Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polise Dayak aka keser döner, sap.....


scorch

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 10 kişilik grupla polis arasında hastanede arbede çıktı, bir kişi polisi, başına plastik tabure vurarak yere yıktı.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25372310


walla üzülmedim ne yalan söyleyeyim, hatta ülkenin halinin böyle böyle değişeceğini göremeyenler utansın bence.

adalet dağıtıcılar adaleti körelten en büyük etmen olursa sonuçta insanlar kendi topluluklarını kurar kendi kurallarını koyar ve seni de sallamaz hatta cezalandırır.

sen kalkıpta önüne gelene vurursan döversen üstüne pişmiiş pişmiş seni pohpohlayanlar olursa bizim memlekette insanlarda bunlarla ayak uydurur işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tamam işte dediğim nokta o herkes bir şekilde gruplaşıyor benim arkam seninkinden büyük

büyük balık kücük balık mantığı

o zaman neden polis gücü, yargı kurumları, anayasa, devlet var? herkes kursun kendi düzenini. bizim memlekette savaş çıkmadan bu kadar gruplaşılıyorsa olaki şu ırağın, suriyenin yaşadığı gibi bi durumla karşılaşsak neler olur kimbilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tabure değil vileda kovasıyla vuruyor.

adamlarda bi aşiret ya da cemaat tipi var zaten, muhtemelen arkası sağlamdır. Yoksa zaten nezarete alır sabaha kadar döverlerdi elemanları.

Yalnız polis ne de olsa sıradan vatandaştır karşı koyamaz rahatlığı ve son yıllarda edindiği alışkanlık sayesinde direkt tekme tokat dalmaya çalışıyor başta farkındaysanız. Vatandaş koyun, karşı çıkamaz döverim mantığı. ama hiç beklemediği darbeyi görünce bayağı afallıyor. Sonra bir iki denese de dayağını yiyor sonunda.

Bu işin sonu hoş değil. Önce polisi iyice vahşileştirdiler, nerede gıkı çıkmayacak vatandaş var, hemen öldüresiye saldırıyor. Mafyalaştı iyice. Ardından şimdi ikinci adım, vatandaş da pısırıklığı bıraktı baktı ses çıkarmadıkça polis dayak atacak o da kızıp tekme tokat polis dövmeye başladı, böyle böyle gerilim iyice tırmanıyor. Sonunda birisi tabancayı çekecek, ya bi polis çat çat 4-5 kişiyi indiricek ya da psikopatın biri polislere sıkacak. Oraya doğru gidiyo iş. Umarım iş o raddeye varmadan artık bi insanlık girer işin içine tekrar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...