Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 abi böyle tatlı bebekleri gördünüzmü siz hiç yaa
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Red said: abi kadın ağır pedo yuh...
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Fin said: çocuğu niye lavaboda yıkıyor lan jakuzide yıkayacak hali yok dimi ?
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 kamera var diye öyle nazik davranıyorlar. yoksa camsil sıkıp gaste kağıdıyla siler geçerler.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ABİ SİZE NE OLUYOR!!! DÜN http://forum.paticik.com/read.php?13,6409101 "ADAMLAR NASIL EVLENİYOR! BU ZORUMA GİDİYOR" DİYEN BİR ADAM!!! BUGÜN DE "DÜNYANIN EN TATLI BEBEKLERİ" DİYEN BİRİ DAHA! ADAMSINIZ OLM SİZ! ERKEKSİNİZ LAN! ya da erkektiniz. SUYA ÖSTROJEN POMPALIYORLAR! O SUYU İÇMEYİN! MAN UP LAN!! I am Dasaaa Emilian and I approve this message
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 onlardan birisi niye senin oluyor yav, oturun kendiniz yapın bebeğinizi aaa
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 26 gün sonra evleniyorum ondan olsa gerek heyecan yaptım :D
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 GERDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 evlenir evlenmez bebek mi yapılır abi? acele etmeyin. zamanla o da olur elbet. önce masraflarınızı falan ödeyin sonrasında hobi olarak bebek yaparsınız. hatta çocuk da yaparsın kariyer de hatta sevgili katibim.
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 -Deno- said: GERDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK B)
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Valla bizim kızları resmen çamaşır gibi yıkayıp sıkmıştı hemşire. Ama yavaş romantik yıkamaktansa hızlı yapıp bitirmesi daha iyi üşeme riski olmaz.
Katibim Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 sonunda konuyla alakalı bir yorum geldi :D
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 BENİM KIZIMI DEGAJ DİKMİŞTİ DOKTORE
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 benimki de konu ile alakalıydı ki! O MOD DİYE ONU TUTUYORSUNUZ HEP! MOD OLMASA GÖRÜRDÜM BEN!
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 dasaaa said: ABİ SİZE NE OLUYOR!!! DÜN http://forum.paticik.com/read.php?13,6409101 "ADAMLAR NASIL EVLENİYOR! BU ZORUMA GİDİYOR" DİYEN BİR ADAM!!! BUGÜN DE "DÜNYANIN EN TATLI BEBEKLERİ" DİYEN BİRİ DAHA! ADAMSINIZ OLM SİZ! ERKEKSİNİZ LAN! ya da erkektiniz. SUYA ÖSTROJEN POMPALIYORLAR! O SUYU İÇMEYİN! MAN UP LAN!! I am Dasaaa Emilian and I approve this message hep sözü edilen amerikan gizli silahı, kullanmaya başlamışlar bile...:)
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 beyler böyle konular acıp durmayın, önce su videoyu bi izleyin kendinize gelin
Öne çıkan mesajlar