Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Why? Because God did it...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
konu hristiyanlıktan yine islamiyete gelmiş. ilginç

merak ettim bir araştırdım, cenazede ahzab okunmuyor.

Viktor said:

Adamlar olunun arkasindan ahzab suresini okuyorlar, 28-34 de yazanlarinormal bi kitapta okusalar yakarlar direk normal kitabi
Mesaj tarihi:
forumun dinleri savunacak elemanı değilim ama,
inanlara gerizekalı, hastalıklı kafa vs. falan demek herşeyden önce karşılıklı saygının unutulduğunu gösteriyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Saygı dendi. Ekran karşısında hazır bu anı bekliyordum:

http://forum.paticik.com/thumbnails/62f/e81/b1a/bdd/095/843/616/8d1/97d/143/94_450xNULL.gif

Yani abi, bu pergamberlerin CV'lerinde paranoid-sizofren yazmazsa yukardan işe alımıyorlar; ne kadar güvenilir sözlerine?
Mesaj tarihi:
abi misal gerge gibiler tek taraflı saygı bekleyip, saygı gösterilmediğinden dert yanmayı seviyorlar.
diğer tarafın uçlarında kafalar über kopuk.

ondan böle oluyor zaten.
Mesaj tarihi:
dün ben buraya tevbe suresi beşinci ayeti yolladım neden okumuyorsunuz?

islama göre müslüman olmayanın öldürülmesi vacip siz hala gelmişsiniz inanmayanlara neden saygı gösterilmiyor diyorsunuz.
Mesaj tarihi:
müzlümanların da aslında hepsi hippi.

muhammed de hippiymiş, uzun saç uzun sakal. geniş bol kıyafetler falan. motto farklı biraz, savaşma seviş değil, savaş da seviş demiş.
Mesaj tarihi:
Millet seviyor işte yaftalamayı... Topiğin açarken yazdığım "Bir de bizimkilere kızarız en ufak dini bilgiyi okul kitaplarında aşılamaya çalışıyorlar diye." lafından burada birçok kişi Tayyipgilleri savunduğumu bile çıkarmış olabilir. Değiştirmedim ama. Bazı şeyleri açıkça söylemek de gerekmiyor aslında.

Önyargınıza sağlık canlar. :P
Mesaj tarihi:
Viktor said:

AHZAB 50. Ey Peygamber! Mehirlerini verdiğin hanımlarını, Allah’ın sana ganimet olarak verdiği ve elinin altında bulunan cariyeleri, amcanın, halanın, dayının ve teyzenin seninle beraber göç eden kızlarını sana helâl kıldık. Bir de Peygamber kendisiyle evlenmek istediği takdirde, kendisini peygambere hibe eden mümin kadını, diğer müminlere değil, sırf sana mahsus olmak üzere (helâl kıldık). Kuşkusuz biz, hanımları ve ellerinin altında bulunan cariyeleri hakkında müminlere neyi farz kıldığımızı biliriz. (Bu hususta ne yapmaları lâzım geldiğini onlara açıkladık) ki, sana bir zorluk olmasın. Allah bağışlayandır, merhamet edendir

lol burası süper.
Mesaj tarihi:
Viktor said:

Kurani dogru duzgun okumuyorlar, incili veya dinlerin olayina bakmiyorlar, sonra en iyi din islam, inanmiyana cahil diyip okumasini soylemiolarmi bide offf

Elimde imkanim olsa kurani bole zorla 3 kere tum muslumanlara anadillerinde okuturdum direk, filtre girevi girurdu o derece iyi bi kitap

Adamlar olunun arkasindan ahzab suresini okuyorlar, 28-34 de yazanlarinormal bi kitapta okusalar yakarlar direk normal kitabi

M.Akif ne guzel demis abi

İbret olmaz bize her gün okuruz ezber de
Yoksa hiç mana aranmaz mı bu ayetler de

Lafzı muhkem yalnız anlaşılan kuranın
Çünkü kaydında değil hiç birimiz mananın

Ya açar nazmı celilin bakarız yaprağına
Yahut üfler geçeriz bir ölünün toprağına

İnmemiştir hele Kuran şunu hakkıyla bilin
Ne mezarlıkta okunmak ne fal bakmak için.
Mesaj tarihi:
Teodor said:

Viktor said:

AHZAB 50. Ey Peygamber! Mehirlerini verdiğin hanımlarını, Allah’ın sana ganimet olarak verdiği ve elinin altında bulunan cariyeleri, amcanın, halanın, dayının ve teyzenin seninle beraber göç eden kızlarını sana helâl kıldık. Bir de Peygamber kendisiyle evlenmek istediği takdirde, kendisini peygambere hibe eden mümin kadını, diğer müminlere değil, sırf sana mahsus olmak üzere (helâl kıldık). Kuşkusuz biz, hanımları ve ellerinin altında bulunan cariyeleri hakkında müminlere neyi farz kıldığımızı biliriz. (Bu hususta ne yapmaları lâzım geldiğini onlara açıkladık) ki, sana bir zorluk olmasın. Allah bağışlayandır, merhamet edendir

lol burası süper.

Bide kasabin ortanca kizi zubeyra ile rus atasenin kizi Oxana'yi da helal kildik yazmadigi kalmis lol. Cok belli olmasin istendi herhal.
  • Yeni Oluştur...