ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Sezonun en iyisi Psycho-Pass olur büyük ihtimalle. Gerçi şimdilik Cowboy Bebop in Minority Report modunda bişey ama çok ümitliyim bundan. Sahneleri, müzikleri, animasyonları filan tek kelimeyle mükemmel, seslendirme kadrosu bayağı sağlam, yazarı geçtiğimiz sezonların en sağlam animeleriyle kendini olabilecek en güzel şekilde kanıtladı zaten, karakterleri de güzel, bir şekilde animeyi batırmayı başarırlarsa bayağı sürpriz olur açıkçası. Chuunibyou da en iyiler arasında. Aşırı tatlı, her bölümünde şeker komasına giriyorum. Tonari no Kaibutsu-kun ve Bakuman Season 3 bu sezonun kalp ısıtan animeleri, izleyince içim sıcacık oluyo eheh bunlar da bayağı tatlı. Magi bayağı güzel, genel olarak çok öne çıkan bi yanı yok gibi geldi bana ama yine de bayağı sağlam. Çizim kalitesi olarak K çok hoşuma gitti. İlk bölümünün animasyonları filan mükemmeldi. Konusu sarmadı ama isterse rezil bi konusu olsun sırf ilk bölümün kalitesi için izlerim açıkçası. Bi de Shinsekai Yori var. Sezonun ya en kötüsü olucak ya da en iyisi, ortası gibi bir ihtimal yok:P Tuhaf bi konu işleyişi var, bi çok sürükleyici geliyo bi ölümüne bayıklaşıyo filan, bayağı sallantıda. Kopuk sahneleri bir şekilde bir yerlere bağlayabilirlerse süper olur ama şimdilik bişey söyleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 chuu2 tam keyonla haruhi kırması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 oh iyi ki bakmamışım, eyvallah. göözi undu panzaaa'da göözi kısmı olmasa çok güzel olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 K güzel ama öykü anlatımı diye bir şey yok. Nonsense moe animeleri bile daha bir öykülü. N'oluyor burada? Baştan sona bir oturuşta izleyince anlam ifade edecektir ama bu formatta bu öykü anlatımı olmamış. Sırf güzel art yetmez. Magi her yanıyla güzel olmuş. Bu arada Shin Sekai Yori'yi bırakmayın, tempo bir garip ama fantezi romanı uyarlaması ve yazarı epey taşaklı bir adam. Ciddi bir öykü ile epey güzel bir seri olacak ilerlediğinde. tanklı kızları bırakacağım ama sanırım. k-on ile upotte'nin karışımı olacak diye girdim ama saçma çok. ebiten'in ilk bölüümne baktım, tamamen anlamsız bir moe animesi olarak tamamen anlamsız moe animeleri türünün başarılı bir örneği gibi geldi. çizimler daha iyi olabilirmiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 robotik not muzikleriyle bile steins gate'den baya apayri havada gidecek gibime geldi, dedikleri kadar kotu cikmaz umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 K Project'in mangası ile animesi farklı script izliyor sanırım. Hoş sadece 4 chapter manga buldum, o da homura'ların üzerine yoğunlaşmış. Anime ise daha üstünkörü ve geniş çaplı anlatıyor gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 K OVA abi. Manga side story gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Shin Sekai Yori 4. bölümde tekrar sürükleyici haline döndü, ilk 3 bölümdeki kopuk sahneleri de tek bölümde toparladı. Settingi de doğru düzgün bi şekilde açıkladılar. Tempoyu bozmazlarsa çok güzel olucak gibi gözüküyo. 2. 3. bölümler bayık diye droplamayın yani^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Shin Sekai Yori de simulcast olmayan tek simulcast bu sezon. 3 gün var diyor daha Crunchyroll. Sağlam çeviri için bekliyorum işte ama zor, alışmışım çıktığı an izlemeye =) Ebiten'den bir bölüm daha izledim, iyice hoşuma gitti. Nonsense'nin en üst seviyesi ama bunu eğlenceli bir şekilde aktarmayı becermişler. 20 dakika süren 3 dakika animesi gibi ama 20 dakika boyunca zevkli. Bakın bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 CHUUNIBYOU ANIME OF THE YEAR OF ALL YEARS. CONFIRMED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 3. bölümü de mükemmeldi, alter ego sahnesinde gülmekten karnıma ağrı girdi bayağıdır bu kadar gülmemiştim Fazla klişe oldu ya, altı üstü Binbougami bittiğinden beri işte 2-3 hafta filan en fazla. Oh? Yes. Nihongo de OK~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Abi anıra anıra güldüm bütün gece, 3 bölüm arka arkaya izledim, hayatım çok fazla sönük kaldı. İmdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 of o kadar vasat sahne doldurmuşlar bi şu sahneyi bulamadım http://youtu.be/6yAAj6D0WsU?hd=1&t=3m2s 3:02-4:21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 http://img.burak.cc/u/16743a_cxv.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=T9oVLIL1BfI şundan beri bende bayadır sağlam gülmemiştim chuu2 bazı sahneleri cidden on numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 hayate ep2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 ShadowFury said: of o kadar vasat sahne doldurmuşlar bi şu sahneyi bulamadım http://youtu.be/6yAAj6D0WsU?hd=1&t=3m2s 3:02-4:21 Y-Yes... My eye..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 of o neydi ya ahahahhaa. yari turistik lokasyonlardaki esnaf cirpinisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 25 bölüm olacakmış Shin Sekai Yori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Aoi Sekai no Chuushin de korkunç olmuş. Nintendo vs. Sega parodisi diye büyük umutlarla girdim ama hiç bir karakter gerçek hallerine benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Upotte!! !!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 abi chuunibyo da çocuğun fırlattığı kağıt parçasını iki parmağı arasına tutmaya çalışırken kafasına gelio OW dio ya ona saatlerce yarıldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 robotics note 2 izledim de pek sg ya da onu gectim chaos head gibi boyle kilit plot unsurlari tasimayacak herhalde ? ana konu saka maka robot yapmak yani, o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mortis said: abi chuunibyo da çocuğun fırlattığı kağıt parçasını iki parmağı arasına tutmaya çalışırken kafasına gelio OW dio ya ona saatlerce yarıldım ya ya o sahne o kadar belliydi ki slow motiona geçtiği anda gülmeye başladım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 İndirdim bende şimdi övgülerinize dayanamayıp. O Lite'lar ne ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar