biraz loopa sardı o yüzden uzak durma kararı aldım War of the roses almayı planlıyorum yada chivalry medieval warfare. Bence yöneticilerden dolayı oyuna feci haksızlık ettiniz. adamların emek hırsızlığı yaptığını kabul etmiyorsun. ha emek hırsızlığı biraz dolambaçlı bi laf ama evet neticede ona geliyor. sen bi emek sarfederek para kazanıyorsun, o parayı bişeyler vaadeden bir oyuna harcıyorsun, vaatleri yerine getirmeyi bırak tam tersi yönde ilerleyen bir oyunla karşılaşıyorsun. sonuç= emek hırsızlığıdır evet. ben bu oyunu 20 dolardan aldım ve nasıl aldım biliyor musun? adamlar dediler ki; "31'inde betaya geçiyoruz, betadan önce ucuz olan önsipariş fiyatıyla almak için son şansınız". ben de dedim herhalde alırım oyunu, ilerde daha çok para vereceğime şimdiden alayım ucuza gelsin bari. evet dedikleri gibi oyun sonradan 25 dolar oldu. ama 1-2 haftalığına. sonra tekrar 20'ye, en sonunda 15 dolara düştü. Ayrıca oyun 31'inde betaya girmedi, hala alpha'da. bu yüzden de senin dediğin "ama oyun alphada" argümanı da geçersiz. Çünkü bu adamlar sırf siz bunu diyesiniz diye oyunu alphada tutuyor. Oyunun çoktan betaya geçmiş olması lazımdı. Kaplumbağa hızıyla oyun develop edeceksin, birincil önceliğin para olacak, sonra da "ama biz daha alphadayız bi durun bakalım" diyeceksin. yemezler. Şuraya sadece kendi hatırladığım yüzsüzlüklerini yazıcam. Bak dikkatini çekerim sadece benim hatırladıklarım ve yaşadıklarım; - yukarıda da dediğim gibi indirimli fiyat için son şans diyip 2 hafta sonra daha da düşük fiyattan satmaları - Clan sistemini getirip ücretli yapmaları, sonradan gelen tepkilerden dolayı kaldırmaları (o arada ne kadar para kaldırırlarsa işte) - Aynı hatayı tekrarlayıp revive süresini 4 saate çıkarmaları ve insant revive item satmaları, sonradan kaldırmaları (o arada ne kadar para kaldırırlarsa v2.0) - 31'inde alphadan çıkıp betaya geçiyoruz yihuu diyip, tanıtımın dibine vurup aradan nerdeyse 2 ay geçmesine rağmen hala alphada olmaları - "Biz fikri DayZ 'den çalmadık, aslında 6 yıldır bu projenin üstündeyiz" diye daha en başından beri inanmadığım bir saçmalık sunmaları (ki rhino'nun videolarına bakın, adamların websitesi, şirket ismi falan bile daha bikaç aylık. 6 yılmış." - Hackerlarla doğru düzgün uğraşmamaları, hatta burada da tahmin ediyorum ki o hackten de para kazanıyor bu adamlar. - 2 haftada bir, minor hotfix sayılabilecek değişiklikler getirip OYUNU GELİŞTİRİYORUZ demeleri. - oyunla alakası olmayan screenshotlar koymaları. - oyunun haritasının 100 bilmemkaç km2 kare olduğunu söylemeleri, ama aslında 10 km2 bile olmaması. - Forumlarda oyunla ilgili eleştri yapanları anında banlamaları. - Refund almak isteyenleri karalisteye eklemeleri. Bi de bunu marifetmiş gibi "BAK BÖLE BÖLE YAPARIZ HEE" diye tehdit edercesine yazmaları. Bunlar şimdi aklıma gelenler. Şu haldeki bi oyunu sakın savunmayın. Ha, ben eğlendim kardeşim gerisi umrumda değil dersin -ki diyosun- ona bişey demem. Ama gidip de "bunlar emek hırsızlığı yapıyor" diyen adama muhalefet yaparsan şu üstte saydığım maddelerin arkasında durmuş olursun. Alma ozaman oynamada... Biz gayet zevkli sekilde oynuyoruz 4-5 kisi grup olarak. Olursek te kufur ediyoruz ama yinede egleniyoruz baska karakterle gidiyoruz falan filan.... Birakin bu cok bilmisligide zevkine varin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 tamam oynayan standartları düşük kalite beklentisi olmayanlara lafım yok dio zaten ama benimdede standartlarım budur dio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Sanane ozaman ? Sen oynamiosan gelip burda niye yorum yapiyorsun ? Oyun standarti ile ne alakasi var bunun? Ozaman gidin dayz oynayin ? Yoksa altarnatifi susun Ayrica dediklerinin yarisida hikaye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 para verdim sonuçta. Kalitesiz oyun anlayışın var ok bana ne. istediğim yorumu yaparım istediğim oyunu oynarım sana ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 cantug said: Sanane ozaman ? Sen oynamiosan gelip burda niye yorum yapiyorsun ? Oyun standarti ile ne alakasi var bunun? Ozaman gidin dayz oynayin ? Yoksa altarnatifi susun Ayrica dediklerinin yarisida hikaye... hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 cantug said: Xenocide said: Fakkoo said: fanboylukla ne alakası var yahu.Oynamama kararı aldım ben de belki ilerde oynarım.Adamların dolandırıcılığı ile ilgilenmiyorum ben densiz sayesinde aldığım accountın parasının hakkını kat ve kat aldım bundan sonra yenilik yapsa ne stüdyoyu kapatıp gitseler ne. Umrumda değil acıkcası.Oyunu savunmak gibi algılicaksın ama oyun daha alpha versiyonu bile değil bunu göz önünde bulundurarak istedim gameplaylerine bakıp gayette memnunum simdi satabilirim accountı.Bilgisayarda bi problem var zaten bütün oyunlarda (dota 2 de dahil) fps yerlerde sürünüyor aşırı ısınıyor alet :p bence beni yanlış anlıyorsun ben hiçbir şey'e fan boyluk yapmam ki. Adamları savunduğum yok ben sadece oyuna bakıyorum oyun gerçekten (hackerla gerçekten çileymiş bugun 4 defa öldüm :D ) eğlenceli eğlendiriyor buydu benim derdim. Şimdilik benim için bitti oyun zaten biraz loopa sardı o yüzden uzak durma kararı aldım War of the roses almayı planlıyorum yada chivalry medieval warfare. Bence yöneticilerden dolayı oyuna feci haksızlık ettiniz. adamların emek hırsızlığı yaptığını kabul etmiyorsun. ha emek hırsızlığı biraz dolambaçlı bi laf ama evet neticede ona geliyor. sen bi emek sarfederek para kazanıyorsun, o parayı bişeyler vaadeden bir oyuna harcıyorsun, vaatleri yerine getirmeyi bırak tam tersi yönde ilerleyen bir oyunla karşılaşıyorsun. sonuç= emek hırsızlığıdır evet. ben bu oyunu 20 dolardan aldım ve nasıl aldım biliyor musun? adamlar dediler ki; "31'inde betaya geçiyoruz, betadan önce ucuz olan önsipariş fiyatıyla almak için son şansınız". ben de dedim herhalde alırım oyunu, ilerde daha çok para vereceğime şimdiden alayım ucuza gelsin bari. evet dedikleri gibi oyun sonradan 25 dolar oldu. ama 1-2 haftalığına. sonra tekrar 20'ye, en sonunda 15 dolara düştü. Ayrıca oyun 31'inde betaya girmedi, hala alpha'da. bu yüzden de senin dediğin "ama oyun alphada" argümanı da geçersiz. Çünkü bu adamlar sırf siz bunu diyesiniz diye oyunu alphada tutuyor. Oyunun çoktan betaya geçmiş olması lazımdı. Kaplumbağa hızıyla oyun develop edeceksin, birincil önceliğin para olacak, sonra da "ama biz daha alphadayız bi durun bakalım" diyeceksin. yemezler. Şuraya sadece kendi hatırladığım yüzsüzlüklerini yazıcam. Bak dikkatini çekerim sadece benim hatırladıklarım ve yaşadıklarım; - yukarıda da dediğim gibi indirimli fiyat için son şans diyip 2 hafta sonra daha da düşük fiyattan satmaları - Clan sistemini getirip ücretli yapmaları, sonradan gelen tepkilerden dolayı kaldırmaları (o arada ne kadar para kaldırırlarsa işte) - Aynı hatayı tekrarlayıp revive süresini 4 saate çıkarmaları ve insant revive item satmaları, sonradan kaldırmaları (o arada ne kadar para kaldırırlarsa v2.0) - 31'inde alphadan çıkıp betaya geçiyoruz yihuu diyip, tanıtımın dibine vurup aradan nerdeyse 2 ay geçmesine rağmen hala alphada olmaları - "Biz fikri DayZ 'den çalmadık, aslında 6 yıldır bu projenin üstündeyiz" diye daha en başından beri inanmadığım bir saçmalık sunmaları (ki rhino'nun videolarına bakın, adamların websitesi, şirket ismi falan bile daha bikaç aylık. 6 yılmış." - Hackerlarla doğru düzgün uğraşmamaları, hatta burada da tahmin ediyorum ki o hackten de para kazanıyor bu adamlar. - 2 haftada bir, minor hotfix sayılabilecek değişiklikler getirip OYUNU GELİŞTİRİYORUZ demeleri. - oyunla alakası olmayan screenshotlar koymaları. - oyunun haritasının 100 bilmemkaç km2 kare olduğunu söylemeleri, ama aslında 10 km2 bile olmaması. - Forumlarda oyunla ilgili eleştri yapanları anında banlamaları. - Refund almak isteyenleri karalisteye eklemeleri. Bi de bunu marifetmiş gibi "BAK BÖLE BÖLE YAPARIZ HEE" diye tehdit edercesine yazmaları. Bunlar şimdi aklıma gelenler. Şu haldeki bi oyunu sakın savunmayın. Ha, ben eğlendim kardeşim gerisi umrumda değil dersin -ki diyosun- ona bişey demem. Ama gidip de "bunlar emek hırsızlığı yapıyor" diyen adama muhalefet yaparsan şu üstte saydığım maddelerin arkasında durmuş olursun . Alma ozaman oynamada... Biz gayet zevkli sekilde oynuyoruz 4-5 kisi grup olarak. Olursek te kufur ediyoruz ama yinede egleniyoruz baska karakterle gidiyoruz falan filan.... Birakin bu cok bilmisligide zevkine varin Haftalarca oyunu oynayıp tüm süreci yaşamış, şark kurnazlıklarını anlatan adama alma o zaman çok bilmiş demek nasıl bir muhakeme yetersizliği ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 cok bos bi tartisma ya bu. adamlar milleti dolandirmaya kalkti bariz. evet. bunun yaninda hilecilere ragmen bile oyun keyif veriyo. su haliyle bile. full loot, her an herseyin olabilmesi heyecani. ve ben sahsen adamlar milleti dolandirmaya kalkti diye arada sirada girip yarim saat 1 saat eglencemden vazgecmiycem refund falan isteyip. kac yil wowda class balance olucak diye bekledi insanlar. blizz ne yapti, hicbir zaman balance icin ugrasmadi bile, onun yerine rotation yapti. bi o class guclu, bi bu class guclu. bu ne be diyip birakanlar oldu, birakmayanlar da niye birakmadi, cunku eglenceli. tabi bunlarinki rus kafasiyla cok daha acemice ve cok salakca bi hareketti, ama mantik ayni bana gore. 2 haftaya ben de wowa donucem arkadaslarimla oynamaya. class balance pesinde miyim? degilim. arkadaslarimla eglendigim surece np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 iyidir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Oynama dememdeki neden gitsin refound yapsinlar gayet cat diye geri odeme yapiyorlar Yok oyun icinde ondan para sundan para istiomus vs vs... Suana kadar playerlari. Tum mantikli isteklerini yaptilar ve alpha dan beri oynuyorum gayetde yerinde ve cok daha iyi olucagini dusunuyorum yilbasindan sonra o soyledikleri cogu ozellikleri acacaklar . Skill sistemini denedim gayet iyi yapmislar suan encok bekledigim friends sistemi ve arabalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Marty said: adamlarin milleti keriz yerine koymasi, dolandiricilik yapmasi 15/20 dolar verip eglenmeni engellemiyo ki. ikisi farkli seyler. tek bizim toplumda sanırım bu olay kendileri yapınca "biliyorum ama hehe bi çılgınlık :)" olur başkası yaptı mı sanırsın dünyanın en kötü şeyini yaptı bu arada xenocide bakış açından dolayı anlaşamicaz hiçbir zaman o yüzden tartışmayı uzatmaya gerek yok bence.Sen kendince haklı şeyleri söylicen ben kendimce haklı şeyleri Emek hırsızlığı dediğin şey bir şeyin karşılığını gerçekten alamıyorsandır.Ortada oyun da var hani zevklide bu inkar edilemez kesinlikle.Bir süre bile olsa zevk veriyor vermiştir.Ee emek hırsızlığı nerde burda? Senin mantığınla adamların yazdıkları kodlara para veriyorsun gibi. Bone said: ya bırakın "20 dolar verdim ben, paranın hakkını verdi, benim için önemli olan bu" ayaklarını. adamlar direk epic fail durumda, milleti keriz yerine koydular. Bone seninde Dışarda lokantada 9.5 liralık makarnaya abi ne gerek var evde gider 1 liraya alır aynısını yaparımcılardan farkın yok oy allahım oy sıkıntı yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar