Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 - Sonbahar

samaella

Öne çıkan mesajlar

Sezonun en iyisi Psycho-Pass olur büyük ihtimalle. Gerçi şimdilik Cowboy Bebop in Minority Report modunda bişey ama çok ümitliyim bundan. Sahneleri, müzikleri, animasyonları filan tek kelimeyle mükemmel, seslendirme kadrosu bayağı sağlam, yazarı geçtiğimiz sezonların en sağlam animeleriyle kendini olabilecek en güzel şekilde kanıtladı zaten, karakterleri de güzel, bir şekilde animeyi batırmayı başarırlarsa bayağı sürpriz olur açıkçası.

Chuunibyou da en iyiler arasında. Aşırı tatlı, her bölümünde şeker komasına giriyorum.

Tonari no Kaibutsu-kun ve Bakuman Season 3 bu sezonun kalp ısıtan animeleri, izleyince içim sıcacık oluyo eheh bunlar da bayağı tatlı.

Magi bayağı güzel, genel olarak çok öne çıkan bi yanı yok gibi geldi bana ama yine de bayağı sağlam.

Çizim kalitesi olarak K çok hoşuma gitti. İlk bölümünün animasyonları filan mükemmeldi. Konusu sarmadı ama isterse rezil bi konusu olsun sırf ilk bölümün kalitesi için izlerim açıkçası.

Bi de Shinsekai Yori var. Sezonun ya en kötüsü olucak ya da en iyisi, ortası gibi bir ihtimal yok:P
Tuhaf bi konu işleyişi var, bi çok sürükleyici geliyo bi ölümüne bayıklaşıyo filan, bayağı sallantıda. Kopuk sahneleri bir şekilde bir yerlere bağlayabilirlerse süper olur ama şimdilik bişey söyleyemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
K güzel ama öykü anlatımı diye bir şey yok. Nonsense moe animeleri bile daha bir öykülü. N'oluyor burada? Baştan sona bir oturuşta izleyince anlam ifade edecektir ama bu formatta bu öykü anlatımı olmamış.

Sırf güzel art yetmez. Magi her yanıyla güzel olmuş.

Bu arada Shin Sekai Yori'yi bırakmayın, tempo bir garip ama fantezi romanı uyarlaması ve yazarı epey taşaklı bir adam. Ciddi bir öykü ile epey güzel bir seri olacak ilerlediğinde.

tanklı kızları bırakacağım ama sanırım. k-on ile upotte'nin karışımı olacak diye girdim ama saçma çok.

ebiten'in ilk bölüümne baktım, tamamen anlamsız bir moe animesi olarak tamamen anlamsız moe animeleri türünün başarılı bir örneği gibi geldi. çizimler daha iyi olabilirmiş ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Shin Sekai Yori de simulcast olmayan tek simulcast bu sezon. 3 gün var diyor daha Crunchyroll. Sağlam çeviri için bekliyorum işte ama zor, alışmışım çıktığı an izlemeye =)

Ebiten'den bir bölüm daha izledim, iyice hoşuma gitti. Nonsense'nin en üst seviyesi ama bunu eğlenceli bir şekilde aktarmayı becermişler. 20 dakika süren 3 dakika animesi gibi ama 20 dakika boyunca zevkli. Bakın bir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...