ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 sen bi ara müşteri hizmetlerini. bilgisayarı pas geçmek için müşteri temsilcisi diye bağır 2-3 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Musteri hizmetleri teknoloji uzmanina bagladi. Hattimda sorun varmis duzelteceklermis. FYI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 iphone kolay bozulmaz. şüphelenmen bile hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 anladığım kadarıyla bu alette kolay olan tek şey uygulama kaldırmak, onun haricinde herşey androidde daha kolaydı, umarım alışırım :S Şimdi, wifi & gps açıp kapatmak için ayarlara girmek şart mı, kolay yolu var mı? mp3'lerimi bu alete atmanın en kolay yolu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Itunes'ten başka yolu müzik, video ya da app yüklemenin. Benim de uyuz olduğum bir özellik o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 arkadas benim app store hesabini kullaniyordu. simdi son 2 gundur. esinin ve ya cevresinin attigi mesajlar(imessage) bana dusuyor. onun telefonunda bunu nasil kapatacagiz ? ayarlardan app store cikis yap dedik. ama halen bir sonuc alamadik. halen daha telefona dusuyor mesajlar. baska ne kaldirmasi gerekli kendi telefonunda acaba benim hesabimla ilgili ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 imessage'ta hangi account'u kullandığnı seçiyorsun sanırım, birde atanın attığı account'u kontrol etmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 bu adam kendisine yeni hesap alip bilgisayariyla senkronize yaparsa sanirim bu problem ortadan kalkmis olacaktir diye dusunuyorum, dogru mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Ayarlar'dan Mesajlar kismina girip kendi email adrsésini girerek aktive etmen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 ahanda oldu. tesekkurler ustadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 amerikaya gideyim yazın alacam sundan <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 http://www.brighthand.com/default.asp?newsID=15876&news=Apple+iPhone+Nano+Mini+Verizon+ATT+CDMA Iphone mini çıkıcakmış lol. :D ip5 zaten mini ama bir bakımada ikinci hat kullananlar için ios deneyimi güzel olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 hacı haber tarihi 2009 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 hehe yakında çıkar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 http://www.computerworld.com.tr/iphone-mini-onumuzdeki-yil-cikabilir-detay_8347.html :D buda yeni 2014de bekleniomuş ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Telefonlar dana kadar olmuş ve iphone hali hazırda mini kalmışken diğerlerinin yanında bence gereksiz iphone mini diye bi model çıkartmak. IPoor çıkartsın çözünürlük işlemci falan düşük olsun o satar ancak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 5 de takılma sorunu bir tek bendemi var sanki raidde lag yaşamış gibi bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 abi geri tuşu olmadan nasıl kullanıyosunuz bunu ya? tam bi mallık geri tuşu olmaması. İlla tek tuş olacaksa da o tş geri tuşu olur, basılı tutunca falan ana ekrana döner. foursquare'de bir yerin haritasına baktıktan sonra foursquare'a dönemiyorum, illa ana ekrana dönüp tekrar foursquarei bulucam baştan çalıştırıcam, ve dua edicem bir önceki ekran kaybolmasın diye. aptallık resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Abi app in sol ust kosesinde < yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Geri tuşu ne anlamadım nerde kullanılacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 geri tusu ne ya? nereye gideceksen o tus ekranda olsun. ona donanimi yapan adam degil, yazilimi yapan adam karar versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Quadrophenia said: Abi app in sol ust kosesinde < yok mu? valla 4square de var ben de bu tuş anlamadım sorun ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Uygulama açıkken ekranın sol üst köşesinde '<' gibi bir simge vardır elbet, geri gitmeni sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 biri home tusunun ayni zamanda home screen e dondugunu anlatmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 aktiftablet said: abi geri tuşu olmadan nasıl kullanıyosunuz bunu ya? tam bi mallık geri tuşu olmaması. İlla tek tuş olacaksa da o tş geri tuşu olur, basılı tutunca falan ana ekrana döner. foursquare'de bir yerin haritasına baktıktan sonra foursquare'a dönemiyorum, illa ana ekrana dönüp tekrar foursquarei bulucam baştan çalıştırıcam, ve dua edicem bir önceki ekran kaybolmasın diye. aptallık resmen hat kontörlü mü ben de türkçe karakterleri nasıl çıkıyor bulamamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar