Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The New iPhone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
goldbären said:

roket adam, bu ne rezalet? derhal savunmanı istiyorum.

ahahahahah, ben de beğenmedim valla. olmamış. almayacağım galiba. 4'ümü de kenarda tutarım artık müzelik niyetine.. nokia lumia gelsin bi çıksın da kurcalayalım.
Mesaj tarihi:
tekrardan okudum, baktım. alette ciddi bi orantısızlık var gibi cidden. eski bi lg chocolate vardı bilen bilir, alet 'uzun'du, dolayısıyla tutarken böyle aptal bişi var lan bu telefonda diyodunuz, içinize sinmiyordu. bu da öyle olabilir.

mac / ios entegrasyonu dışında şu anda lumia yerine iphone 5 tercih etmem için bir sebep cidden yok.
Mesaj tarihi:
galaxy 3 galaxy 2'den kac kat hizli

abi her ay telefon mu degistiriyorsunuz 4 niye muzelik oldu
daha 1.5 sene once galaxy s aldim halen kullaniyorum, bende mi sorun var ?
Mesaj tarihi:
Fly said:

şubatta 2 sene olacak i4 alalı. aleti şu anda power ve home tuşu çalışmadığı halde kullanıyorum. hadi home arada bi basmaya karar veriyor da power tuşu tamamen içeri göçtü. inanılmaz yavaş ve yavaştan firar etmeye başladı.

üstündeki en kritik 2 fiziksel tuşu çalışmayan aleti hiç bir mod yapmaya gerek kalmadan kullanabilmen de zaten bi apple mucizesi ona değinmiyorum :)
Mesaj tarihi:
Telefonu o hale nasıl getiriyorsunuz anlamıyorum. Ben TR'ye geldiği hafta almıştım 4'ü, şuan arkasında sadece 1 adet nokta var o da telefonu toplam olarak 10 saniyeliğine kız arkadaşıma vermiştim, Sarıyerde yere düşürmüştü, ondan oldu.

Yoksa tertemiz şuan. Üzerinde shield falan da yok. Tuşları sorunsuz çalışıyor, Sıfır gibi alet.

Kız arkadaşım sonra aldı 4, hemen shield taktık cama, o shield şuan çizikler, yırtıklar içinde ahahah (bu postu görmesin :D)

Alet yavaşta değil ayrıca. Gayet hızlı.
Mesaj tarihi:
ya kızlarda bi sıkıntı var.

2 ay önce kızın teki bana "aa shieldsız ne kadar temiz bu ayfon" dedi. o gece yere dusurdum sol ust kosede cizik olustu sdf.

sonraki 1 ayda 10 kere daha düşürdüm. 2 senede düşürmediğim kadar.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Fly said:

şubatta 2 sene olacak i4 alalı. aleti şu anda power ve home tuşu çalışmadığı halde kullanıyorum. hadi home arada bi basmaya karar veriyor da power tuşu tamamen içeri göçtü. inanılmaz yavaş ve yavaştan firar etmeye başladı.

üstündeki en kritik 2 fiziksel tuşu çalışmayan aleti hiç bir mod yapmaya gerek kalmadan kullanabilmen de zaten bi apple mucizesi ona değinmiyorum :)

benimde home button basmamaya basladi ama ucuza yapiyorlar diye duymustum degistiren vs oldumu hic acaba burda.

absod a biara ayni sorunu yasiyordu sanki.
Mesaj tarihi:
vaperon said:

toggie said:

hızlı bir islemci var telefonda. ama "neden 4 cekirdek degil?" diyebilen var. adamın derdi islemcinin basarılı olup olmaması degil. onun icin onemli olan cekirdek sayısının fazlalıgı.

Başarılı dediğin işlemci 1.5 - 1.7 ghz quad core işlemcilerden çok daha fazla enerji tüketip pil ömrü diye birşey sunmadan kullanıcısına fellik fellik şarj cihazı aratıyorsa o başarısız bir işlemcidir, başarısız bir telefondur.

Benim kasteddiğim buydu.
Saygılar.

serbest çağrışım TEDDİĞ BEAR sdfsd
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Telefonu o hale nasıl getiriyorsunuz anlamıyorum. Ben TR'ye geldiği hafta almıştım 4'ü, şuan arkasında sadece 1 adet nokta var o da telefonu toplam olarak 10 saniyeliğine kız arkadaşıma vermiştim, Sarıyerde yere düşürmüştü, ondan oldu.

bunun ne önemi var abi, orada düşünce banko çiziliyor mu hehe
Mesaj tarihi:
Home tusuna para maci yapar gibi vuruyorum parmakla , artik toz mi kaciyosa yandan bilmiyorum, duzeliyo .

Ama uzun vadede sokulmasi temizlenmesi lazim.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

LathspeLL said:

bunun ne önemi var abi, orada düşünce banko çiziliyor mu hehe

Yokukşların birinde düşmüştü, sürüklendi falan :D.
Mesaj tarihi:
üşenmesem bilimum bu "Who's better" sidik yarıştırma mesajlarını topiklerden alıp ayrı topic yapacağım da, her cep telefonu topiği aynı şekilde sonuçlanıyor.

telefon lan bu.
Mesaj tarihi:
olsun abi bırakın geyik çıksın, nasılsa adamlar it gibi para kazanıyorlar, biz fakirler elbette onları eleştiricez `,-))

http://www.youtube.com/watch?v=EaKWHvUASgk&feature=player_embedded
Mesaj tarihi:
Akito said:

Esh said:

ne yenilik istiyosunuz abi, içinden penis çıksın da üstüne oturalım diye mi bekliyosunuz?

bu nası fanboyluk ya asdğfksadf

kıyamam ahaha
  • Yeni Oluştur...