Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Takılanlar kimler ya Teamspeak falan varsa takıldıkları orda buluşsak falan çok güzel olur :D yine öldüm çünkü sıkıldım adamlar 3 kişiden aşağı gezmiyorlar birini indirsek diğeri öldürüyo falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 hahaha abi banlanan herkesin banı kalkmış sanırım yanlışlıkla mı bilemiyorum, hackerlar oyuna dönmüş. last second moneydrain sequence initiated. sanırım devler yanlarında vodkayı eksik etmiyor; http://i.imgur.com/ErIu0.jpg http://i.imgur.com/NekBK.jpg gamespy'da sövmüş baya yarım yıldız vermişler. http://uk.pc.gamespy.com/pc/the-war-z/1227010p1.html?utm_campaign=twposts&utm_source=reddit şaka maka dayz'ini developerı baya korkmuş bu bashi görünce. neyse bende bi refund çakayım bari. http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/32287719.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 steame ekleyip refund yapabiliyor muyuz sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 paypal ile almayanlar için şöyle; http://i.imgur.com/Ln1WC.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 olgada iyiymiş erik misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Bu hile yapanlar yüzünden oyun oynanmayacak duruma geldi yeniden. Ve durdurmak içinde hiç birşey yapmıyorlar. Her oyunda cheat var, her oyunda her 1000 kişiden 10 kişi hile yapar belki ama ilk defa bir oyunda her 1000 kişiden 150 kişinin hile programı kullandığını ve ilk defa yine bir oyunda, hile yapanların accountlarına bir iş gelmediğini ilk defa görüyorum. 700k sattıklarını iddaa ediyorlar, en az bir 100k banlarlarsa, inanırım cidden cheaterlara savaş açtıklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 oyunun 15$ olmasinin da etkisi var. adam 1 ay hileyle oynayip banlansa, 2.ay yeni acc alir. aylik 15$ subscriptionli oynar gibi takilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ne oldu bu oyuna questler falan gelıcektı sanbox ogeleri.. gelmedi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 su anda daha cok insani kandirmaya yonelik calismalar yapiyolar. yeterince insani kandirip oyunu aldirtiktan sonra kodlamaya basliycaklarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 oyunu arastırmadan alıp burda gunah cıkaranlar var bıde ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 cheatera rastlamazsan cok keyifli valla. hele son 2 adami pistolle indirmem harikaydi mmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 low population serverlarda takılıyorum ben hep elimden geldiğince hackerlar 100 pop olanlarda takılıyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 low mov dinlemiyolar abi. Zaten speed felanda oluyor yada çok uzaklardan herkezi görüyolar zaten. dün 20 kişilik serverda herif geldi, 5 imizinde üstünden geçti gitti. (servera gireli 5 dakika olmadı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 şöyle bir olay var; güzel silah, mermi vs. spawn olan bir yere giriyorsun ve orda çıkıp sırayla az kişi olan farklı serverlara giriyorsun. sonra ordan full ekipman çıkıyorsun dışarı. baya yapan kişi var bu olayı engellemeleri lazım bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 girdiginiz serverda insanlarin nicklerine de dikkat edin, smallville de gezerken chatten ahbashdb gibi isimli birinin smallville de birileri var mi sorusunu gorunce hemen bastim quiti buldugum ilk kuytuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 evet zaten rusça isim görünce direk quit atıyorum ben de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 rus cok var ya. isimden de anlasilmiyo hepsi. gir bi servera ruski est? yaz hemen cikar 2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 dsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 pistol ile çılgın atıyorum ya. elinde m4 olan iki elemanı cs edasıyla aldım krugerle. dropa gidince 3. nün pusuya yem olduk ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 hopping kalkana kadar daha da girmem 2 saat kastık gezdik dolaştık.tam bir mekanın hakimi olduk tak dibimizde 2 tane eleman spawn oldu çat çut indirdiler. zaman kaybı yani 100 kişilik serverlar ise tamamen cod olmuş.bi girdim girer girmez arka arkaya 5 adam gördüm.göya 15 dakkada 1 adam görcektik öyle büyük olcaktı map sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 5 kişilik serverda, 3 kişi ile karşılaştım. üstüne tanımam. büyüklük felan tamamen yalan ya. Gidip steamda yalvaralım ya. Half Life temalı bir tane yapsınlar :P. Boss yaratık felan olsun :D. Server hoop olmasın, full loot olsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 abi DayZ'nin 225 km2'lik haritasında (ki gerçekten 225 km2) 50 kişi oynarken bile 5-10 dakikada birini görüyodun, burada bırak 225'i 25 km2 bile olmayan haritada 100 kişi? no thanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 map size = 9.7417 km2 http://www.pcgamesn.com/article/how-big-war-zs-map math talks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Densiz said: 5 kişilik serverda, 3 kişi ile karşılaştım. üstüne tanımam. büyüklük felan tamamen yalan ya. Gidip steamda yalvaralım ya. Half Life temalı bir tane yapsınlar :P. Boss yaratık felan olsun :D. Server hoop olmasın, full loot olsun vs.valve nin dikkatini çekmiştir bile.dayz de tutarsa 1 yıl içinde kendileride birşeyler yaparlar. helede zombi oyunlarının en çok ekmeğini yiyenin l4d ile valve olduğu düşünülürse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 lol düşene vuruyorlar EXCLUSIVE: War Z trademark SUSPENDED - Game will have to be renamed http://warzscam.tumblr.com/post/38634146432/exclusive-war-z-trademark-suspended-game-will-have Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar