nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 victor a o konuda ben de cok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 oncekendimi said: "nutella yerim" said: oglum google ı niye böyle itin götüne sokuyorsunuz bir türlü çözemedim,google kendi söylemiyor şu şu oldu oluyor diye,seni dogrudan bir çok kaynağa yönlendiriyor,bırakın artık şu GUGULDAN BÖLDÖN argümanını google degil suclu olan suc cehaletini kapatmak icin onu kullanan bireylerde google olmasa viktor gibiler intihar eder yada intihal google olmasa yahoodan arar adam niye intihar etsin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 hamsi duz adamsin yahu aramayla alakali butun kombinasyonlar diyeyim de jeton dussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Adam bilmiyorsa araştırıp okuyor, buluyor, kendi fikrini ortaya koyuyor sonuç olarak. Hacı hoca kucağında büyümediği, sorgulama yetisi olduğu belli. Derdin ne anlamadım ? Ordan bakınca birinin araştırıp, bilgiye ulaşması garip mi geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 okumak senin gibilerin ancak cehlini aliyor,eseklik baki kaliyor nedense,bilmedigin sey hakkinda iddia da bulunamazsin tamammi sampiyon? ben bildigim hakkinda konusurum dedigimde bazilariniz cehaletle itham ettiniz beni ama google yuklu esek olmakdansa cehaletle itham edilmeyi tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 zzz, islam barış dini ama yahudiler xyz diyen adamla hala tartışıyor musunuz? iq hanenise -1 i bastım panpalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Tutuklarlarsa direk casus belli. Amerika'nın planı bu mu yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 oncekendimi said: ben bildigim hakkinda konusurum dedigimde bazilariniz cehaletle itham ettiniz beni ama google yuklu esek olmakdansa cehaletle itham edilmeyi tercih ederim senin cahil, ırkçı ve taliban sempatizanı olduğunu biliyorduk da cahil olmayı yüceltebilecek kadar komikleşebileceğini şahsen ben düşünmemiştim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 cahilsin sen öncekendini türkçe dil bilgin bile 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 oncekendimi said: okumak senin gibilerin ancak cehlini aliyor,eseklik baki kaliyor nedense,bilmedigin sey hakkinda iddia da bulunamazsin tamammi sampiyon? ben bildigim hakkinda konusurum dedigimde bazilariniz cehaletle itham ettiniz beni ama google yuklu esek olmakdansa cehaletle itham edilmeyi tercih ederim adam dogru diyo. doğuştan gelen bilgilerinizle konuşun. öyle sonradan öğrenmiş eşek olmayın. helal kardeş. google da israile yardom yapoyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Kur'an okumadığınız için arkadaşlar bunlar. Okusanız hep en doğrusunu bileceksiniz ama siz anca gugıl mugıl okuyup yalan yanlış bilgiler ediniyorsunuz. İsrayile yardım için suriyeyi huriye diye yuttururlar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Marty said: oncekendimi said: okumak senin gibilerin ancak cehlini aliyor,eseklik baki kaliyor nedense,bilmedigin sey hakkinda iddia da bulunamazsin tamammi sampiyon? ben bildigim hakkinda konusurum dedigimde bazilariniz cehaletle itham ettiniz beni ama google yuklu esek olmakdansa cehaletle itham edilmeyi tercih ederim adam dogru diyo. doğuştan gelen bilgilerinizle konuşun. öyle sonradan öğrenmiş eşek olmayın. helal kardeş. google da israile yardom yapoyor zaten mallikda voltrani olusturdunuz.benim demek istedigim salt google'a guvenip degistirilmis,eksik yanlis bilgilerle gelmeyin.sonra uzulursunuz bazilari gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 oncekendimi said: "nutella yerim" said: oglum google ı niye böyle itin götüne sokuyorsunuz bir türlü çözemedim,google kendi söylemiyor şu şu oldu oluyor diye,seni dogrudan bir çok kaynağa yönlendiriyor,bırakın artık şu GUGULDAN BÖLDÖN argümanını google degil suclu olan suc cehaletini kapatmak icin onu kullanan bireylerde google olmasa viktor gibiler intihar eder yada intihal google'dan araştırıp doğrusunu öğrenmeye çalışan bir kişiyi aşağılamak da efsaneymiş. kitap okunmasına da karşısındır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Marty said: oncekendimi said: okumak senin gibilerin ancak cehlini aliyor,eseklik baki kaliyor nedense,bilmedigin sey hakkinda iddia da bulunamazsin tamammi sampiyon? ben bildigim hakkinda konusurum dedigimde bazilariniz cehaletle itham ettiniz beni ama google yuklu esek olmakdansa cehaletle itham edilmeyi tercih ederim adam dogru diyo. doğuştan gelen bilgilerinizle konuşun. öyle sonradan öğrenmiş eşek olmayın. helal kardeş. google da israile yardom yapoyor zaten popomuzdan uydurduğumuz bilgiler yani, ha anladım. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 karsi degilim ama bu forumda bazilari google a bile forum nohta paticik nohta com yazarak ulasabilecek kapasitedeler.o yuzden google kullanana kadar sesli komut verebileceginiz bi program kullanin daha iyi o buyuk zekaniza ve karsinizda ki benim gibi cahallara yazik edit;ama googoldo seslo komot vaaaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Arastirip ogrenip aklinizi kullanip kendinizi gelistirmeyin gunaha girmeyin. Bilmeniz gereken hersey kutsal kitabimizda var, ekstra bilgi gerekirse vahiylen hallolur merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 NoTwisT said: Arastirip ogrenip aklinizi kullanip kendinizi gelistirmeyin gunaha girmeyin. Bilmeniz gereken hersey kutsal kitabimizda var, ekstra bilgi gerekirse vahiylen hallolur merak etmeyin. ben oyle bir sey soyledimmi? ima ettimmi? burdaki bazi kitapsizlara yaranmak icin dogru durust iftira bul bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 google'dan kurani kerim diye aratsak, okusak kabul olmuyo muymus sonrasinda ettigimiz dualar, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Google de birşey aramaya neden bu kadar taktın kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 google ı kuran kerim miymiş anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 fenn said: Google de birşey aramaya neden bu kadar taktın kral ya adam yalan yanlis google dan bilgi aktariyor ,buraya mezardan yazarini kaldirip getirsem boyle birsey yazmadim dese, bazilari sirf fikriyatina uyuyor diye sorgusuz sualsiz kabul ediyor.ustelik bunu yapanlarda sorgulayin,arastirin goreceksinizki tanri yok diyen ahmaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 necro musun birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 oncekendimi said: fenn said: Google de birşey aramaya neden bu kadar taktın kral ya adam yalan yanlis google dan bilgi aktariyor ,buraya mezardan yazarini kaldirip getirsem boyle birsey yazmadim dese, bazilari sirf fikriyatina uyuyor diye sorgusuz sualsiz kabul ediyor.ustelik bunu yapanlarda sorgulayin,arastirin goreceksinizki tanri yok diyen ahmaklar http://memearchive.net/memerial.net/184/atheism-good-enough-for-these-idiots.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 abi bu herif paticik ahalisinin egosunu tatmin etmek için web melekleri tarafından gönderilmiş bir bedevi resmen ya ahahha adam konuştukça batıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Viktor said: oncekendimi said: fenn said: Google de birşey aramaya neden bu kadar taktın kral ya adam yalan yanlis google dan bilgi aktariyor ,buraya mezardan yazarini kaldirip getirsem boyle birsey yazmadim dese, bazilari sirf fikriyatina uyuyor diye sorgusuz sualsiz kabul ediyor.ustelik bunu yapanlarda sorgulayin,arastirin goreceksinizki tanri yok diyen ahmaklar http://memearchive.net/memerial.net/184/atheism-good-enough-for-these-idiots.jpg Resmi kesin gugildan bulmustur, ahmak iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar